Premijer liga BiH - aktuelno

Pact1921
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Pact1921 » 30 jan 2026, 10:15

zeljodogroba je napisao/la:
30 jan 2026, 10:01
Kakve vi nebuloze pricate, to je za nepovjerovat. U kojoj dimenziji ti zivis? Cuj oni uvalili nekome Mlinarica, covjek bio prvi strijelac lige, zabio 19 golova, bio vam pola ekipe i sad ces to reci da kada je trebao otic kod kona, vi ste svi rekli, super, ionako ne valja, bas smo ga dobro uvalili :rol: :rol: :rol:
Pa da vas nema, kome bi se smijali :rol:
Pa pazi mlinaric jest bio najbolji strijelac ali na kraju prosle sezone velez je bio 7 . Sad je na polusezoni 4 . A eto u Sarajevu je zabio 4 gola jest da Sarajevo prosle sezone nakon 33 kola je bilo 17 bodova iza a sad nakon 19 kola je 14 bodova iza prvog .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

LondonBlues
Kontakt:

Post Postao/la LondonBlues » 30 jan 2026, 10:19

Threeplanetrees je napisao/la:
30 jan 2026, 09:46
LondonBlues je napisao/la:
30 jan 2026, 09:08
Procaju o Milaku isto kao zenicani o Telalovicu, ne ide ispod 12miliona, na kraju ce ga poklonit guznim haverima za 2 posudbe :rol:
Pišeš gluposti ako je iko naguzio Sarajevo to je FK Velež kada im je uvalio Mlinarića za pola miliona maraka u najvećem transferu unutar lige. Ekvivalent toga je da im sada uvalimo Ivana Šarića za iste pare. Slične su kvalitete
A kako ces rec da ste ga uvalili? Decko je tu sezonu isporucio ono sto se od njega trazilo, golove. Puno zvuci pola miliona maraka kad kazes, ali sa druge strane nije puno kupio si najboljeg strijelca lige. Prije 7-8 godina te su cifre bile nezamislive za nase standarde, ali moje misljenje je da bi se barem 5-6 klubova trebalo naviknuti na vise standarde. E sad, drugi par cipela je sto on to ove sezone ne moze ponovit, iako po mom misljenju potpuno dvije razlicite uloge ima kod vas i u Fks.

Edit: po meni promasen transfer, ali kad si ga placao to nisi mogao da znas.
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 30 jan 2026, 10:28

Mlinarić je one season wonder i svako ko misli drugačije se u fudbal razumije ko Mara u kriv ****. Krenulo ga jedne sezone još mu se poklopilo sa penalima koje je iskoristio. Solidan igrač ali onolike pare dati za njega u našoj ligi je ekvivalent da isto toliko daju za Ivana Šarića. Naguzili ih što se vidi iz njegove trenutne i svih prijašnjih kada je bio prvi strijelac. **** naletili mladi naivni :mrgreen:

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 30 jan 2026, 10:36

30 jan 2026, 10:28
Mlinarić je one season wonder i svako ko misli drugačije se u fudbal razumije ko Mara u kriv ****. Krenulo ga jedne sezone još mu se poklopilo sa penalima koje je iskoristio. Solidan igrač ali onolike pare dati za njega u našoj ligi je ekvivalent da isto toliko daju za Ivana Šarića. Naguzili ih što se vidi iz njegove trenutne i svih prijašnjih kada je bio prvi strijelac. **** naletili mladi naivni :mrgreen:
Uzmi da zadnje 3 sezone mlinaric je bio najbolji strijelac sa 19 golova. Ali sezonu prije imao si vidica iz sloge koji je bio 3 najbolji strijelac sa 16 golova , i jos sezonu prije toga si imao Ramica sa 19 golova gdje je bio 2 strijelac lige. Svi su imali veliki hajp svu bili one season wonder i svi su zavrsili 7 sa svojim ekipama.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 30 jan 2026, 10:38

30 jan 2026, 10:19
30 jan 2026, 09:46
30 jan 2026, 09:08
Procaju o Milaku isto kao zenicani o Telalovicu, ne ide ispod 12miliona, na kraju ce ga poklonit guznim haverima za 2 posudbe :rol:
Pišeš gluposti ako je iko naguzio Sarajevo to je FK Velež kada im je uvalio Mlinarića za pola miliona maraka u najvećem transferu unutar lige. Ekvivalent toga je da im sada uvalimo Ivana Šarića za iste pare. Slične su kvalitete
A kako ces rec da ste ga uvalili? Decko je tu sezonu isporucio ono sto se od njega trazilo, golove. Puno zvuci pola miliona maraka kad kazes, ali sa druge strane nije puno kupio si najboljeg strijelca lige. Prije 7-8 godina te su cifre bile nezamislive za nase standarde, ali moje misljenje je da bi se barem 5-6 klubova trebalo naviknuti na vise standarde. E sad, drugi par cipela je sto on to ove sezone ne moze ponovit, iako po mom misljenju potpuno dvije razlicite uloge ima kod vas i u Fks.

Edit: po meni promasen transfer, ali kad si ga placao to nisi mogao da znas.
Realno znalo se da nije igrač za neke vece ciljeve.. I pisali smo ovdje odmah da u Sarajevu tesko da ce zabit i 10 u sezoni...Imaju postovi,lako se da provjerit.. Pa Mlinaric je u sezoni 23/24 bio otpisan u Veležu i trebao da ide na kraj sezone i onda ga spasio onaj hetrik u Tuzli protiv City-a...
Ali iskreno ja ga ne bi doveo nikad za ove pare sto je Sarajevo dalo Veležu,ali hvala im:D
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 30 jan 2026, 10:43

Ima li neki razlog zbog kojeg se na ovoj temi piše o fudbalu?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Zigazaga
Kontakt:

Post Postao/la Zigazaga » 30 jan 2026, 10:57

Zna li ko od navijača Borca,šta se dešava sa Saničaninom? Jeli povredjen? Koliko sam upratio pripreme,nešto nije igrao.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 30 jan 2026, 11:07

NoDi80 je napisao/la:
29 jan 2026, 23:17
slika
slika

Zeljo sve jaci, a kad se vrati maestro :njanjanja: :plac:
A tek "mali Dragovic (17)" i Messi Mujkic :shock:
Prepishat cete ligu, lagano.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 30 jan 2026, 11:09

Bumbaclat je napisao/la:
29 jan 2026, 23:51
MostarNeretva je napisao/la:
29 jan 2026, 20:19
Da je normalna drzava Milak bi se nasao na spisku reprezentacije. Mi te brzine u reprezentaciji nemamo osim Memica . Momak ce biti prvo ime ove lige u roku godinu dana. Nek bude pametan, jos nek malo uci kod Ibre.

Haj sad udarajte ..
Realno, morao ga je pozvati. Mislim da to nije uradio znajuci da bi se Milak nametnuo ispred Alajbegovica i time mu srozao samopouzdanje. S druge strane, ovo je dobro za vas. Da je Milak zaigrao pocele bi pljustati ponude iz liga 5 i tesko da bi ga uspjeli zadrzati.
Ja kontam lik za u21 repku govori.
Jel me yebes da tvrdi da ofanzivni igrac sa 1 GA u YEBENOJ NASOJ LIGI, treba igrati za seniorsku repku ???
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 30 jan 2026, 11:11

Sta ovo Zrinjski objavio pjevaju pjesme Cibalije Vinkovci hahaha
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 30 jan 2026, 11:26

NoDi80 je napisao/la:
30 jan 2026, 11:11
Sta ovo Zrinjski objavio pjevaju pjesme Cibalije Vinkovci hahaha
Pa ne moraju uvijek od Ciustase, nek su promijenili malo.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 30 jan 2026, 11:45

U Sarajevo su došle duplo vece ponude od onog što ga je platilo, tako da se nikako ne moze reci da je uvaljen.

Mlinaric po meni pruza odlicne partije, ne igra u vrhu napada nit mu je rola takva da daje golove trenutno. Veoma zahvalan igrac i mislim da je tek u zadnje vrijeme poceo da igra sa samopouzdanjem, trebalo je malo vremena da se navikne.

Ja nikad niti jednom igracu ne bih sudio bez kontinuiteta od godinu pa i dvije. Najbolji mi je primjer Amar Rahmanovic kad je dosao kod nas pa on se nije mogao sastavit s loptom a pamtimo ga kao jednog od najboljih igraca zadnjih dekadu. Ima jos masa takvih primjera.

Zavisi od forme, role, trenera, formacije, da li ta ekipa igra dobar fudbal u tom momentu. Bas mi je drago sto je ostao. Mislim da najbolje od njeg tek slijedi

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 30 jan 2026, 11:56

Mlinka je top momsk aBd nadoci ce on
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 30 jan 2026, 11:56

NazorUso je napisao/la:
30 jan 2026, 11:09
Bumbaclat je napisao/la:
29 jan 2026, 23:51
MostarNeretva je napisao/la:
29 jan 2026, 20:19
Da je normalna drzava Milak bi se nasao na spisku reprezentacije. Mi te brzine u reprezentaciji nemamo osim Memica . Momak ce biti prvo ime ove lige u roku godinu dana. Nek bude pametan, jos nek malo uci kod Ibre.

Haj sad udarajte ..
Realno, morao ga je pozvati. Mislim da to nije uradio znajuci da bi se Milak nametnuo ispred Alajbegovica i time mu srozao samopouzdanje. S druge strane, ovo je dobro za vas. Da je Milak zaigrao pocele bi pljustati ponude iz liga 5 i tesko da bi ga uspjeli zadrzati.
Ja kontam lik za u21 repku govori.
Jel me yebes da tvrdi da ofanzivni igrac sa 1 GA u YEBENOJ NASOJ LIGI, treba igrati za seniorsku repku ???
Hahahahahahahahaha citam i ne vjerujem.
Fk Željezničar.

Samba71
Kontakt:

Post Postao/la Samba71 » 30 jan 2026, 12:13

slika

Treba li pogurati ? Da doniramo ? :D
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️

GavranBeli
Kontakt:

Post Postao/la GavranBeli » 30 jan 2026, 12:28

jurisicduska je napisao/la:
30 jan 2026, 11:45
U Sarajevo su došle duplo vece ponude od onog što ga je platilo, tako da se nikako ne moze reci da je uvaljen.

Mlinaric po meni pruza odlicne partije, ne igra u vrhu napada nit mu je rola takva da daje golove trenutno. Veoma zahvalan igrac i mislim da je tek u zadnje vrijeme poceo da igra sa samopouzdanjem, trebalo je malo vremena da se navikne.

Ja nikad niti jednom igracu ne bih sudio bez kontinuiteta od godinu pa i dvije. Najbolji mi je primjer Amar Rahmanovic kad je dosao kod nas pa on se nije mogao sastavit s loptom a pamtimo ga kao jednog od najboljih igraca zadnjih dekadu. Ima jos masa takvih primjera.

Zavisi od forme, role, trenera, formacije, da li ta ekipa igra dobar fudbal u tom momentu. Bas mi je drago sto je ostao. Mislim da najbolje od njeg tek slijedi
Toliko nade polazu u njega da su ga htjeli prodati. Al ljudi vidjeli kakva je kljusina I vratili ga nazad.

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 30 jan 2026, 12:53

Zigazaga je napisao/la:
30 jan 2026, 10:57
Zna li ko od navijača Borca,šta se dešava sa Saničaninom? Jeli povredjen? Koliko sam upratio pripreme,nešto nije igrao.
Ljevak je kao i Karolina koji se vratio poslije povrede na poziciju lijevog stopera.
Sanicanin vjerovatno nece biti starter bas zbog noge kojom igra.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 30 jan 2026, 13:20

Zrinjski - Posusje 5:0
Lagumdzija zabio
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 30 jan 2026, 13:28

GavranBeli je napisao/la:
30 jan 2026, 12:28
jurisicduska je napisao/la:
30 jan 2026, 11:45

Toliko nade polazu u njega da su ga htjeli prodati. Al ljudi vidjeli kakva je kljusina I vratili ga nazad.
Zabi vam kljusina četvrti gol neki dan.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 30 jan 2026, 13:30

NoDi80 je napisao/la:
30 jan 2026, 13:20
Zrinjski - Posusje 5:0
Lagumdzija zabio
Strašni on i Nalić.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: MrkiMedo, Venom i 23 gosta.