Amar Dedić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amar Dedić
Sekunda je falila da ispadnu i isključivo sami sebe krive zbog bezbroj promašenih odličnih prilika večeras.
Trubin ih spasio koji je samo akciju ranije čuvao loptu u svom 16-ercu nesvjestan da im treba još jedan gol za prolaz.
Nevjerovatan propust u komunikaciji iako se prije sudijske nadoknade znalo da im treba pogodak.
Dedić je odradio dobro zadatak. Šteta zbog ispadanja kod prvog gola ali najvažnije da ih na kraju to nije koštalo.
U završnici napada mu fale inteligentnija rješenja. Ne mislim samo na ovu utakmicu. To će doći vremenom jer mu je ovo faktički prva sezona u odličnom klubu na visokom nivou. Potrebno je još kontinuiteta u igri nakon stagnacije u Salzburgu i neuspjelog prošlogodišnjeg izleta u Marseju koji je nezdrava sredina.
Vise bih volio Inter nego Real u 1/16.
Ipak su lakši protivnik, lakše bi i Amaru bilo, a Mourinho bi ih nabrijao jer bi igrao protiv još jednog svog bivšeg kluba s kojim je sve osvojio. To bi bio opet njegov rat pa tek onda Benficin.
Amar je nas Hakimi.
Trubin ih spasio koji je samo akciju ranije čuvao loptu u svom 16-ercu nesvjestan da im treba još jedan gol za prolaz.
Nevjerovatan propust u komunikaciji iako se prije sudijske nadoknade znalo da im treba pogodak.
Dedić je odradio dobro zadatak. Šteta zbog ispadanja kod prvog gola ali najvažnije da ih na kraju to nije koštalo.
U završnici napada mu fale inteligentnija rješenja. Ne mislim samo na ovu utakmicu. To će doći vremenom jer mu je ovo faktički prva sezona u odličnom klubu na visokom nivou. Potrebno je još kontinuiteta u igri nakon stagnacije u Salzburgu i neuspjelog prošlogodišnjeg izleta u Marseju koji je nezdrava sredina.
Vise bih volio Inter nego Real u 1/16.
Ipak su lakši protivnik, lakše bi i Amaru bilo, a Mourinho bi ih nabrijao jer bi igrao protiv još jednog svog bivšeg kluba s kojim je sve osvojio. To bi bio opet njegov rat pa tek onda Benficin.
Amar je nas Hakimi.
Ne znam je li Murinjova ekipa ikad u životu ovako napadačku utakmicu odigrala. To pogotovo dobija na značaju imajuci u vidu ko je bio protivnik.
Sjajna utakmica, dugo nije bila bolja u LP.
Sjajna utakmica, dugo nije bila bolja u LP.
Ma on je njih naucio prljavo igrati, i stvarno imaju genijalne pojedince koji igraju za tim.
Bekovi odlicni, onaj ukrajinac lijevo preludo igra. Celavi onaj aursens odlican box to box, svaku odbijenu lik uzima. A meni licno najdrazi je onaj argentinac prljavi, kako se baca kao curica, bas ih je izludio.
Bekovi odlicni, onaj ukrajinac lijevo preludo igra. Celavi onaj aursens odlican box to box, svaku odbijenu lik uzima. A meni licno najdrazi je onaj argentinac prljavi, kako se baca kao curica, bas ih je izludio.
Opet Real 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- NerminFatic
- Kontakt:
Sad gledam Amarove highlightse s meca, iako sam veci dio gledao, paa besramno je dati covjeku najlosiju ocjenu u Benfici a igrao protiv dva monstruma danasnjice na lijevom krilu. Zasluzio je bar 7.5. Momak dize nivo protiv najjacih. 
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Zašto uopšte pridajete pažnju retardiranim algoritmima i njihovoj Bog zna kakvoj metodologiji ocjenjivanja igrača.
I ja cesto psjecujem Sofu, ali je fakat glupost zesca i totalno nepouzdana. Dobro nije totalno, ali je nepouzdana.NerminFatic je napisao/la: ↑30 jan 2026, 16:40Sad gledam Amarove highlightse s meca, iako sam veci dio gledao, paa besramno je dati covjeku najlosiju ocjenu u Benfici a igrao protiv dva monstruma danasnjice na lijevom krilu. Zasluzio je bar 7.5. Momak dize nivo protiv najjacih.![]()
Nema ga nikako na stadionu danas, sta se desava?
Danas ga nema ni na klupi..izgleda presaugo protiv Vinija 
Transfer u City nikad blizi 
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Došao je s ekipom, podijelili su slike na ofic. stranici, moguće da ga odmara, opet onaj malac dobio priliku na njegovom mjestu.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Ipak manja povreda, tako bar pišu portugalski mediji. Istegnuće mišića lijevog bedra.
Ako se ne varam,istu povredu je imao jesenas, dal oktobar il novembar. Nadam se da radi malo vise na prevenciji tih povreda,jasno je da ima problemcica s tijelom. Jbg kad vidis Otamendija sa 30 i kusur igra svaku,cudno je malo da momka od 23 trener odmara jer se 'preforsirao'Coolpanda24 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 21:21Ipak manja povreda, tako bar pišu portugalski mediji. Istegnuće mišića lijevog bedra.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Murinjo danas na pressu.Što se Dedića tiče, ne mogu reći da je povrijeđen i 100% van konkurencije, ali on je igrač koji očigledno vuče određene probleme sa tijelom i mora se pažljivo dozirati. Jasno je da su svaka utakmica i svaki bod odlučujući, ali ima utakmica u kojima, ako on ne igra, možemo pronaći rješenja, i drugih u kojima ne možemo. Protiv Real Madrida, bez Dedića, vrlo je teško pronaći rješenje koje bi donijelo ravnotežu za igru na tom nivou. Međutim, u narednim utakmicama ga moramo postepeno dozirati, jer on zaista ima manji problem sa tijelom i ne osjeća se dobro, na čemu mora poraditi.
Samo da ne bude drugi Seo...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Sindikat12
- Kontakt:
Nedovoljan dnevni unos proteina u tijelo dovodi do ovih manjih misicnih povreda pogotovo kad igras utakmice svaka 3 Dana.
Nadam SE da imaju nekog nutricistu Koji ce znati prepoznati problem I napraviti mu pravilan jelovnik za cijelu sedmicu.
Znam da je deda prije trenirao mma neznam Ako jos to radi.
Nadam SE da imaju nekog nutricistu Koji ce znati prepoznati problem I napraviti mu pravilan jelovnik za cijelu sedmicu.
Znam da je deda prije trenirao mma neznam Ako jos to radi.
Pa ne nastupa u federalnoj ligi. Imaju oni i nutricioniste, a i kuhare koji kuhaju za igrace svakodnevno. A da ne govorim da u klupskoj kantini sigurno jednom dnevno svi zajedno jedu.
Onda ispade i Seo ima problem sa nedovoljnim unosom proteina jer je stalno povrijedjen, a covjek kao bodybuilder izgleda.
Onda ispade i Seo ima problem sa nedovoljnim unosom proteina jer je stalno povrijedjen, a covjek kao bodybuilder izgleda.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kod seje su stradali ligamenti nekoliko puta kod dede su vecinom misicne povrede I istegnuceDamirT je napisao/la: ↑08 feb 2026, 00:14Pa ne nastupa u federalnoj ligi. Imaju oni i nutricioniste, a i kuhare koji kuhaju za igrace svakodnevno. A da ne govorim da u klupskoj kantini sigurno jednom dnevno svi zajedno jedu.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.