Re: Champions League 2025/26
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- BiHSportman
- Kontakt:
Girls In Your City - Anonymous Casual Dating - No Verify
Girls In Your City - No Selfie - Anonymous Casual Dating
https://****.com
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Re: Re: Champions League 2025/26
Ali ekipe koje su ispale su osvojile više bodova po zbroju od onih lani. Lani je bilo puno rupa od ekipa, koje su podbacile
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Ajd što lažeš nego si i neznalica.Koga su ono fanovi Madrida prozvali La Bestia Negra do Bayerna koji ih je redovno šamarao.Sad su malo popravili skor uz naravno pomoć sudija jer svi se sjećamo epski krađa u režiji Kasaia i Čakira.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Dakle em su bolji overall, em ih dere Real čitavu deceniju, možda i duže, svaki put Real prodje, ne znam šta ti nije jasno. Čak je bilo i tamburanje od 5-0 kad vas je Pep vodio, golovi ispod živog zida, dakle iživljavanje, pa Marcelo kad uzme loptu u svom 16ercu i sve ih predribla.. pa Joselu, joooj Baya mi je najdraža riječ.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Bolji overall za 2 pobjede jbt. Kako pises, ja kontam jedno 40 pobjeda vise, golova nekih 200 vise postignutihdenimen99 je napisao/la: ↑29 jan 2026, 20:40Dakle em su bolji overall, em ih dere Real čitavu deceniju, možda i duže, svaki put Real prodje, ne znam šta ti nije jasno. Čak je bilo i tamburanje od 5-0 kad vas je Pep vodio, golovi ispod živog zida, dakle iživljavanje, pa Marcelo kad uzme loptu u svom 16ercu i sve ih predribla.. pa Joselu, joooj Baya mi je najdraža riječ.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne brukaj se.denimen99 je napisao/la: ↑29 jan 2026, 20:40Dakle em su bolji overall, em ih dere Real čitavu deceniju, možda i duže, svaki put Real prodje, ne znam šta ti nije jasno. Čak je bilo i tamburanje od 5-0 kad vas je Pep vodio, golovi ispod živog zida, dakle iživljavanje, pa Marcelo kad uzme loptu u svom 16ercu i sve ih predribla.. pa Joselu, joooj Baya mi je najdraža riječ.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Retardimen s razlogom
Bayern Realova filijala
realno
realno
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Molio bih navijace katalonske i milanske prcije da se ne javljaju u raspravama koje se ticu dva najveca kluba na svijetu.
Bajern je samarao Real do onih sezona kad su ovi krali i sakom i kapom, pa Marca pisala o tome kako je Real krao Bajerna a to se desilo 3-4x.
jedino posteno je bilo kad je mrtvac Guardiola po.srao onakvu ekipu sa debilnim taktikama.
Milan i Barcelona su nebitni u svakom pogledu, jedni ne znaju ni za finale LP vec 20 godina, drugi 10 godina za osvajanje. A guraju se u velike klubove, nece da moze.
Real, Bajern pa deset mjesta prazno.
Bajern je samarao Real do onih sezona kad su ovi krali i sakom i kapom, pa Marca pisala o tome kako je Real krao Bajerna a to se desilo 3-4x.
Milan i Barcelona su nebitni u svakom pogledu, jedni ne znaju ni za finale LP vec 20 godina, drugi 10 godina za osvajanje. A guraju se u velike klubove, nece da moze.
Real, Bajern pa deset mjesta prazno.
Real : Bayern su prejake utakmice uvijek bile
Evropski klasik
Evropski klasik
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- BiHSportman
- Kontakt:
Re: Girls In Your City - Anonymous Casual Dating - No Verify
Ovo nisam ja objavio. Hakovali mi profil. Može admin PP, da mi kaže šta da radim.BiHSportman je napisao/la: ↑29 jan 2026, 17:34Girls In Your City - No Selfie - Anonymous Casual Dating
[url=https://****.com/girls.html] Girls In Your City [/url] - Anonymous Casual Dating - No Verify
Tako su Messi i Neymar do 18. godine driblali i pravili slalome. Cim su postali punoljetni druga prica je bila.denimen99 je napisao/la: ↑29 jan 2026, 13:01Slažem se. Ne u smislu da ne treba da dribla, već da ne ide u ove slalome i provlačenje kroz igrače. To mu je prolazilo dok je imao 16 17 godina, bio manji i mršaviji. Međutim, tranformacija Jamala u zadnjih godinu je nevjerovatna, visok je, raširio se ramenima i prirodno je da mu sada takvi driblinzi teže idu, ali su mu očito ostali u glavi pa ih radi.
Isto je i kao kod Vinija i Rodriga, prije par godina dok su bili mršavi, mogli su tako driblati, sada im već teže ide jer su krupniji. Sada Estevao tako dribla, ali ništa to nije vječno.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Shategabri
- Kontakt:
A vidi, ne bavim se vidovitosti, al evo ako bude ponovo duel sa Benficom, neće to uopšte biti ista utakmica.Saurman je napisao/la: ↑29 jan 2026, 14:47To ne znači da neće ispasti,jer realno neko koga Benfica natrpa 4 komada a mogla je hladno utrpati 5-6 nije prijetnja drugima.Shategabri je napisao/la: ↑29 jan 2026, 11:13Ne kontam čemu radovanje i kreveljenje bavarskih haklovina, Real nije ispao.
Real je uvijek i svakom prijetnja u LP, pogotovo u KO fazi.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Razvojni kamp
Dobili su 2012., nakon toga 6 pobjeda Reala i 2 remija.
Prilična dominacija. Nije više ni zanimljivo.
Koševo Zapad
Real je Bayernu postao sta je Bayern Barci, Arsenalu itd. Malo ih je i lopovluk pogurao u odredjenim momentima 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kad pola od toga mi nismo ni igrali LP
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
-
Wilshere10
- Kontakt:
Otreso bi ih Real kao slinu u KO fazi.Shategabri je napisao/la: ↑30 jan 2026, 08:24A vidi, ne bavim se vidovitosti, al evo ako bude ponovo duel sa Benficom, neće to uopšte biti ista utakmica.Saurman je napisao/la: ↑29 jan 2026, 14:47To ne znači da neće ispasti,jer realno neko koga Benfica natrpa 4 komada a mogla je hladno utrpati 5-6 nije prijetnja drugima.Shategabri je napisao/la: ↑29 jan 2026, 11:13Ne kontam čemu radovanje i kreveljenje bavarskih haklovina, Real nije ispao.
Real je uvijek i svakom prijetnja u LP, pogotovo u KO fazi.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.