Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Kad uđeš na Bilino, kad osjetiš strah, to ti Zenički Čelik oduzima dah.Magla se spusti, prekrije grad, al ovdje se ne boji ni star ni mlad.Zenička ulica ima svoj glas, u crno-crvenom je jedini spas.Na betonu smo rasli, u prašini i znoju, spremni da poginemo za boju tvoju.Ovdje se obraz čuva i cijeni, vjernost je u koski i veni. Kad Robija krene, nek se sklanja svak, jer zenički inat je težak i jak.Možete nas mrzit, možete nas kleti, al Zenički ponos će uvijek da plamti.Bilino polje grmi, stadion se trese, pobjedu našu nek Robiji odnese.
Sjedimo na zidu, sijede su glave, pričamo priče iz stare slave. Kad se na utakmice išlo bez straha, i kad je stadion ostajao bez daha.Dok je stare garde i njihove priče, Čelik će vječno da na vrh se diže.Sijeda je kosa, al srce je mlado, Čeliku se vraćam uvijek rado.Zidovi stari, imena blijede, al riječi stare garde najviše vrijede.
- BatistutA19
- Kontakt:
Bravo Seade za pjesme i sve textove ,cuj ovaj ledeni prijavio post a vredja covjeka...Samo Seade ti pisi textovi za 10
Hvala Batistuta Gabrijele, Brkić je za tebe Peleee
Biscani ocekujem od vas borbu na terenu protiv Stupcanice
Naspanovat ce to Armin, ima da vam igraci lete po terenu.
Sta vam je sa Zaricem, nesto se po medijima spominje da napusta Jedinstvo??
Naspanovat ce to Armin, ima da vam igraci lete po terenu.
Sta vam je sa Zaricem, nesto se po medijima spominje da napusta Jedinstvo??
Je li istina da je Vucic nesto hvalio Slobodu i Tuzlu?
To im izgleda najveci klupski uspjeh godinama unazad. A sigurno je da veci nece ni imati u buducnosti
Srce, čast i ponos!
-
KimJongEsmer
- Kontakt:
- bromazepam
- Kontakt:
Jer što bi istražio o nečemu što te zanima koristeći najmoćniji alat modernog doba(internet), bolje je pitati po forumu da ti polupismeni navijaći Ćelika to objasne.
Santos sa Tušnja
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Mi smo najbolja sportska prica u ovoj drzavi. Uradili smo ono o cemu vi mozete samo sanjati. Zbog toga ovdje neprestano prosipate komplekse, licnu frustraciju i mrznju.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑01 feb 2026, 10:50A koji ono vas najveci uspjeh bi? Nešto se ne mogu sjetiti da nije osvajanje kantonalne...
U dubini sebe znate da ste jadni i margnialni prvo u svom gradu, a da ne govorim negdje sire. U svemu tome vam jedino preostaje da glorificirate izjavu srpskog radikala, i to ovdje predstavljate kao neki uspjeh. A u stvari to je najveci dokaz vase jadnosti.
Srce, čast i ponos!
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Ja ispoljavam kompleks mržnju itd. sefe to od mene vidit neces nikad. Druga je stvar sto ja na tvoje podj*ebavanje odgovorim istim tim, a ko oce da sa njim pisem normalno vrlo rado vidi postove mene i Batistute kad je čovjek umjere i kad ne udara nisko ko ti sto bi ja njega diro. Tako da tu pricu okaci mačku o rep. Dalje ko se to hvali Vucicem i Crvenom Zvezdom sefe zar nije kad te neko pohvali vrijedno istaci, al aj ne razumiješ ti to ko mnoge stvari... Ko je jadan pa ti bi prvi dao sve da zadnjih 5 godina Celika zamjenis sa naših 5 godina... cuj marginalizirani u gradu ja nez sta ti pratis al idi vidi tabelu u vidit ces da smo opet jedini klub u gradu... sefe moj lijepi al se ti provaljujes. Da ste lijepa prica jeste za sad to treba sad pretvorit u pravu pricu u PL, ne samo opstati i ukljucit se u borbu za vise, a to je danas tesko al aj nisi ti to takmicenje pratio dugo. A tek da ne komentarisem kolko smo mi to jadni klub 107 godina slavi, najstariji klub u BiH, jedan od najuspješnijih bh klubova u bivšoj Jugi, nikad nije ispao nize od drugog ranga za razliku od nekih koji su iz visina direkt sletjeli u njive, ali izgleda slaba fajda kad sporo uče lekcije...Venom je napisao/la: ↑01 feb 2026, 11:23Mi smo najbolja sportska prica u ovoj drzavi. Uradili smo ono o cemu vi mozete samo sanjati. Zbog toga ovdje neprestano prosipate komplekse, licnu frustraciju i mrznju.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑01 feb 2026, 10:50A koji ono vas najveci uspjeh bi? Nešto se ne mogu sjetiti da nije osvajanje kantonalne...
U dubini sebe znate da ste jadni i margnialni prvo u svom gradu, a da ne govorim negdje sire. U svemu tome vam jedino preostaje da glorificirate izjavu srpskog radikala, i to ovdje predstavljate kao neki uspjeh. A u stvari to je najveci dokaz vase jadnosti.
Otkud tebi druze ideja da bi neko mijenjao zadnjih 5 godina nasih za 5 vasih,sta ste vi to postigli vrijedno pomena ?tuzlanskinacin je napisao/la: ↑01 feb 2026, 11:58Ja ispoljavam kompleks mržnju itd. sefe to od mene vidit neces nikad. Druga je stvar sto ja na tvoje podj*ebavanje odgovorim istim tim, a ko oce da sa njim pisem normalno vrlo rado vidi postove mene i Batistute kad je čovjek umjere i kad ne udara nisko ko ti sto bi ja njega diro. Tako da tu pricu okaci mačku o rep. Dalje ko se to hvali Vucicem i Crvenom Zvezdom sefe zar nije kad te neko pohvali vrijedno istaci, al aj ne razumiješ ti to ko mnoge stvari... Ko je jadan pa ti bi prvi dao sve da zadnjih 5 godina Celika zamjenis sa naših 5 godina... cuj marginalizirani u gradu ja nez sta ti pratis al idi vidi tabelu u vidit ces da smo opet jedini klub u gradu... sefe moj lijepi al se ti provaljujes. Da ste lijepa prica jeste za sad to treba sad pretvorit u pravu pricu u PL, ne samo opstati i ukljucit se u borbu za vise, a to je danas tesko al aj nisi ti to takmicenje pratio dugo. A tek da ne komentarisem kolko smo mi to jadni klub 107 godina slavi, najstariji klub u BiH, jedan od najuspješnijih bh klubova u bivšoj Jugi, nikad nije ispao nize od drugog ranga za razliku od nekih koji su iz visina direkt sletjeli u njive, ali izgleda slaba fajda kad sporo uče lekcije...Venom je napisao/la: ↑01 feb 2026, 11:23Mi smo najbolja sportska prica u ovoj drzavi. Uradili smo ono o cemu vi mozete samo sanjati. Zbog toga ovdje neprestano prosipate komplekse, licnu frustraciju i mrznju.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑01 feb 2026, 10:50A koji ono vas najveci uspjeh bi? Nešto se ne mogu sjetiti da nije osvajanje kantonalne...
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Ovaj vas bolid venom bi jer je ocigledno nesto nadrkan na slobodu pa mi tako izgleda, nisam mislio da bi svaki navijac. Pravi navijac jednog kluba ne bi nikad mijenjao ovaj mi vise lici ili na opasnog bolida ili na dijete...Nane17 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 12:06Otkud tebi druze ideja da bi neko mijenjao zadnjih 5 godina nasih za 5 vasih,sta ste vi to postigli vrijedno pomena ?tuzlanskinacin je napisao/la: ↑01 feb 2026, 11:58Ja ispoljavam kompleks mržnju itd. sefe to od mene vidit neces nikad. Druga je stvar sto ja na tvoje podj*ebavanje odgovorim istim tim, a ko oce da sa njim pisem normalno vrlo rado vidi postove mene i Batistute kad je čovjek umjere i kad ne udara nisko ko ti sto bi ja njega diro. Tako da tu pricu okaci mačku o rep. Dalje ko se to hvali Vucicem i Crvenom Zvezdom sefe zar nije kad te neko pohvali vrijedno istaci, al aj ne razumiješ ti to ko mnoge stvari... Ko je jadan pa ti bi prvi dao sve da zadnjih 5 godina Celika zamjenis sa naših 5 godina... cuj marginalizirani u gradu ja nez sta ti pratis al idi vidi tabelu u vidit ces da smo opet jedini klub u gradu... sefe moj lijepi al se ti provaljujes. Da ste lijepa prica jeste za sad to treba sad pretvorit u pravu pricu u PL, ne samo opstati i ukljucit se u borbu za vise, a to je danas tesko al aj nisi ti to takmicenje pratio dugo. A tek da ne komentarisem kolko smo mi to jadni klub 107 godina slavi, najstariji klub u BiH, jedan od najuspješnijih bh klubova u bivšoj Jugi, nikad nije ispao nize od drugog ranga za razliku od nekih koji su iz visina direkt sletjeli u njive, ali izgleda slaba fajda kad sporo uče lekcije...Venom je napisao/la: ↑01 feb 2026, 11:23
Mi smo najbolja sportska prica u ovoj drzavi. Uradili smo ono o cemu vi mozete samo sanjati. Zbog toga ovdje neprestano prosipate komplekse, licnu frustraciju i mrznju.
Jest mijenjao bi setuzlanskinacin je napisao/la: ↑01 feb 2026, 12:11Ovaj vas bolid venom bi jer je ocigledno nesto nadrkan na slobodu pa mi tako izgleda, nisam mislio da bi svaki navijac. Pravi navijac jednog kluba ne bi nikad mijenjao ovaj mi vise lici ili na opasnog bolida ili na dijete...Nane17 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 12:06Otkud tebi druze ideja da bi neko mijenjao zadnjih 5 godina nasih za 5 vasih,sta ste vi to postigli vrijedno pomena ?tuzlanskinacin je napisao/la: ↑01 feb 2026, 11:58Ja ispoljavam kompleks mržnju itd. sefe to od mene vidit neces nikad. Druga je stvar sto ja na tvoje podj*ebavanje odgovorim istim tim, a ko oce da sa njim pisem normalno vrlo rado vidi postove mene i Batistute kad je čovjek umjere i kad ne udara nisko ko ti sto bi ja njega diro. Tako da tu pricu okaci mačku o rep. Dalje ko se to hvali Vucicem i Crvenom Zvezdom sefe zar nije kad te neko pohvali vrijedno istaci, al aj ne razumiješ ti to ko mnoge stvari... Ko je jadan pa ti bi prvi dao sve da zadnjih 5 godina Celika zamjenis sa naših 5 godina... cuj marginalizirani u gradu ja nez sta ti pratis al idi vidi tabelu u vidit ces da smo opet jedini klub u gradu... sefe moj lijepi al se ti provaljujes. Da ste lijepa prica jeste za sad to treba sad pretvorit u pravu pricu u PL, ne samo opstati i ukljucit se u borbu za vise, a to je danas tesko al aj nisi ti to takmicenje pratio dugo. A tek da ne komentarisem kolko smo mi to jadni klub 107 godina slavi, najstariji klub u BiH, jedan od najuspješnijih bh klubova u bivšoj Jugi, nikad nije ispao nize od drugog ranga za razliku od nekih koji su iz visina direkt sletjeli u njive, ali izgleda slaba fajda kad sporo uče lekcije...
Rado bi navijao za jojo klub sa manje trofeja od mog, sa 300 ljudi na tribina i bez ikakve perspektive. Pa bolan Gornji Rahic je za primjer fudbalske sredine, ali eto mijenjao bi se ako te to tjesi.
Ne postoji jedan razlog zbog kojeg bi ja ili bilo ko bio nadrkan na vas jer ste nebitini. Samo vas treba postavit na svoje mjesto kad krenete podyebavat bez ikakvog pokrica.
Srce, čast i ponos!
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Ma ja mi podjevamo a ti se nakacis na sve, aj ne seri puno mali zagadi Zenicu ko da narodu nije dosta željezare... Vidjet cemo čija je perspektiva kakva za 5 godina... gdje ce ko bit, odnosno gdje nece ko biti... neko u Evropi, neko tu sigurno ne... nema bas navijacka prica tog novca aaa... oj levata majku mu kako ti nastade, to je medicinski fenomen, obicno ljudsko biće ne moze živjet bez mozdane funkcije, takav panj da nekog postavlja na mjesto daj bolan ohladi malo. Ti samo umanjujes i ponižavas druge da bi tebi u tvojoj glavi bilo lakse ali samo zbog tog ličnog jada... al aj ni prvi ni zadnji na forumu. Toliko od mene za tebe s tobom se ne isplati komunicirat, ima normalne braće Zenicana s kojima se prica ljudski i dolazi do konkretnih zaključaka a s tobom sta da pricam vidi se kako pises lafo bitan i pametan razumije se u sve i on nekog postavlja na mjesto a ne zna gdje mu stoje kašike a gdje čarape u kuci, al ce on postavit nesto na mjesto.Venom je napisao/la: ↑01 feb 2026, 12:36Jest mijenjao bi setuzlanskinacin je napisao/la: ↑01 feb 2026, 12:11Ovaj vas bolid venom bi jer je ocigledno nesto nadrkan na slobodu pa mi tako izgleda, nisam mislio da bi svaki navijac. Pravi navijac jednog kluba ne bi nikad mijenjao ovaj mi vise lici ili na opasnog bolida ili na dijete...![]()
Rado bi navijao za jojo klub sa manje trofeja od mog, sa 300 ljudi na tribina i bez ikakve perspektive. Pa bolan Gornji Rahic je za primjer fudbalske sredine, ali eto mijenjao bi se ako te to tjesi.
Ne postoji jedan razlog zbog kojeg bi ja ili bilo ko bio nadrkan na vas jer ste nebitini. Samo vas treba postavit na svoje mjesto kad krenete podyebavat bez ikakvog pokrica.
Rece navijac zamalo ugasenog kluba, koji 15 godina ni ne igra PL, nema ucesce u Evropi, niti borbu za neki kup, ligu, bilo sta. Vjeciti kantonalac, raspala prcija, zenicka olupina - Celik.Venom je napisao/la: ↑01 feb 2026, 12:36Jest mijenjao bi setuzlanskinacin je napisao/la: ↑01 feb 2026, 12:11Ovaj vas bolid venom bi jer je ocigledno nesto nadrkan na slobodu pa mi tako izgleda, nisam mislio da bi svaki navijac. Pravi navijac jednog kluba ne bi nikad mijenjao ovaj mi vise lici ili na opasnog bolida ili na dijete...![]()
Evo recimo ovakav odgovor je primjer vase nemoci koju ispoljavate citave sezonetuzlanskinacin je napisao/la: ↑01 feb 2026, 12:53Ma ja mi podjevamo a ti se nakacis na sve, aj ne seri puno mali zagadi Zenicu ko da narodu nije dosta željezare... Vidjet cemo čija je perspektiva kakva za 5 godina... gdje ce ko bit, odnosno gdje nece ko biti... neko u Evropi, neko tu sigurno ne... nema bas navijacka prica tog novca aaa... oj levata majku mu kako ti nastade, to je medicinski fenomen, obicno ljudsko biće ne moze živjet bez mozdane funkcije, takav panj da nekog postavlja na mjesto daj bolan ohladi malo. Ti samo umanjujes i ponižavas druge da bi tebi u tvojoj glavi bilo lakse ali samo zbog tog ličnog jada... al aj ni prvi ni zadnji na forumu. Toliko od mene za tebe s tobom se ne isplati komunicirat, ima normalne braće Zenicana s kojima se prica ljudski i dolazi do konkretnih zaključaka a s tobom sta da pricam vidi se kako pises lafo bitan i pametan razumije se u sve i on nekog postavlja na mjesto a ne zna gdje mu stoje kašike a gdje čarape u kuci, al ce on postavit nesto na mjesto.Venom je napisao/la: ↑01 feb 2026, 12:36Jest mijenjao bi setuzlanskinacin je napisao/la: ↑01 feb 2026, 12:11Ovaj vas bolid venom bi jer je ocigledno nesto nadrkan na slobodu pa mi tako izgleda, nisam mislio da bi svaki navijac. Pravi navijac jednog kluba ne bi nikad mijenjao ovaj mi vise lici ili na opasnog bolida ili na dijete...![]()
Srce, čast i ponos!
- svrakino1921
- Kontakt:
@svrakino1921
Iznajmit cemo stadion na kojem igra repka domace utakmice.
Iznajmit cemo stadion na kojem igra repka domace utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.