FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sutra igramo protiv lidera ukrajisnkog prvenstva i daleko najtvrđe odbrane u Ukrajini. Navodno bi trebali izaći sa najboljim sastavom. Koga očekujete u našem timu?

"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
**** Krpica svakako, i sve ove debile koje imamo u napadu, eventualno Jaganjac nesto malo zna, al perete sa tim izjavama sace sace eto ga eto ga, dobro doci ce i kad objavi zvanicna stranica cestitat cemo ti svi, jos ako bude zabijao super.Hazre je napisao/la: ↑30 jan 2026, 13:37Pokazace klasu, nemoj kasnije da govoris jaooo kakav top napadac **** Krpica ovo onoZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑30 jan 2026, 13:18Da je to neki igrač pa da ložiš raju i pereš svako malo, eto ga eto ga, slijeće, četvrtak, ponedeljak… e svašta..
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
Muftic - Odinaka, Sedorf, Karamarko, Nastic - Prokop, Erik, Deni - Vini, Cveta - Jaganjac
Cini mi se da bi ovo mogla biti startna postava sutra a i protiv Posusja. Mislim da ce biti Nastic prije Alica, ne da mislim da bi trebao biti ali startao je protiv onih Mihalovica, dok je Alic sa drugom ekipom poceo protiv Sileksa. Kako god bit ce tu teska borba izmedju njih dvojice ko ce biti starter. Za ostale pozicije mislim da nema dileme, to je najbolje sto imamo...
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Slazem se za postavu 90% ce biti ovako, a ovo ce Alicu samo dobro doci vjerujem da ce napraviti ogroman napredak s obzirom da ima bas ozbiljnu konkurenciju tako da nama ce uvijek dat ruke a mozda ga i prodamo za dobru lovu.Blank123 je napisao/la: ↑30 jan 2026, 19:40Muftic - Odinaka, Sedorf, Karamarko, Nastic - Prokop, Erik, Deni - Vini, Cveta - Jaganjac
Cini mi se da bi ovo mogla biti startna postava sutra a i protiv Posusja. Mislim da ce biti Nastic prije Alica, ne da mislim da bi trebao biti ali startao je protiv onih Mihalovica, dok je Alic sa drugom ekipom poceo protiv Sileksa. Kako god bit ce tu teska borba izmedju njih dvojice ko ce biti starter. Za ostale pozicije mislim da nema dileme, to je najbolje sto imamo...
Neko je napisao skoro bas za Erika, mislim da prije vidim A.Pejica u ovakvoj sredini nego Erika iskreno, fali visine u sredini posebice sto ce onda Deni i Prokop imati ogromnu slobodu da igraju kad imaju Aleksu iza sebe.
Gore ne bih nista dirao Vini bi mogao biti jedan od vaznijih igraca u nastavku Cveta standard a Janje nek se potrudi jer ga ni istra nece htjeti nazad ostat ce bez kluba ako nastavi bit panj.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
E hvala, mislio sam da su nas ove sportske aplikacije zamjenile sa njima. Šteta što nam nije neki protvnik kojem bi i mi bili generalna proba ali poslužit će.Levin je napisao/la: ↑30 jan 2026, 18:33Da, vjerovatno će podjednako izmiksati ekipe i protiv njih i protiv nas. Generalka im je za sedmicu a prvu utakmicu igraju za dvije sedmice ako se ne varam.AhmedNurudin je napisao/la: ↑30 jan 2026, 18:22Da li ovo ekipa Cherkasy-a igra jutarnju utakmicu sa našim gradskim rivalom prije utakmice sa nama u 14:00?
Edit : Zapravo, imaju još nekoliko utakmica posllije nas...
Ovi Ukrajinci izgleda vole žestoke pripreme.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Puno ste nahvalili golmana Cosica. Mozda pokusaju nac šemu da prodaju Muftica pa on bude u21. Doduse opet napadac najslabija karika.Blank123 je napisao/la: ↑30 jan 2026, 19:40Muftic - Odinaka, Sedorf, Karamarko, Nastic - Prokop, Erik, Deni - Vini, Cveta - Jaganjac
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
I ja mislim da ce Pejic imati veliku minutazu takav profil igraca nam je i trebao u sredini, ali evo protiv Posusja ipak ocekujem da Erik startuje.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑30 jan 2026, 19:56Slazem se za postavu 90% ce biti ovako, a ovo ce Alicu samo dobro doci vjerujem da ce napraviti ogroman napredak s obzirom da ima bas ozbiljnu konkurenciju tako da nama ce uvijek dat ruke a mozda ga i prodamo za dobru lovu.Blank123 je napisao/la: ↑30 jan 2026, 19:40Muftic - Odinaka, Sedorf, Karamarko, Nastic - Prokop, Erik, Deni - Vini, Cveta - Jaganjac
Neko je napisao skoro bas za Erika, mislim da prije vidim A.Pejica u ovakvoj sredini nego Erika iskreno, fali visine u sredini posebice sto ce onda Deni i Prokop imati ogromnu slobodu da igraju kad imaju Aleksu iza sebe.
Gore ne bih nista dirao Vini bi mogao biti jedan od vaznijih igraca u nastavku Cveta standard a Janje nek se potrudi jer ga ni istra nece htjeti nazad ostat ce bez kluba ako nastavi bit panj.
Sumnjam da ce se to promjeniti nakon jednog poluvremena koje je Cosic odigrao, mozda ga budu planirali za narednu sezonu. Ne bi bilo lose da ovu polusezonu odradi negdje na posudbi nego da provede u juniorima. Ali ako nista dao bi mu sansu protiv Slavije da brani, vise cemo koristi imati nego da brani Abdulahovic...godrina je napisao/la: ↑30 jan 2026, 20:06Puno ste nahvalili golmana Cosica. Mozda pokusaju nac šemu da prodaju Muftica pa on bude u21. Doduse opet napadac najslabija karika.Blank123 je napisao/la: ↑30 jan 2026, 19:40Muftic - Odinaka, Sedorf, Karamarko, Nastic - Prokop, Erik, Deni - Vini, Cveta - Jaganjac
Neka su nam prethodne vlasti obecale sve a nisu napravile nistaRamirez je napisao/la: ↑30 jan 2026, 16:59Nije da nisi upravu.Kriminalci nikad gora vlast,treba ih izvizdatiGavranBeli je napisao/la: ↑30 jan 2026, 16:52Taman da glasam protiv lopinasa i lazova. Sjajan kontra marketing.
-
Nekadasiigrostarsno
- Kontakt:
Mufta al u planu imati ovo dijete tj. Cosica kao sto je neko reko pod hitno polusezonu mu nac da ide igrat da skupi tekmi iz onakve reflexe onakvu procjenu ako Bog da nas Budicin br 1
Karamarko Osmanović Nastic
A pejic
Prokop Erick
Deni
Alic vini Cveta
Možda malo ludo al mislim da je Vini snalažljiv i blesav ofenzivac koji bilo koju sansu kada se nadje pred golom koristi zivotom i kao Napadac mislim da nakon nekog vremena bi bio boom i za njega i za nas . Uz duge lopte u polu kontri i kontri ostavit ce sve i jednog igraca lige u sprintu a sa strane Cveta koji reze s lijeva unutra te Alic da igra hajmo rec to krilo na 20ak metara od protivničkog gola s vana samo nek suta al da bude maximalni akcenat na defanzivni dio
Karamarko Osmanović Nastic
A pejic
Prokop Erick
Deni
Alic vini Cveta
Možda malo ludo al mislim da je Vini snalažljiv i blesav ofenzivac koji bilo koju sansu kada se nadje pred golom koristi zivotom i kao Napadac mislim da nakon nekog vremena bi bio boom i za njega i za nas . Uz duge lopte u polu kontri i kontri ostavit ce sve i jednog igraca lige u sprintu a sa strane Cveta koji reze s lijeva unutra te Alic da igra hajmo rec to krilo na 20ak metara od protivničkog gola s vana samo nek suta al da bude maximalni akcenat na defanzivni dio
Ako bude k’o u F1 ta kombinacija, mogla bi biti ubitačna
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Izlazi taj tim, uvjeren sam, to ce nam vjerovatno biti i prvih 11 na pocetku prvenstva.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑30 jan 2026, 19:56Slazem se za postavu 90% ce biti ovako, a ovo ce Alicu samo dobro doci vjerujem da ce napraviti ogroman napredak s obzirom da ima bas ozbiljnu konkurenciju tako da nama ce uvijek dat ruke a mozda ga i prodamo za dobru lovu.Blank123 je napisao/la: ↑30 jan 2026, 19:40Muftic - Odinaka, Sedorf, Karamarko, Nastic - Prokop, Erik, Deni - Vini, Cveta - Jaganjac
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Ćosić Odinaka Sedorff Karamarko Nastić Erick Milošević Cveta Prokop Vini Krpa
Jbg pokazao se Ćosić odma ga gurnuti sutra. U skoku je bolji od Mufte
Zadnja izmjena: Sarajevskigigant1921, dana/u 30 jan 2026, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Ko nam je Verstappen?
- avalPacidoroP
- Kontakt:
- AhmedNurudin
- Kontakt:
avalPacidoroP je napisao/la: ↑30 jan 2026, 23:45Konings
Nekako mi se čini da je konsenzus sljedeći za sutra :

Najviše je dileme Nastić/Alić i vidim da bi neki rado Muftu skinuli sa gola sa čim se ne slažem.
lično bih isforsirao Alića ovu polusezonu jer mislim da je to trenutno jedini igrač koji se može prodati za neku lovu kao i Rakića osim ako ne mislimo otkupiti Hamzin ugovor. Sve u svemu, mislim da ova ekipa ima dobar potencijal.

Najviše je dileme Nastić/Alić i vidim da bi neki rado Muftu skinuli sa gola sa čim se ne slažem.
lično bih isforsirao Alića ovu polusezonu jer mislim da je to trenutno jedini igrač koji se može prodati za neku lovu kao i Rakića osim ako ne mislimo otkupiti Hamzin ugovor. Sve u svemu, mislim da ova ekipa ima dobar potencijal.
Vise baca na Šumahera u trenutnom stanju.avalPacidoroP je napisao/la: ↑30 jan 2026, 23:45Konings
Fk Željezničar.
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Meni se svidja sto prokop skoro nikad nije na toj šestici ima taj neki free roaming, skenira teren ceka priliku i onda ufati sprint direktno na gol ide tu je i Deni konacno na svojoj poziciji, zanima me sta ce biti kad se Madzid koja bi se tad formacija mogla igrati?Levin je napisao/la: ↑31 jan 2026, 01:02Nekako mi se čini da je konsenzus sljedeći za sutra :
![]()
Nije on nikad ni igrao šesticu. On i Deni su slični igrači i mogla bi to biti dobra kombinacija.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑31 jan 2026, 01:38Meni se svidja sto prokop skoro nikad nije na toj šestici ima taj neki free roaming, skenira teren ceka priliku i onda ufati sprint direktno na gol ide tu je i Deni konacno na svojoj poziciji, zanima me sta ce biti kad se Madzid koja bi se tad formacija mogla igrati?Levin je napisao/la: ↑31 jan 2026, 01:02Nekako mi se čini da je konsenzus sljedeći za sutra :
![]()

Drug moj, neće Madžid zadugo doći na nivo prvog tima.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)