Ja ga očekujem u Slobodi, čim Denis ode.
Potpisao je za TC, Azmir je to prepoznao.
Upratio dam ga u Gračanici dok je bio, pa sad u Olovu. Čovjek je bar za federalni nivo trenerčina.
Već sam pisao o njemu kad je Janković otišao...
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Jeste mlako i tacno je nema ambicija cilj je ostati ako bude prilike malo se približiti gore ako ne nema veze nece se ulagati nesto i trošiti novac prije juna... Ignjic je otišao u TC da pokuša nesto uraditi iako niko nema vise ambicija za taj klub jer njima se raspala gotov komplet ekipa iz prve polusezone i jos su zadnji na tabeli. Ignjic ako napravi cudo tu dobro jest ako ne onda TC nastavlja u drugoj federalne, a da li ce on u tom slučaju zamjeniti Karica to se ne zna niti je on neki planirani projekat za Slobodu, nama je sad cilj doći do juna a onda ce se vise razmišljati i pričati.
Pa valjda je to onda pozitivno za TC, jer ne moze gore?tuzlanskinacin je napisao/la: ↑31 jan 2026, 11:41njima se raspala gotov komplet ekipa iz prve polusezone i jos su zadnji na tabeli.
Zavisi kako gledasBeduin je napisao/la: ↑31 jan 2026, 15:52Pa valjda je to onda pozitivno za TC, jer ne moze gore?tuzlanskinacin je napisao/la: ↑31 jan 2026, 11:41njima se raspala gotov komplet ekipa iz prve polusezone i jos su zadnji na tabeli.![]()
Već nas je napustilo 7-8 igrača, ako neki odu u TC, onda će nam baš puno igrača doći...Skver je napisao/la: ↑01 feb 2026, 01:04Pa od ranije je dogovoreno sa Denisom, prije nego ce ovom dati otkaz u Olovu, a ne bi bilo ni fer prema Denisu. Doci ce sigurno nekoliko dobrih igraca to je sigurno, a ambicije ostaju iste koje je tesko ostvariti. Sigurno da planiraju nesto i sa ovim trenerom, sigurno ne bi dolazio covjek tek tako u klub koji je jednom nogom u nizem rangu, nema logike, a sigurno ce dovesti igrace i u TC, a neki ce sigurno iz Slobode u TC.
Postoji želja da se TC spasi ali znaju se i mogućnosti tesko ce sad dovesti i sastaviti jaku ekipu narucito bez temelja. Prica se i da Sloboda ima želju napast nesto vise ako se otvori prilika ali opet treba biti realan tesko je to i da nas vile pronosaju ove sezone.Skver je napisao/la: ↑01 feb 2026, 01:04Pa od ranije je dogovoreno sa Denisom, prije nego ce ovom dati otkaz u Olovu, a ne bi bilo ni fer prema Denisu. Doci ce sigurno nekoliko dobrih igraca to je sigurno, a ambicije ostaju iste koje je tesko ostvariti. Sigurno da planiraju nesto i sa ovim trenerom, sigurno ne bi dolazio covjek tek tako u klub koji je jednom nogom u nizem rangu, nema logike, a sigurno ce dovesti igrace i u TC, a neki ce sigurno iz Slobode u TC.
Da, doci ce, e sad gdje i u koji klub ce biti rasporedjeniSky9 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 09:08Već nas je napustilo 7-8 igrača, ako neki odu u TC, onda će nam baš puno igrača doći...Skver je napisao/la: ↑01 feb 2026, 01:04Pa od ranije je dogovoreno sa Denisom, prije nego ce ovom dati otkaz u Olovu, a ne bi bilo ni fer prema Denisu. Doci ce sigurno nekoliko dobrih igraca to je sigurno, a ambicije ostaju iste koje je tesko ostvariti. Sigurno da planiraju nesto i sa ovim trenerom, sigurno ne bi dolazio covjek tek tako u klub koji je jednom nogom u nizem rangu, nema logike, a sigurno ce dovesti igrace i u TC, a neki ce sigurno iz Slobode u TC.
Do nastavka lige ostalo je još mjesec i po, valja to što prije dovesti.Skver je napisao/la: ↑01 feb 2026, 12:13Da, doci ce, e sad gdje i u koji klub ce biti rasporedjeniSky9 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 09:08Već nas je napustilo 7-8 igrača, ako neki odu u TC, onda će nam baš puno igrača doći...Skver je napisao/la: ↑01 feb 2026, 01:04Pa od ranije je dogovoreno sa Denisom, prije nego ce ovom dati otkaz u Olovu, a ne bi bilo ni fer prema Denisu. Doci ce sigurno nekoliko dobrih igraca to je sigurno, a ambicije ostaju iste koje je tesko ostvariti. Sigurno da planiraju nesto i sa ovim trenerom, sigurno ne bi dolazio covjek tek tako u klub koji je jednom nogom u nizem rangu, nema logike, a sigurno ce dovesti igrace i u TC, a neki ce sigurno iz Slobode u TC.![]()
I mene zanima,totalno mrtvilo.hondas je napisao/la: ↑04 feb 2026, 12:01Je li Azmir zavrsio sa pojacanjima u TC pa da i nama pojaca malo ekipu ili ce dovesti par igraca pred sami pocetak prvenstva koji nece moci registrovati prva 4 kola.Nije nikakva provokacija samo sam zabrinut za Slobodu koja ako ne odradi kvalitetne pripreme i ne pojaca ekipu ima dobre sanse da ce se grcevito boriti za opstanak.
E jbg pa ne zavrsavaju Ronalda. Kakva fizicka sprema, ne igraju englesku Premier ligu. Dosad su morali dovesti makar jednog igraca. Pa sama pauza traje od novembra.Skver je napisao/la: ↑04 feb 2026, 18:41Mislim da su neki igraci i dogovoreni koji su vec duze vremena u trenaznom procesu za razliku od ovih u Slobodi koji su tek poceli, pa se ocekuje prikljucak kad ovi nasi rekreativci malo nadodju makar na level ovih sa termina. Valjda nema potrebe da su sad sa njima i da gledaju patnju, bar tako mislim.
Pa tako Karic rece, nisam im ja trener, nabijem ih na qrac i njih i njihovu spremu.......qarine od fudbalera kao i ova komplet liga.....DamirT je napisao/la: ↑04 feb 2026, 21:50E jbg pa ne zavrsavaju Ronalda. Kakva fizicka sprema, ne igraju englesku Premier ligu. Dosad su morali dovesti makar jednog igraca. Pa sama pauza traje od novembra.Skver je napisao/la: ↑04 feb 2026, 18:41Mislim da su neki igraci i dogovoreni koji su vec duze vremena u trenaznom procesu za razliku od ovih u Slobodi koji su tek poceli, pa se ocekuje prikljucak kad ovi nasi rekreativci malo nadodju makar na level ovih sa termina. Valjda nema potrebe da su sad sa njima i da gledaju patnju, bar tako mislim.
Ne smiju ih sad dovesti da ne izgube formu i kondicijuDamirT je napisao/la: ↑04 feb 2026, 21:50E jbg pa ne zavrsavaju Ronalda. Kakva fizicka sprema, ne igraju englesku Premier ligu. Dosad su morali dovesti makar jednog igraca. Pa sama pauza traje od novembra.Skver je napisao/la: ↑04 feb 2026, 18:41Mislim da su neki igraci i dogovoreni koji su vec duze vremena u trenaznom procesu za razliku od ovih u Slobodi koji su tek poceli, pa se ocekuje prikljucak kad ovi nasi rekreativci malo nadodju makar na level ovih sa termina. Valjda nema potrebe da su sad sa njima i da gledaju patnju, bar tako mislim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.