Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne zna se ko je gori, ovi što prate pripreme ili vi što im odgovarate.
MNON
Kojih 5,6jurisicduska je napisao/la: ↑31 jan 2026, 10:59Pa Nodi nije nam igralo 5-6 igraca iz prve postave nikako.
Banic, Beganovic, Mujkic, Ristovski, Ignatkov, Gojkovic, Turkes, Kupresak, Cimirot su igrali
Guli napustio klub, a Mlinaric napusta
Imate dosta talentovanih igraca, mali Dreca je masina, ali ne znam kako ce se to odraziti na rezultate
Mozda prve dvije godine ne bude bajno, medjutim moram reci da ste sad krenuli pravim putem
Djeca od 15,16,17 godina su kljuc za nase klubove, a kod vas igralo desetak u21 igraca
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 31 jan 2026, 11:18, ukupno mijenjano 4 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Renan, Adem, Keremeh, Bralic,Elezi
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Bitno je da cemo vas karati uskoro do vas ce svi nadoci
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Uskoro počinju skokovi u vodu, tu se možete prijaviti tu ste šampioni 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dijete, obavezno na neko liječenje, nisi ti u vinklu.Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑31 jan 2026, 11:19Uskoro počinju skokovi u vodu, tu se možete prijaviti tu ste šampioni![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Naravno poslije tebe veliki GospodineIzSarajeva kenjam ti se u stauGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2026, 11:20Dijete, obavezno na neko liječenje, nisi ti u vinklu.Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑31 jan 2026, 11:19Uskoro počinju skokovi u vodu, tu se možete prijaviti tu ste šampioni![]()
- jurisicduska
- Kontakt:
Sto ne prebrojis igrace ?
Po toj tvojoj logici mi smo jaci od Sahtara.
-
GrgurPlinskii
- Kontakt:
....Ne želeći se obazirati na politički motivirane poruke različitih sportskih djelatnika koji su se iz samo njima znanih razloga odlučili u javnosti podijeliti svoje mišljenje, HŠK Zrinjski ostaje dosljedan svom identitetu i vrijednostima koje zastupa od svog osnutka pa tako i kroz period zabrane djelovanja najuspješnijeg nogometnog kolektiva u Bosni i Hercegovini.
Kvalitet i plodove kontinuiranog mukotrpnog i poštenog rada možemo vidjeti u uspjesima koje naš Klub bilježi iz godine u godinu te se nadamo da ćemo uz potporu naših vjernih navijača u tekućoj sezoni doći do toliko željene DESETE titule prvaka Bosne i Hercegovine.
Sigurni smo da će nakon što se javnost upozna sa svim relevantnim i točnim činjenicama ova tema iščeznuti iz medijskog prostora kao što je bio slučaj i sa famoznim, a nepostojećim dronovima i posipanju kiseline po travnjaku, a za koje dezinformacije, neistine ili laži nikada nitko nije odgovarao. I tada kao i sad pojavljivali su se raznorazni političari koji su svojim neodgovornim izjavama samo dodatno kreirali podjele u društvu i državi. ...
Kvalitet i plodove kontinuiranog mukotrpnog i poštenog rada možemo vidjeti u uspjesima koje naš Klub bilježi iz godine u godinu te se nadamo da ćemo uz potporu naših vjernih navijača u tekućoj sezoni doći do toliko željene DESETE titule prvaka Bosne i Hercegovine.
Sigurni smo da će nakon što se javnost upozna sa svim relevantnim i točnim činjenicama ova tema iščeznuti iz medijskog prostora kao što je bio slučaj i sa famoznim, a nepostojećim dronovima i posipanju kiseline po travnjaku, a za koje dezinformacije, neistine ili laži nikada nitko nije odgovarao. I tada kao i sad pojavljivali su se raznorazni političari koji su svojim neodgovornim izjavama samo dodatno kreirali podjele u društvu i državi. ...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ipak sam se zayebao, nema za tebe lijeka.Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑31 jan 2026, 11:26Naravno poslije tebe veliki GospodineIzSarajeva kenjam ti se u stauGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2026, 11:20Dijete, obavezno na neko liječenje, nisi ti u vinklu.Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑31 jan 2026, 11:19Uskoro počinju skokovi u vodu, tu se možete prijaviti tu ste šampioni![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Duskice prijavi svoje skakace na takmicenje bar da tu pobjedite stvarno nije uredi Zrinjski ima sve pobjede i Željo isto pa čak i rudar Prijedor ima jednu pobjedu. Nemojte to dozvoliti sebi ipak ste vi Real Madrid za sve klubove u BiH....jurisicduska je napisao/la: ↑31 jan 2026, 11:27Sto ne prebrojis igrace ?
Zadnja izmjena: Sarajevskigigant1921, dana/u 31 jan 2026, 11:35, ukupno mijenjano 1 put.
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Ma sto odgovarate degenriku uopste?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2026, 11:33Ipak sam se zayebao, nema za tebe lijeka.Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑31 jan 2026, 11:26Naravno poslije tebe veliki GospodineIzSarajeva kenjam ti se u stauGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2026, 11:20
Dijete, obavezno na neko liječenje, nisi ti u vinklu.
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Usta ja, ustaše svi 

Odavno veci glupson nije uspio napraviti acc od ovog
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Šabani koji su ostali bez svega pa pola njih ne želi petokraku na grbu a sami pokazatelj da zločinačku petokraku u BiH drže još samo FK Sloboda i FK Velež dovoljno govori o njima samima.Dok su navijali 91-92 da srbi umarširaju u grad sa petokrakom iz okolnih brda pa su 93-94 počeli maštat o ljiljanama iz Sarajeva.Totalni rolkoster osjećaja zato se i propnu na sve noge pogotovo preostali partizani iz njihovih redova iako je i njih sve manje i manje.Poštujem pravog bošnjaka koji se ne daje uvlačiti u ovakve slučajeve jer dosta njih je željelo slobodu od agresora kao i mi .Najveći zločin grada Mostara su ovi partizani i komunjare poput Markovine i sličnih koji su i u ratu svojim kanalima i vezama sa srbima izazvali rat između hrvata i bošnjaka iako smo mi tu većinski kao brat uz brata odrastali i nikada nismo imali kroz povijest ratne sukobe.Svako zlo i nered u gradu je došao iz istočne Hercegovine i dolaskom plaćenih komunjara i srbskih spijuna koji su i dan danas na platnom skupu.GrgurPlinskii je napisao/la: ↑31 jan 2026, 11:32....Ne želeći se obazirati na politički motivirane poruke različitih sportskih djelatnika koji su se iz samo njima znanih razloga odlučili u javnosti podijeliti svoje mišljenje, HŠK Zrinjski ostaje dosljedan svom identitetu i vrijednostima koje zastupa od svog osnutka pa tako i kroz period zabrane djelovanja najuspješnijeg nogometnog kolektiva u Bosni i Hercegovini.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Sve izgubili na pripemama da zavaraju protivnike u ligi ja ne znam sta bi drugo miglo biti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.