Atic vise ne moze biti top. Moze samo biti ovo sto je trenutno. A sto je trenutno ce jos samo ove sezone biti dovoljno.
KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
- VensanKasel
- Kontakt:
Izvini Nostradamuse , nismo te prepoznali . Ulazi u najbolje igračke godine , druga sezona u Bosni će mu biti , koliko toliko će preboliti smrt oca . Muha će ga pod svoje smotati , zapamti .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Nece.VensanKasel je napisao/la: ↑30 jan 2026, 23:33Izvini Nostradamuse , nismo te prepoznali . Ulazi u najbolje igračke godine , druga sezona u Bosni će mu biti , koliko toliko će preboliti smrt oca . Muha će ga pod svoje smotati , zapamti .
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Atic odigrao do sada kao sto se ocenivalo, 10 poena i dobra odbrana ko je ista vise ocekivao ne prati igraca realno
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Kakav je sistem natjecanja u Aba ligi u novom krugu?
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
-
bordobijeli
- Kontakt:
Atic je vise ocekivao želio je biti lider ,gubio puno lopti i uzimao teške suteve . Sad malo dolazi sebi posto je Plummer preuzeo liderstvo i prvi je scorer odmah je i Aticu lakse igrati . Ja isto mislim da Atic moze dosta dobrih stvari odraditi a da daje po 10 koseva .
To je meni sasvim okej od Edina, problem je sto je on placen za mnoogo vise od toga.I on i halilovic.Okej partije al placeni su da igraju kao Plummer i prave razliku.
Može li mi neko napisati raspored Bosne po datumima?
Europa cup protiv Cedevite u gostima 4.2.
ABA protiv Ilirije kuci 7.2.
Europa cup protiv Reggiane kuci 11.2
U novi boj...
Ako prođemo u TOP 8, onda 8 novih utakmica, jedna kući i jedna u gostima protiv Partizana, Duabaija, Kluža i Igokee.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑31 jan 2026, 13:15Kakav je sistem natjecanja u Aba ligi u novom krugu?
Ako ne prođemo u TOP 8, onda 10 novih utkamica, jedna kući i jedna u gostima protiv FMP, Studentskog Centra, Krke, Splita i Borca.
ZELJEZNICAR 1921!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Znači, ako danas Spartak izgubi onda je to to u TOP 8 smo?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Unofficialpage je napisao/la: ↑31 jan 2026, 14:45Znači, ako danas Spartak izgubi onda je to to u TOP 8 smo?
Ako Bog da inšallah
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
sto bi ameri rekli, Leec go fjućr 
Ubi ih spartak
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pa šta je ovo ubiše ih
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- VensanKasel
- Kontakt:
14 razlike u današnjoj košarci nije ni blizu nekog ubijanja , ubijanje je preko 25 razlike 
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
bordobijeli
- Kontakt:
Bit ce ovo na jednu loptu čak mislim da Budućnost ovo moze okrenuti 9 razlike nije to ništa specijalno. Spartak je dobra ekipa ne znam kako smo ih dva puta dobili
.
Jer je jaka i Bosnabordobijeli je napisao/la: ↑31 jan 2026, 18:24Bit ce ovo na jednu loptu čak mislim da Budućnost ovo moze okrenuti 9 razlike nije to ništa specijalno. Spartak je dobra ekipa ne znam kako smo ih dva puta dobili.
Steta pa smo kuci sa cedevitom i buducnosti igrali rano i bez Plummera uzeli bi ih
-
bordobijeli
- Kontakt:
MElloo je napisao/la: ↑31 jan 2026, 18:31Jer je jaka i Bosnabordobijeli je napisao/la: ↑31 jan 2026, 18:24Bit ce ovo na jednu loptu čak mislim da Budućnost ovo moze okrenuti 9 razlike nije to ništa specijalno. Spartak je dobra ekipa ne znam kako smo ih dva puta dobili.
Steta pa smo kuci sa cedevitom i buducnosti igrali rano i bez Plummera uzeli bi ih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.