Nastavi niz!
Karakter ti ide uz goveđu glavu. Tebi i ostalim štovaocima lika i djela Igora Štimca
Kad igraju ove odgođene ? Ako njih dobiju ispred nas su jel tako ?
Nisam siguran ali mislim da imaju pravo zalbe za ovu danas utakmicu.Ali opet ne znam,nije prvi put da se njihova utakmica ranije zavrsava iz nepoznatog razlogajurisicduska je napisao/la: ↑31 jan 2026, 16:36Kad igraju ove odgođene ? Ako njih dobiju ispred nas su jel tako ?
Očito su postali prijetnja nekom u ovoj utrci za šampiona priprema.
Bas tako, evo Borac odigrao samo 2:2 na pripremama, da Vico nije namjestio Zelji sada bi Zeljo bio sampion pripremaDoktorXabaras je napisao/la: ↑31 jan 2026, 17:15Očito su postali prijetnja nekom u ovoj utrci za šampiona priprema.
Vico ped.eruMikiPirs je napisao/la: ↑31 jan 2026, 17:19Bas tako, evo Borac odigrao samo 2:2 na pripremama, da Vico nije namjestio Zelji sada bi Zeljo bio sampion pripremaDoktorXabaras je napisao/la: ↑31 jan 2026, 17:15Očito su postali prijetnja nekom u ovoj utrci za šampiona priprema.![]()
Evo ga još jedan metadonac što gologuz trči po naselju i koristi par profila.
Al ako ne bude istina i mirvić ne ode do marta, duška će po 186. put prestati pisati.sanjinusto je napisao/la: ↑31 jan 2026, 17:25![]()
![]()
Ali su iznapusavali onog frajera i proglasili botom, a jedini on govorio tacno sta se stvarno desavaKulturan momak ja bi im dusu vadio na njegovom mjestu, posebno ovim sveznalicama sto kupe informacije iz telegram grupa i sa onog njihovog foruma pa dodju tamo na temu da lazu ovoj mladjoj raji koja niti je upucena niti je iz grada uopste. Strasno sta im rade.
Neki dan sam im pisao da je izvor presušio i da gledaju svoje dvorište, ali nikako da nauče.sanjinusto je napisao/la: ↑31 jan 2026, 17:25![]()
![]()
Ali su iznapusavali onog frajera i proglasili botom, a jedini on govorio tacno sta se stvarno desavaKulturan momak ja bi im dusu vadio na njegovom mjestu, posebno ovim sveznalicama sto kupe informacije iz telegram grupa i sa onog njihovog foruma pa dodju tamo na temu da lazu ovoj mladjoj raji koja niti je upucena niti je iz grada uopste. Strasno sta im rade.
Ma nek pise i nije jedini koji to radi, ali meni ne ide u glavu da neko svoje laze. Znaci kakvi su god tvoji su, sto loziti ljude tako. Cita ba neko dijete iz Klokotnice sa HZ u nicku i vjeruje sve sto oni pisu pa onda poludi kad se ne desihaklamas je napisao/la: ↑31 jan 2026, 17:34Al ako ne bude istina i mirvić ne ode do marta, duška će po 186. put prestati pisati.sanjinusto je napisao/la: ↑31 jan 2026, 17:25![]()
![]()
![]()
E cuj, klub od posebnog interesa Federacije BiH...Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑31 jan 2026, 16:18Da nije bilo te vlasti vi ne bi imali klub 1946 bi ste od politike nastali![]()
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 3 gosta.