Premijer liga BiH - aktuelno

GrgurPlinskii
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la GrgurPlinskii » 31 jan 2026, 11:32

....Ne želeći se obazirati na politički motivirane poruke različitih sportskih djelatnika koji su se iz samo njima znanih razloga odlučili u javnosti podijeliti svoje mišljenje, HŠK Zrinjski ostaje dosljedan svom identitetu i vrijednostima koje zastupa od svog osnutka pa tako i kroz period zabrane djelovanja najuspješnijeg nogometnog kolektiva u Bosni i Hercegovini.

Kvalitet i plodove kontinuiranog mukotrpnog i poštenog rada možemo vidjeti u uspjesima koje naš Klub bilježi iz godine u godinu te se nadamo da ćemo uz potporu naših vjernih navijača u tekućoj sezoni doći do toliko željene DESETE titule prvaka Bosne i Hercegovine.

Sigurni smo da će nakon što se javnost upozna sa svim relevantnim i točnim činjenicama ova tema iščeznuti iz medijskog prostora kao što je bio slučaj i sa famoznim, a nepostojećim dronovima i posipanju kiseline po travnjaku, a za koje dezinformacije, neistine ili laži nikada nitko nije odgovarao. I tada kao i sad pojavljivali su se raznorazni političari koji su svojim neodgovornim izjavama samo dodatno kreirali podjele u društvu i državi. ...

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 31 jan 2026, 11:33

Sarajevskigigant1921 je napisao/la:
31 jan 2026, 11:26
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
31 jan 2026, 11:20
31 jan 2026, 11:19
Uskoro počinju skokovi u vodu, tu se možete prijaviti tu ste šampioni 🤣🤣🫵
Dijete, obavezno na neko liječenje, nisi ti u vinklu.
Naravno poslije tebe veliki GospodineIzSarajeva kenjam ti se u stau
Ipak sam se zayebao, nema za tebe lijeka.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Sarajevskigigant1921
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevskigigant1921 » 31 jan 2026, 11:33

jurisicduska je napisao/la:
31 jan 2026, 11:27
Sto ne prebrojis igrace ?
Po toj tvojoj logici mi smo jaci od Sahtara.
Duskice prijavi svoje skakace na takmicenje bar da tu pobjedite stvarno nije uredi Zrinjski ima sve pobjede i Željo isto pa čak i rudar Prijedor ima jednu pobjedu. Nemojte to dozvoliti sebi ipak ste vi Real Madrid za sve klubove u BiH....
Zadnja izmjena: Sarajevskigigant1921, dana/u 31 jan 2026, 11:35, ukupno mijenjano 1 put.

strahmeipomisliti
Kontakt:

Post Postao/la strahmeipomisliti » 31 jan 2026, 11:33

31 jan 2026, 11:33
31 jan 2026, 11:26
31 jan 2026, 11:20

Dijete, obavezno na neko liječenje, nisi ti u vinklu.
Naravno poslije tebe veliki GospodineIzSarajeva kenjam ti se u stau
Ipak sam se zayebao, nema za tebe lijeka.
Ma sto odgovarate degenriku uopste?

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 31 jan 2026, 11:38

Usta ja, ustaše svi 😂😂

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 31 jan 2026, 11:44

Odavno veci glupson nije uspio napraviti acc od ovog

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 31 jan 2026, 11:44

Vidjet cemo Zeljo igra u 14 protiv Cherkasy
Opet to je preozbiljna ekipa za nase uslove

slika
slika
slika
slika
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Zaboljesutra
Kontakt:

Post Postao/la Zaboljesutra » 31 jan 2026, 11:49

GrgurPlinskii je napisao/la:
31 jan 2026, 11:32
....Ne želeći se obazirati na politički motivirane poruke različitih sportskih djelatnika koji su se iz samo njima znanih razloga odlučili u javnosti podijeliti svoje mišljenje, HŠK Zrinjski ostaje dosljedan svom identitetu i vrijednostima koje zastupa od svog osnutka pa tako i kroz period zabrane djelovanja najuspješnijeg nogometnog kolektiva u Bosni i Hercegovini.

Kvalitet i plodove kontinuiranog mukotrpnog i poštenog rada možemo vidjeti u uspjesima koje naš Klub bilježi iz godine u godinu te se nadamo da ćemo uz potporu naših vjernih navijača u tekućoj sezoni doći do toliko željene DESETE titule prvaka Bosne i Hercegovine.

Sigurni smo da će nakon što se javnost upozna sa svim relevantnim i točnim činjenicama ova tema iščeznuti iz medijskog prostora kao što je bio slučaj i sa famoznim, a nepostojećim dronovima i posipanju kiseline po travnjaku, a za koje dezinformacije, neistine ili laži nikada nitko nije odgovarao. I tada kao i sad pojavljivali su se raznorazni političari koji su svojim neodgovornim izjavama samo dodatno kreirali podjele u društvu i državi. ...
Šabani koji su ostali bez svega pa pola njih ne želi petokraku na grbu a sami pokazatelj da zločinačku petokraku u BiH drže još samo FK Sloboda i FK Velež dovoljno govori o njima samima.Dok su navijali 91-92 da srbi umarširaju u grad sa petokrakom iz okolnih brda pa su 93-94 počeli maštat o ljiljanama iz Sarajeva.Totalni rolkoster osjećaja zato se i propnu na sve noge pogotovo preostali partizani iz njihovih redova iako je i njih sve manje i manje.Poštujem pravog bošnjaka koji se ne daje uvlačiti u ovakve slučajeve jer dosta njih je željelo slobodu od agresora kao i mi .Najveći zločin grada Mostara su ovi partizani i komunjare poput Markovine i sličnih koji su i u ratu svojim kanalima i vezama sa srbima izazvali rat između hrvata i bošnjaka iako smo mi tu većinski kao brat uz brata odrastali i nikada nismo imali kroz povijest ratne sukobe.Svako zlo i nered u gradu je došao iz istočne Hercegovine i dolaskom plaćenih komunjara i srbskih spijuna koji su i dan danas na platnom skupu.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!

Seher1921
Kontakt:

Post Postao/la Seher1921 » 31 jan 2026, 12:02

Sve izgubili na pripemama da zavaraju protivnike u ligi ja ne znam sta bi drugo miglo biti

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 31 jan 2026, 12:13

Seher1921 je napisao/la:
31 jan 2026, 12:02
Sve izgubili na pripemama da zavaraju protivnike u ligi ja ne znam sta bi drugo miglo biti
Nije nego probamo sve igrače koji su na raspolaganju bez obzira što neki imaju 15 godina, vjv zato i služe pripreme. :D

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 31 jan 2026, 12:16

Zaboljesutra je napisao/la:
31 jan 2026, 11:49
GrgurPlinskii je napisao/la:
31 jan 2026, 11:32

Šabani koji su ostali bez svega pa pola njih ne želi petokraku na grbu a sami pokazatelj da zločinačku petokraku u BiH drže još samo FK Sloboda i FK Velež dovoljno govori o njima samima.Dok su navijali 91-92 da srbi umarširaju u grad sa petokrakom iz okolnih brda pa su 93-94 počeli maštat o ljiljanama iz Sarajeva.Totalni rolkoster osjećaja zato se i propnu na sve noge pogotovo preostali partizani iz njihovih redova iako je i njih sve manje i manje.Poštujem pravog bošnjaka koji se ne daje uvlačiti u ovakve slučajeve jer dosta njih je željelo slobodu od agresora kao i mi .Najveći zločin grada Mostara su ovi partizani i komunjare poput Markovine i sličnih koji su i u ratu svojim kanalima i vezama sa srbima izazvali rat između hrvata i bošnjaka iako smo mi tu većinski kao brat uz brata odrastali i nikada nismo imali kroz povijest ratne sukobe.Svako zlo i nered u gradu je došao iz istočne Hercegovine i dolaskom plaćenih komunjara i srbskih spijuna koji su i dan danas na platnom skupu.
Nisu oni ostali bez svega, nego im je oteto.
A ovo da sebe nazivate najuspješnijim sportskim kolektivom u Bosni i Hercegovini je tragikomedija.

O poštenju još manje...
MNON

GavranBeli

Post Postao/la GavranBeli » 31 jan 2026, 12:25

Dobre pripreme komsija. Sve poraza glat, ipak su pripreme bza uigravanje a rezultat je nebitan

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 31 jan 2026, 12:29

Seher1921 je napisao/la:
Znam koga necemo zavarati :ljepota:
Svima je znana istina

GavranBeli

Post Postao/la GavranBeli » 31 jan 2026, 12:39

ErosViverosViv je napisao/la:
31 jan 2026, 12:29
Seher1921 je napisao/la:
Znam koga necemo zavarati :ljepota:
Svima je znana istina
Pobjede jedan derbi kao da pobjeduju 10 derbija u nizu. Kakve budale

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 31 jan 2026, 12:40

Zaboljesutra je napisao/la:
31 jan 2026, 11:49
A najveći predstavnik HRVATA i komunjara i najveće poslijeratno zlo Mostara i dalje maže oči takvima ko što si ti i gradi nelegalno kojekakve objekte na zemlji koja pripada Islamskoj zajednici u Mostaru... I svi znaju da je nelegalno i oteto i ti dođeš i prdiš o zvijezdi...
slika
slika
slika

Sutra ćeš doći s pričom kako su židovi u Gazi ugroženi...
slika
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 31 jan 2026, 13:11

Lagumdzija skaricama zabio na debiju, a zabice ga glavom protiv Cristal Palace
Otice on Dinamo i napravice karijeru

Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

seha77
Kontakt:

Post Postao/la seha77 » 31 jan 2026, 13:22

NoDi80 je napisao/la:
31 jan 2026, 13:11

smaras vise sa njim, nebitan frajer.

GavranBeli

Post Postao/la GavranBeli » 31 jan 2026, 13:33

NoDi80 je napisao/la:
31 jan 2026, 13:11

Kad ce Muharem

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 31 jan 2026, 13:37

Štrumfovi ne kalkulišu u pripremnim, uvijek najbolji sastav. Ko će buti u21 u ekipi, trebali ste i djecu navikavati na igru.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Tuce11 i 32 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []