Dženis Burnić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dženis Burnić
Nije on kvalitet za prvih 11 u reprezentaciji koja tezi ka boljem. Al zbog njemackog nogometnog odgoja moze biti od koristi. Ako cemo o beku, uvijek prije Mujakica. Kada je sredina bez Sunjica u pitanju, isto tako defanzivno ulijeva povjerenje vise od svih drugih veznjaka.
I jos to da je i Denis do prije dvije sezone igrao jel 3. ili 4. njemacku ligu. Danas je i on u drugoj. Da smo Burnica kaparisali kada je bio na prekretnici u BVB, mozda bi preko reprezentacije dosao do boljeg.
I jos to da je i Denis do prije dvije sezone igrao jel 3. ili 4. njemacku ligu. Danas je i on u drugoj. Da smo Burnica kaparisali kada je bio na prekretnici u BVB, mozda bi preko reprezentacije dosao do boljeg.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Denis igra Bundesligu brateDrum je napisao/la: ↑17 nov 2025, 13:25Nije on kvalitet za prvih 11 u reprezentaciji koja tezi ka boljem. Al zbog njemackog nogometnog odgoja moze biti od koristi. Ako cemo o beku, uvijek prije Mujakica. Kada je sredina bez Sunjica u pitanju, isto tako defanzivno ulijeva povjerenje vise od svih drugih veznjaka.
Denis da, on misli na Dženisa hahaha i ispravno sve govorimarlostanf1eld je napisao/la: ↑17 nov 2025, 13:59Denis igra Bundesligu brateDrum je napisao/la: ↑17 nov 2025, 13:25Nije on kvalitet za prvih 11 u reprezentaciji koja tezi ka boljem. Al zbog njemackog nogometnog odgoja moze biti od koristi. Ako cemo o beku, uvijek prije Mujakica. Kada je sredina bez Sunjica u pitanju, isto tako defanzivno ulijeva povjerenje vise od svih drugih veznjaka.
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Jesam smetnuo da se Denis sa Kelnom vratio u 1. Bundesku.juka55 je napisao/la: ↑17 nov 2025, 14:38Denis da, on misli na Dženisa hahaha i ispravno sve govorimarlostanf1eld je napisao/la: ↑17 nov 2025, 13:59Denis igra Bundesligu brateDrum je napisao/la: ↑17 nov 2025, 13:25Nije on kvalitet za prvih 11 u reprezentaciji koja tezi ka boljem. Al zbog njemackog nogometnog odgoja moze biti od koristi. Ako cemo o beku, uvijek prije Mujakica. Kada je sredina bez Sunjica u pitanju, isto tako defanzivno ulijeva povjerenje vise od svih drugih veznjaka.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Danas u prvih 11 dzenis cvajta bajramovic nas picasso veznog reda i lijevog beka. Sretno
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Ovaj momak je klasični primjer kakve sve gnjide obitavaju na ovom forumu i medju navijačima.
Vidim da su danas pobijedili nakon nekoliko loših rezultata.
Prošle sezone bio standardni prvotimac, od 31 utakmice u Cvajti, startao je 30 i samo jednu s klupe ušao.
Ove sezone odmah prvu utakmicu propustio zbog bolesti ako se dobro sjećam, narednih 5 ulazio, da bi nakon toga opet postao standardan i upisao 12 utakmica kao starter. Dakle, ove sezone 17 utakmica - 12 kao starter i 5 s klupe ušao.
A nakon bolesti i slabijeg starta sezone neki su jedva dočekali da ga popljuju, i njega i Bajramovića i selektora.
Evo nema sada ni Bajramovica u Karlsruheu ali Dzenis i dalje starter iz utakmice u utakmicu.
Ovdje uopće ne pišem u kontekstu reprezentacije jer sam poprilično rezervisan spram ovog momka.
Momak je bio tu zbog širine, neke utakmice odradio korektno svoj posao, negdje bivao nešto slabiji. Nije neki kvalitet, ali u datom trenutku je bio dobrodošao zbog širine i povrede nekih prvotimaca.
Vidim da su danas pobijedili nakon nekoliko loših rezultata.
Prošle sezone bio standardni prvotimac, od 31 utakmice u Cvajti, startao je 30 i samo jednu s klupe ušao.
Ove sezone odmah prvu utakmicu propustio zbog bolesti ako se dobro sjećam, narednih 5 ulazio, da bi nakon toga opet postao standardan i upisao 12 utakmica kao starter. Dakle, ove sezone 17 utakmica - 12 kao starter i 5 s klupe ušao.
A nakon bolesti i slabijeg starta sezone neki su jedva dočekali da ga popljuju, i njega i Bajramovića i selektora.
Evo nema sada ni Bajramovica u Karlsruheu ali Dzenis i dalje starter iz utakmice u utakmicu.
Ovdje uopće ne pišem u kontekstu reprezentacije jer sam poprilično rezervisan spram ovog momka.
Momak je bio tu zbog širine, neke utakmice odradio korektno svoj posao, negdje bivao nešto slabiji. Nije neki kvalitet, ali u datom trenutku je bio dobrodošao zbog širine i povrede nekih prvotimaca.
Burnic je najmanji problem u ovoj repci. Problem nije burnic, saric. Kospo ird. Problem su mujakic radeljic sunjic basic I ostali amateri
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Pa Burnić je jednak nivo amatera, možda i veći. Zato je problem. Sigurno je gori igrač od sve četvorice koju si pobrojao, on i Šarić tačnije su najlošiji igrači na tvom spisku. A još ulaze u pozne igračke godine.
Evo zabio je gol
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Ne znam da sam ga do sad čuo da priča na našem.
Ja sam mislio da je on tek kad je Barba došao promijenio sportsko, a ispade da je već ranije to odradio, kod nekog drugog selektora (kojeg?), ali do poziva nije došlo.
Ok momak,sad prica te standardne floskule,ponosan sto igra za Bosnu,cast,ovo ono a dok je bio mladji i talenat,nismo mu bili ni na mapi..
Nejse, cinjenica je da ovaj momak nije kvalitet,to na kraju krajeva kroz pricu i sam potvrdjuje,gdje kaze da niti jedan klub apsolutno nije bio zadovoljan s njim.. Ja nisam ni znao da mu je karijera ovakva bila,da se nigdje nije aman zadrzao niti pokazao.On nije za domete vece od cvajte,i kao takav zaista,ali zaista nije kalibar za reprezentaciju.
Vidjecemo sta ce bit s njim na ljeto ako mu vec istice ugovor,i da li ce ga reprezentacija prodati negdje bolje,ali sumnjam
Nejse, cinjenica je da ovaj momak nije kvalitet,to na kraju krajeva kroz pricu i sam potvrdjuje,gdje kaze da niti jedan klub apsolutno nije bio zadovoljan s njim.. Ja nisam ni znao da mu je karijera ovakva bila,da se nigdje nije aman zadrzao niti pokazao.On nije za domete vece od cvajte,i kao takav zaista,ali zaista nije kalibar za reprezentaciju.
Vidjecemo sta ce bit s njim na ljeto ako mu vec istice ugovor,i da li ce ga reprezentacija prodati negdje bolje,ali sumnjam
Slazem se ni nije za repke, a nisu ni Mujakic, Basic, Bazdar, Saric i sve ih treba prekriziti za barazRightBack je napisao/la: ↑30 jan 2026, 10:32Ok momak,sad prica te standardne floskule,ponosan sto igra za Bosnu,cast,ovo ono a dok je bio mladji i talenat,nismo mu bili ni na mapi..
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
19vendetta87
- Kontakt:
I kojih 5 novih igraca bi ti zvao umjesto navedenih?
Ali od ovih na koje se racuna, ne od ovih za koje je vise puta receno da su precrtani.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Kulenovic, Miljevic, Mahmic, Bilalovic, Busuladzic, Beganovic, Ugwu, Dulic, Jakirovic, Smajlovic, Mikulic, Dulic19vendetta87 je napisao/la: ↑30 jan 2026, 14:51
Ali od ovih na koje se racuna, ne od ovih za koje je vise puta receno da su precrtani.
Nekog od njih
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 30 jan 2026, 16:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ne bi valjda zvao debitante u najbitnijem mecu?NoDi80 je napisao/la: ↑30 jan 2026, 16:25Kulenovic, Miljevic, Mahmic, Bilalovic, Busuladzic Beganovic, Ugwu, Dulic, Jakirovic, Smajlovic ili Mikulic19vendetta87 je napisao/la: ↑30 jan 2026, 14:51
Kad bude LN u septembru apsolutno sam za da se zovu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zaboravio sam Pejcinovic, Djuric, Avdic….DamirT je napisao/la: ↑30 jan 2026, 16:30Ne bi valjda zvao debitante u najbitnijem mecu?NoDi80 je napisao/la: ↑30 jan 2026, 16:25Kulenovic, Miljevic, Mahmic, Bilalovic, Busuladzic Beganovic, Ugwu, Dulic, Jakirovic, Smajlovic ili Mikulic19vendetta87 je napisao/la: ↑30 jan 2026, 14:51
Ali od ovih na koje se racuna, ne od ovih za koje je vise puta receno da su precrtani.![]()
Kad bude LN u septembru apsolutno sam za da se zovu.
Zvao bih ih brate, jer po meni nisu dali neki doprinos i ne vidim da ce ekipa biti na gubitku
S druge s strane s nekim drugim igracima mozemo dobiti mnogo toga u budcnosti
Stavis ih na klupu i das im da odigraju pet, sest minuta
Veliko iskustvo kao baraz znaci, a repka osigura sebi jos igraca koji ce dobijati pozive po zasluzi
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 30 jan 2026, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
To jeste, mada cisto sumnjam da ce ici neki novi igraci na spisak. Od septembra to sigurno ocekujem. Mada bi i sad mogli uletiti na klupu Mahmic, pa i Miljevic. Kulenovic svakako ne bi bio novi.NoDi80 je napisao/la: ↑30 jan 2026, 16:36Zaboravio sam Pejcinovic, Djuric, Avdic….
Zvao bih ih brate, jer po meni nisu dali neki doprinos i ne vidim da ce ekipa biti na gubitku, a mozemo s nekik drugima mnogo toga dobiti u budcnosti i baraz je odlicno iskustvo
Stavis ih na klupu i das im da odigraju pet, sest minuta
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je