FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vezni red = Adem Ljajić
- NisamInSajder
- Kontakt:
Mujkić nije wing bek, nema niti jednu kvalitetu za to. I naravno forsiranjem tu, izgubit ćeš ga. Isto je bilo i tokom prošle polusezone, forsiran je tu, ali tipa odigra jednu utakmica dobro, naredne dvije nije prisutan na njima. Nema centaršut, nema osjećaj i napadačke kretnje za wing beka, tehnika također nije na tom nivou koja bi trebala biti za tu poziciju.Pantelija je napisao/la: ↑31 jan 2026, 09:29ma vala nije bas da je tako dobar ... ispao je najmanje dva puta jednom gradi loptu a ne kontrolise je...SilaMoc1946 je napisao/la: ↑31 jan 2026, 09:24Bgm dobar ovaj Stjepanović, nadam se da će biti borben ovako i u prvenstvu
jos bi ja ovo dobro razmislio prije potpisa... bar jos jedna dvije provjere
ovaj želson mi je ok npr, bas ima brzinu a i kontrola lopte nije losa ... moze dati ruke posebno kada imas prednost pa se branis na kontru ili ganjas rezultat da ti 1 na 1 napravi visak
Gelson je odličan bio i u B ekipi, brz, dobar 1 na 1, 19 godina, potencijal.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
Pitaristok
- Kontakt:
E nek je više stao u kraj ovim špekulacijama da odustaje
Jbg to vuce jedno drugo. Imao je u par zadnjih utakmica u prvenstvu da mu Marooza odigra loptu u prostor on uopšte ne krene na nju. To za psihologa se slažem 100% i ne samo za mlade nego za sve. Ne mislim da je Mujke igrač za rotacije ali pod uslovom da se vrati na onu razinu na kojoj je bio prije povrede.Nadam se da će ovaj stručni štab znati to da poravna.Pantelija je napisao/la: ↑31 jan 2026, 09:43toga se i bojim... mislim da klub sa mladim igracima mora uposliti ili bar privatno im davati psihologa, da malo ostanu na zemlji.... i nije prvi put da se to dogodi sa igracima... uz to cesto imaju neke samostaln eodluke oko treninga, tezine, teretane od strane "strucnjaka"Sazg je napisao/la: ↑31 jan 2026, 09:38
Od utakmice sa Rudarom u Bijeljini kad nije odigrao Guliju da zabijemo i odemo na 2:0 totalno je potonuo. Iz povrede se vratio nabildan i sa najmanje 3-4 kile više što ga je usporilo. Bez obzira na sve bojim se da ga je spopao “Sarajevski mentalitet”, dade ona 2 ključna gola posle povrede i diže se u nebesa, nadam se da će se što prije vratiti jer je bio maestralno dobar.
Drugi problem koji ja vidim je kontrola lopte i pas .... pasovi vecinom netacni, ili previse daleko od igraca ili kratki ili prejaki, primaje lopte borba.. i ne mislim na mujkica pricam generalno
Evo sad stjepanovic ili kako se preziva, ide kpopta u njega umejsto da primi loptu on je pokusava izbiti.... i to ne lici ni na sta
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Eto da zavrsimo i tu temu...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Maroodza>Mujkić, Kuprešak>Mujkić.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Vidiš koliko raja nema pojma i samo mlati praznu slamu.Pitaristok je napisao/la: ↑31 jan 2026, 10:02E nek je više stao u kraj ovim špekulacijama da odustaje
mi na ovim pripremam izgledamo poprilicno lose, e sad kao trebamo ocekivati da ce lad krenu takmicarske utakmice biti bolje, ali to nije nikakav garant.
Cvitanovic je rekao da zeli da igramo nametnuto, da pritiskamo i da smo mi ti koji diriguju tempo, ja to nisam vidio na pripremama.
Elem Celik i Radnik ce nam pokazati gdje smo i sta smo i hocemol igrati samo protiv Borca, Zrinjskog i Zelje a ovo ostalo na individualni kvalitet.
Ne djeluje pozitivno ali nije nam prvi put pripreme lose, takmicarske utakmice dosta bolje, a i obrnuto je znslo biti
Cvitanovic je rekao da zeli da igramo nametnuto, da pritiskamo i da smo mi ti koji diriguju tempo, ja to nisam vidio na pripremama.
Elem Celik i Radnik ce nam pokazati gdje smo i sta smo i hocemol igrati samo protiv Borca, Zrinjskog i Zelje a ovo ostalo na individualni kvalitet.
Ne djeluje pozitivno ali nije nam prvi put pripreme lose, takmicarske utakmice dosta bolje, a i obrnuto je znslo biti
-
rimljanin90
- Kontakt:
Ma trebo sam do 12 spavat
Zadnja izmjena: rimljanin90, dana/u 31 jan 2026, 10:12, ukupno mijenjano 1 put.
Ostade Ismir u Sarajevu
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
rimljanin90
- Kontakt:
Ma mi smo karin.a
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ovi ljudi su fkt dobri. Kako je fudbal ustvari jednostavan.
Brzi bolji spremniji jaci kvalitetniji.
Brzi bolji spremniji jaci kvalitetniji.
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Moze li me neko prosvijetliti sta ljudi vide u Turkesu pa igra a da ja ne vidim
...sve drugo ce proci! 🇱🇻
euforija oko mladih igraca i razvijanja istih ce trajati sve do prva dva ligaska kiksa
Kako brt ne vidisMaroonWhite1946 je napisao/la: ↑31 jan 2026, 10:17Moze li me neko prosvijetliti sta ljudi vide u Turkesu pa igra a da ja ne vidim
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Nisu oni problem. Ne mogu da vjerujem da je beganovic ovoliko los, gojkovic nikako da se dohaviza, turkes da ne pricam, cimirot igra solidno pa napravi gresku na sredini koja nas kosta go. Nema sta biti za njih strpljiv. Oni ili valjaju ili ne
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ljudi cim su ubacili u vecu brzinu zgazili nas.Sto bi rekli "prijateljska je ba"
Jedva cekam u ligi da vidim dominaciju i 10 pobjeda u nizu posto to je logika neki forumasa.
Jedva cekam u ligi da vidim dominaciju i 10 pobjeda u nizu posto to je logika neki forumasa.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Dajte malo realnosti jbg, ljudi su premocni nadprem nas, uzmite sastav i formaciju protiv šahtara u gostima koji su dobili 1:4 i kyev 0:1 i ovo sada nismo njihov nivo a prvi im tim ovo. Pola ovih igraca se nece nsigrati u prvenstvu u pocetnih 11 bezveze fali ovdje dobar veznjak cimirot pukao skroz nema od njega nista i napadac nam treba.. vratimo se u realnost bh lige jbg brzo ce petak
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.
.png)