Imam drugacije info ali dobro sacekat cemoRule_hz je napisao/la: ↑31 jan 2026, 13:28NajvecaRadosti je napisao/la: ↑31 jan 2026, 13:26A odakle to da je propao Luka?
Jankovic je klasican supljak to je svako mogao zakljuciti,njegova naredna destinacija je liga 5
Ma propao jer nemamo para, jankovica sam samo kao primjer naveo Kako treba raditi skup je menalo za nas i propalo je to sto svako zna za info a niko pojma nema pa tako i ja.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
U koliko je tekma nista mi nije jasno, ima li link
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ovaj je znaci jedini imao tacne info, botovao ili ne.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ne trebaju ti nikakve tačne informacije nego samo zdrav razum, ne znam tačno ali vjerujem da je sigurno u igri 20 miliona KM, sad i ako su u igri neke promjene to zna jako mali broj ljudi ne više od pet a sigurno ne neko ko mahala, palamudi i ima vremena da piše po nekim forumima.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑31 jan 2026, 13:56Ovaj je znaci jedini imao tacne info, botovao ili ne.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ovaj je jedini pisao da Mirvic nece nigdje i da ce jos vise biti involviran i svi su mu **** mater, a danas Mirvic rece to isto My TV-u i cak da ce se preseliti u Sarajevo sa familijom.DoktorXabaras je napisao/la: ↑31 jan 2026, 14:11Ne trebaju ti nikakve tačne informacije nego samo zdrav razum, ne znam tačno ali vjerujem da je sigurno u igri 20 miliona KM, sad i ako su u igri neke promjene to zna jako mali broj ljudi ne više od pet a sigurno ne neko ko mahala, palamudi i ima vremena da piše po nekim forumima.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑31 jan 2026, 13:56Ovaj je znaci jedini imao tacne info, botovao ili ne.
Pa neka ga, ako će mu Zoran voditi sportski dio. Zašto bi to nekome bio problem, osim ako ima neke lične interese.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑31 jan 2026, 14:12Ovaj je jedini pisao da Mirvic nece nigdje i da ce jos vise biti involviran i svi su mu **** mater, a danas Mirvic rece to isto My TV-u i cak da ce se preseliti u Sarajevo sa familijom.DoktorXabaras je napisao/la: ↑31 jan 2026, 14:11Ne trebaju ti nikakve tačne informacije nego samo zdrav razum, ne znam tačno ali vjerujem da je sigurno u igri 20 miliona KM, sad i ako su u igri neke promjene to zna jako mali broj ljudi ne više od pet a sigurno ne neko ko mahala, palamudi i ima vremena da piše po nekim forumima.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑31 jan 2026, 13:56
Pa i mirvic pise po forumima. Registrovan je i ovdjeDoktorXabaras je napisao/la: ↑31 jan 2026, 14:11Ne trebaju ti nikakve tačne informacije nego samo zdrav razum, ne znam tačno ali vjerujem da je sigurno u igri 20 miliona KM, sad i ako su u igri neke promjene to zna jako mali broj ljudi ne više od pet a sigurno ne neko ko mahala, palamudi i ima vremena da piše po nekim forumima.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑31 jan 2026, 13:56Ovaj je znaci jedini imao tacne info, botovao ili ne.
Ne vjerujem da mirvic bas to moze sam voditi, a jos manje da ce se ovdje preseliti. Pa koja budala bi to uradila. Uostalom ne bi mamici bili u klubu da nema nego jaci iza toga
Zadnja izmjena: boki86, dana/u 31 jan 2026, 14:33, ukupno mijenjano 1 put.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ja samo govorim da je prenos vlasništva veliki posao i da su tu ozbiljne pare u igri i da je suludo vjerovati da neko o tome zna i da takve informacije dolaze do nekog ko mahala okolo ili ima vremena pisati po forumu. Vidiš kako je bilo sa Tanom sad kad je otišao, niko pojma nije imao.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑31 jan 2026, 14:12Ovaj je jedini pisao da Mirvic nece nigdje i da ce jos vise biti involviran i svi su mu **** mater, a danas Mirvic rece to isto My TV-u i cak da ce se preseliti u Sarajevo sa familijom.DoktorXabaras je napisao/la: ↑31 jan 2026, 14:11Ne trebaju ti nikakve tačne informacije nego samo zdrav razum, ne znam tačno ali vjerujem da je sigurno u igri 20 miliona KM, sad i ako su u igri neke promjene to zna jako mali broj ljudi ne više od pet a sigurno ne neko ko mahala, palamudi i ima vremena da piše po nekim forumima.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑31 jan 2026, 13:56
Sad jel ovaj znao da Mirvić ne ide ili je samo hajcao ko će ga znati.
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Joj dragi Tobe, pa ti si bar razuman čovjek.Akrep je napisao/la: ↑31 jan 2026, 14:21Pa i mirvic pise po forumima. Registrovan je i ovdjeDoktorXabaras je napisao/la: ↑31 jan 2026, 14:11Ne trebaju ti nikakve tačne informacije nego samo zdrav razum, ne znam tačno ali vjerujem da je sigurno u igri 20 miliona KM, sad i ako su u igri neke promjene to zna jako mali broj ljudi ne više od pet a sigurno ne neko ko mahala, palamudi i ima vremena da piše po nekim forumima.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑31 jan 2026, 13:56
-
Pitaristok
- Kontakt:
Koji samo kvazi navijač, traži da se klub pojača sa napadačem i on odabere Jankovića A Rijeka traži 2.5m eura, i sutra će reći, "Majku vam j.... što jankovića niste doveli".NajvecaRadosti je napisao/la: ↑31 jan 2026, 13:31Imam drugacije info ali dobro sacekat cemoRule_hz je napisao/la: ↑31 jan 2026, 13:28NajvecaRadosti je napisao/la: ↑31 jan 2026, 13:26
A odakle to da je propao Luka?
Jankovic je klasican supljak to je svako mogao zakljuciti,njegova naredna destinacija je liga 5
Ma propao jer nemamo para, jankovica sam samo kao primjer naveo Kako treba raditi skup je menalo za nas i propalo je to sto svako zna za info a niko pojma nema pa tako i ja.
Sve su prilike da je budzet znatno skresan.
Sve se slazem, samo ti kazem za forum(e)DoktorXabaras je napisao/la: ↑31 jan 2026, 14:30Joj dragi Tobe, pa ti si bar razuman čovjek.Akrep je napisao/la: ↑31 jan 2026, 14:21Pa i mirvic pise po forumima. Registrovan je i ovdjeDoktorXabaras je napisao/la: ↑31 jan 2026, 14:11
Ne trebaju ti nikakve tačne informacije nego samo zdrav razum, ne znam tačno ali vjerujem da je sigurno u igri 20 miliona KM, sad i ako su u igri neke promjene to zna jako mali broj ljudi ne više od pet a sigurno ne neko ko mahala, palamudi i ima vremena da piše po nekim forumima.
Ovo je mislim prvi put, da tokom nasih priprema (bilo ljetnih bilo zimskih), trener ni jednom u medijskim izjavama, ne spomene prelazni rok i pojačanja.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ma to nije realno ni najmanje.Pitaristok je napisao/la: ↑31 jan 2026, 14:38Koji samo kvazi navijač, traži da se klub pojača sa napadačem i on odabere Jankovića A Rijeka traži 2.5m eura, i sutra će reći, "Majku vam j.... što jankovića niste doveli".
Nazalost i Mlinaric ide ipak,bezveze seljakanje tamo vamo ali eto.Igra vec govori a rezultati ce sve reci vrlo brzo.Ulazimo 40-50% slabiji u nastavak sezone radi te stednje.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑31 jan 2026, 14:48Ma to nije realno ni najmanje.Pitaristok je napisao/la: ↑31 jan 2026, 14:38Koji samo kvazi navijač, traži da se klub pojača sa napadačem i on odabere Jankovića A Rijeka traži 2.5m eura, i sutra će reći, "Majku vam j.... što jankovića niste doveli".
Nazalost i Mlinaric ide ipak,bezveze seljakanje tamo vamo ali eto.Igra vec govori a rezultati ce sve reci vrlo brzo.Ulazimo 40-50% slabiji u nastavak sezone radi te stednje.
Kao prvo jankovic je višak u rijeci trenutno, ne racunaju na njega, kao drugo nisam bukvalno mislio da se dovede po neku cijenu , nego sam aludirao na menala jankovica i slicne igrace koji su kvalitetni i koji koštaju ako si gulija prodo za 2.5 miliona eur red je da iskreses bar milion milion i po na igraca slicne kvalitete kao guli, nego da se ganjaju slobodni igraci po svaku cijenu i da ocekujes od njega da odlucuje tekme i doprinosi. Evo naprimjer Menalo ima ugovor jos godinu dvije i koliko ocekujes da ce ti ljudi traziti za njega???
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Ako prodas igraca za 2.5 mil tebi realno ostane 500k hiljada za drugog transfera da potrosis. Nemas ti ta 2.5 mil na raspolaganju da potrosis sve na drugog igraca. Imas troskove plata koji su ogromni, odrzavanje ekipe, isplate mozda nekih bonusa, oprema itd itd. To je nama ocito trenutno glavni prihodRule_hz je napisao/la: ↑31 jan 2026, 14:54NajvecaRadosti je napisao/la: ↑31 jan 2026, 14:48Ma to nije realno ni najmanje.Pitaristok je napisao/la: ↑31 jan 2026, 14:38
Koji samo kvazi navijač, traži da se klub pojača sa napadačem i on odabere Jankovića A Rijeka traži 2.5m eura, i sutra će reći, "Majku vam j.... što jankovića niste doveli".
Kao prvo jankovic je višak u rijeci trenutno, ne racunaju na njega, kao drugo nisam bukvalno mislio da se dovede po neku cijenu , nego sam aludirao na menala jankovica i slicne igrace koji su kvalitetni i koji koštaju ako si gulija prodo za 2.5 miliona eur red je da iskreses bar milion milion i po na igraca slicne kvalitete kao guli, nego da se ganjaju slobodni igraci po svaku cijenu i da ocekujes od njega da odlucuje tekme i doprinosi. Evo naprimjer Menalo ima ugovor jos godinu dvije i koliko ocekujes da ce ti ljudi traziti za njega???
Puno vremena će proći da mi mognemo nekoga platiti milion maraka a ne milion ipo eura, taman da nekog prodamo za 10m.Rule_hz je napisao/la: ↑31 jan 2026, 14:54NajvecaRadosti je napisao/la: ↑31 jan 2026, 14:48Ma to nije realno ni najmanje.Pitaristok je napisao/la: ↑31 jan 2026, 14:38
Koji samo kvazi navijač, traži da se klub pojača sa napadačem i on odabere Jankovića A Rijeka traži 2.5m eura, i sutra će reći, "Majku vam j.... što jankovića niste doveli".
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: Arma00, gh0stHZ, rimljanin90, trunks1946 i 33 gosta.

.png)