AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Sto bi jednostavno kad moze komplikovano.Sreca ovaj Pao nije nista posebno pa mozda se izvuce remi koji bi nam valjda trebao biti dovoljan za prolaz ako nam se ne desi nesto ko sinoc Marseju
.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Po trenutnim rezultatima ako zabijemo dolazimo na 2 mjesto.... S X smo sigurno u top 8 a ako zijanemo loše nam se piše.. Pa gledam osim Dybale koj je kao ozljeđen nema tko ni uc 
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
Toliko
Ipak play off kakvi debili a jos niko nema da udje da zabije
Ipak play off kakvi debili a jos niko nema da udje da zabije
Znaci Ludogorets ili Dinamo
Pa sto meni ovo treba u zivotu.Pogledaj ko nam ulazi ma vozdra prijatno spavanje
Pa sto meni ovo treba u zivotu.Pogledaj ko nam ulazi ma vozdra prijatno spavanje
Svim štovateljima mrtvih Pelegrinia i Cristantea laku noc!...
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
Ipak smo se nekako iscupali dobro je al uzasna i igra i postavka da Bog sacuva.
Stoji sve brate, ali teško ćeš imati neke igre u grčkoj i imaš crveni od 15 minute, još u napadu Soule i Pellegrini, možemo biti zadovoljni sto smo u top 8 i to je to. Sad udinese u gostima i Cagliari kući, 6 bodova aBd
Ma prosli smo i to je bitno. Ova prva faza nas nije toliko istrosila. Nije Gasp mogao izvesti nista bolje, falilo nam je kolilo, 10 ili 9 igraca. E sada, Manciniju ovo nije prvi put da nas gluposcu zavije u crno. Realno, bez takvih pomracenja bio bi dobar defanzivac. Ovako nas stvarno zna kostati dosta.
Gilardi, nazvao sam ga promasenom investicijom i ne znam sta da mislim...mozda je to pretjerano jer nije bio toliko skup. Nastupi protiv Stutgarta i Milana su bili odlicni, a onda sinoc namjesti gol protivniku. Ne znam da li ce ikada dostici potencijal koji bi bas bio starter. Podlozan je ozbiljnim propustima.
Ulazimo u period od skoro 2 mjeseca kada igramo jednom sedmicno. To treba iskoristiti. Svaka nam je must win, Juve se probudio, Napoli samo ligu ima a Como igra jednako dobro kao i svi. Milan je najgori ali ih hoce i to je to.
Masara je opet odradio lose(do sada).
Nije sposoban dovesti ljebo krilo i Bog. Otisli Baily i Baldanzi, dosli Malen i Vaz. Malen super ali sta ce Vaz pomoci u nastavku ne znam. Rano je za prognoze ali daleko je ono od prvog tima.
Gilardi, nazvao sam ga promasenom investicijom i ne znam sta da mislim...mozda je to pretjerano jer nije bio toliko skup. Nastupi protiv Stutgarta i Milana su bili odlicni, a onda sinoc namjesti gol protivniku. Ne znam da li ce ikada dostici potencijal koji bi bas bio starter. Podlozan je ozbiljnim propustima.
Ulazimo u period od skoro 2 mjeseca kada igramo jednom sedmicno. To treba iskoristiti. Svaka nam je must win, Juve se probudio, Napoli samo ligu ima a Como igra jednako dobro kao i svi. Milan je najgori ali ih hoce i to je to.
Masara je opet odradio lose(do sada).
Nije sposoban dovesti ljebo krilo i Bog. Otisli Baily i Baldanzi, dosli Malen i Vaz. Malen super ali sta ce Vaz pomoci u nastavku ne znam. Rano je za prognoze ali daleko je ono od prvog tima.
- Cassano2024
- Kontakt:
Nisam gledao. Na hajlajtsima sam vidio opet ružnu utakmicu, ali sa obzirom na igrače na raspolaganju, nije moglo bolje. Neću ništa komentarisati više. Nego razmišljam, da smo otišli u baraž, mogli smo skoknuti do Zagreba. Jbg drugi put.
Commando Ultrà Curva Sud
Bitno da se izbjeglo ove 2 utakmice... Ali gledati jucerasnju tekmu i neke igrace je zaista muka bilo, kako smo losi i naprijed i u sredini protiv 5 momcadi grčke lige to je strašno, je da je crveni bio ali opet ih moras izdominirati....
Dybala se ozljedio nema ga 15 dana, Carasco kažu da nije opcija, žele sada Sulemanu iz Atalante na posudbu s opcijom... Jbt od svih igraca i sve mi se zakačimo za neke rezerve....
Ajde barem je panj uspio dovesti Malena, ljevi bek i krilo tko zna koja nas 10-a opcija čeka...
Dybala se ozljedio nema ga 15 dana, Carasco kažu da nije opcija, žele sada Sulemanu iz Atalante na posudbu s opcijom... Jbt od svih igraca i sve mi se zakačimo za neke rezerve....
Ajde barem je panj uspio dovesti Malena, ljevi bek i krilo tko zna koja nas 10-a opcija čeka...
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
Massara mora da leti iz kluba, Milan doveo Matetu.
Kakav klovn, kakva oyebina.
Kakav klovn, kakva oyebina.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Da, da tako to rade ozbiljni klubovi. Još čekam Zizrkee da ode u Juventus.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
I da nije bilo crvenog istu bi igru vidjeli koju gledamo ove sezone u vecini tekmi.Ova Panata je ocajna ekipa i mi tu spasavamo bod iz prakticno jedine sanse.Jesmo igrali s crvenim al poceti bez napadaca je da se roknes a jos na klupi nemas nikoga ali eto idemo dalje i to je to.
Sad nam navodno nude Zirkzea, ne bi ni iz principa i dr. sto cisto sumnjam da je on bolji od Fergusona. Nkunku je bio dobar u RB-u, ali u Engleskoj i Milanu raspad, tako da ne.
Ako sam dobro skontao, u le osminu igramo protiv nekog od
Dinamo/Genk/Bran/Bologna a u cetvrtini vec dolazi vjerovatno neko od Lyon/Villa.
Dinamo/Genk/Bran/Bologna a u cetvrtini vec dolazi vjerovatno neko od Lyon/Villa.
embrace the chaos
Bryan Zaragoza
Massara kraljuuuuu
Massara kraljuuuuu
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- Cassano2024
- Kontakt:
Commando Ultrà Curva Sud
Da valja sigurno Celta ne bi htjela prekinuti posudbu....
Koj je k. s tim jeb.enim klownom Masarom, za očekivat je da dovede takve aseve jer za drugo nije sposoban...
Da tako je... Idealno bi bilo Dinamo Zg... Prijateljski klub a ove sezone su baš odron, ali vjv nas bude Bologna docekala...Denno je napisao/la: ↑31 jan 2026, 09:03Sad nam navodno nude Zirkzea, ne bi ni iz principa i dr. sto cisto sumnjam da je on bolji od Fergusona. Nkunku je bio dobar u RB-u, ali u Engleskoj i Milanu raspad, tako da ne.
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
Bit ce Bologna 100% jer nas zrijeb ne mazi nikad, a i Dinamo ne bih volio jer ih gotivim, uz dobar zrijeb za njih i oni mogu preskociti prepreku, dvije
Villu bi svakako volio u KO fazi, da ih rijesimo, mislim lakse bi sa njima na dvije utakmice nego u finalu, plus sto bi oni u tom finalu imali protekciju od sudija kao Sevilla i **** Taylor, UEFA nam duguje trofej.
Udinesse tek u ponedeljak, 3b tu ko dzamija. Cagliari cemo ubit kuci i vidjeti da li ce neko kiksati u medjuvremenu. Como, ACM, juve imaju teske utakmice.
embrace the chaos
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.