Ma nema sem servisa više ništa, nema oštrine u udarcima, nema dubine, sve to ide po sredini terena što bezopasno. Daleko je on od svoje najbolje igre, realno Nole od prije 5-6 god bi razbio ovakvog Sinnera. U eventualnom finalu bi Carlos lagano ga dobio 3-0.QUARTERBACK je napisao/la: ↑30 jan 2026, 14:29svega sam ovdje vidio kroz ove godine al tvojih takeova losih mozda i najvise.. drug kako kriminalan pa pogledaj evo sad je statistika bila ovo mu je mec s najvise aceova u karijeri sad vec preko 20, a prije toga rekorde je postavio u mecevima na ovom turniru.. dakle ovom je jos samo to falilo da postane servis bot uz svoj nivo igre kakav moze biti.. okej mozda nije na 100% al jest na 97% svoje najbolje igre sto je smijesno za reci da je kriminalan
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Bas to, kako reci za covjeka da je kriminalan kad igra izuzetno dobar tenis, definitivno ne najbolji u zivotu ali i dalje itekako kvalitetno. I Nole je ocito sacuvao malo vise snage u poredjenju sa njihovim ranijim mecevima, tako da i sa tog aspekta ne zaostaje previse. Vidjecemo u 5. setu sta ce biti, i dalje vjerujem da je Sinner blize pobjedi, ali sigurno da Novak moze iznenaditi
Federer bi bolji otpor pruzio.
sinner nema onaj ludo visoki konstantni nivo koji ga odlikuje, danas nije top
e sad je li to do novaka ili nije, ne mogu reći
e sad je li to do novaka ili nije, ne mogu reći
Eh kamo srece da Nolo ima 5-3 i 40-15 pa da zijani 
Sinner 2/15 break lopte
NoVax on fire
Ma sunce ga udarilo,nema drugog objasnjenja 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- superFrankie
- Kontakt:
Bome se Nole ne da, ko bi rekao nakon onakvog prvog seta
- QUARTERBACK
- Kontakt:
bekhend je najvise nesiguran zbog dubine iz koje mora da ga udara, koliko mu je puta poslao pod noge loptu jel ko upratiodelinjo je napisao/la: ↑30 jan 2026, 14:35Ma gledam mec **** ga ti,bekend je toliko nesiguran da je dvaka plitka ili u autu,mislim narsvno i znole dobro igrs,servisa brutalno i mislim da ga sad ima iskrenoQUARTERBACK je napisao/la: ↑30 jan 2026, 14:29svega sam ovdje vidio kroz ove godine al tvojih takeova losih mozda i najvise.. drug kako kriminalan pa pogledaj evo sad je statistika bila ovo mu je mec s najvise aceova u karijeri sad vec preko 20, a prije toga rekorde je postavio u mecevima na ovom turniru.. dakle ovom je jos samo to falilo da postane servis bot uz svoj nivo igre kakav moze biti.. okej mozda nije na 100% al jest na 97% svoje najbolje igre sto je smijesno za reci da je kriminalan![]()
evo brejka na dobrom si tragu
spasio 16/18 brejk lopti, nije Nole normalan
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Gdje ima prenos?
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
E sta mu radi Novak. Mentalno maltretiranje.
Opet se nesretnik ponadao da ce mu uzeti brejk
Opet se nesretnik ponadao da ce mu uzeti brejk
Nema od Sinnera kuveta danes. Toliko brejk lopti, a nista. Ide Nole ko u najbolje dane.
⚽FK Garaže⚽
Razlika izmedju teske klase tenisera koji su rijetki i ovih kakvih ce svako malo biti.
Ovaj bi u doba big 3 bio Berdih 2.
Ovaj bi u doba big 3 bio Berdih 2.
jel moguce da nije pobjedio na onakvu sansu ???
Novak Đoković.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
To je to, nije nivo ovih Big3. Pitanje je je li i Carlos. Čim je Nole fizički okej odmah ide poraz. Samo zbog dužine ovog meča ne mislim da može i Carlosa dobiti ali nikad se ne zna.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.
.jpg)