FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Smisao svega što sam pisao.rimljanin90 je napisao/la: ↑31 jan 2026, 17:56Nikad nisam reko da nam ne fali spic, ali brate opra ta prica kao da nam je to jedini problem sad. Radije bi igral bez njega ali da igramo visok tempo, nego da dovedemo spica koji ima brutalnu statistiku ali kod nas ne zabija. Sto? Pa zato sto tim nije na nivou da bi on davao goloveGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2026, 17:53Jer pravdaš nerealne stvari.
Niko ne kaže da je ekipa loša, ali na odlazak TRI OFANZIVCA moraš reagovati na tržištu.
Ja sam možda lud, ali meni zdrav razum kaže da moramo odlaskom NAJBOLJEG IGRAČA i NAJBOLJEG STRIJELCA reagovati, jer za sad imamo NULA ulaznih transfera na tim pozicijama.
Evo, kratko pitanje, da li mi imamo u timu zamjene za boldirane stavke?
Daleko od toga da je jedini problem, ali mislim da je dosta logičnije da pričamo o igračkom kadru, nego da pričamo o mahalskim pričama.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
rimljanin90
- Kontakt:
Kako je mahalska prica ako kazem da smo spora ekipa postali. Tranzicije i iznosenje lopte nepostojece. Prvo rijesiti to pa pricati o spicevima kapitalcimaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2026, 18:07Smisao svega što sam pisao.rimljanin90 je napisao/la: ↑31 jan 2026, 17:56Nikad nisam reko da nam ne fali spic, ali brate opra ta prica kao da nam je to jedini problem sad. Radije bi igral bez njega ali da igramo visok tempo, nego da dovedemo spica koji ima brutalnu statistiku ali kod nas ne zabija. Sto? Pa zato sto tim nije na nivou da bi on davao goloveGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2026, 17:53
Jer pravdaš nerealne stvari.
Niko ne kaže da je ekipa loša, ali na odlazak TRI OFANZIVCA moraš reagovati na tržištu.
Ja sam možda lud, ali meni zdrav razum kaže da moramo odlaskom NAJBOLJEG IGRAČA i NAJBOLJEG STRIJELCA reagovati, jer za sad imamo NULA ulaznih transfera na tim pozicijama.
Daleko od toga da je jedini problem, ali mislim da je dosta logičnije da pričamo o igračkom kadru, nego da pričamo o mahalskim pričama.
Dolazi Luka Menalo kao (in)direktna zamjena za GulijaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2026, 17:53Jer pravdaš nerealne stvari.rimljanin90 je napisao/la: ↑31 jan 2026, 17:49Iz krajnosti u krajnostGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2026, 17:48
Dobro, onda ne vidim razlog što bi i Ljajića ostavili?
Po mogućnosti Gojkovića se riješiti, a realno je i Elezi višak, a ako ćemo već i njih se riješavati, odmah papire dati i Beganoviću.![]()
Mene ako pitate - slažem se da treba još jedan napadač. Međutim, pregovaralo se sa jednim veznim (donekle prednjim veznim) kojeg su najavljivali kao “napadaca” međutim u zadnja 2 dana su splasnule informacije o tom transferu.
Sve u svemu, vjerujem MamićIMA (namjerno množina) i njihovoj procjeni. Na kraju krajeva, oni su stvorili reprezentaciju koja je bila 3. na svijetu.
Zadnja izmjena: insimadop, dana/u 31 jan 2026, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
Cim se vrati s hadza
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne pričam o tome, fulao si poentu.rimljanin90 je napisao/la: ↑31 jan 2026, 18:09Kako je mahalska prica ako kazem da smo spora ekipa postali. Tranzicije i iznosenje lopte nepostojece. Prvo rijesiti to pa pricati o spicevima kapitalcimaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2026, 18:07Smisao svega što sam pisao.rimljanin90 je napisao/la: ↑31 jan 2026, 17:56
Nikad nisam reko da nam ne fali spic, ali brate opra ta prica kao da nam je to jedini problem sad. Radije bi igral bez njega ali da igramo visok tempo, nego da dovedemo spica koji ima brutalnu statistiku ali kod nas ne zabija. Sto? Pa zato sto tim nije na nivou da bi on davao golove
Pričam o ovim većinski nagađanjima oko Ismira, Ayle..
Pa ekipa će biti daleko brža u protoku lopte ako ne budemo koristili Adema na poziciji second strikera nego u veznom redu. Samo što se to neće desiti ako ne dođe neko ofanzivno.
PS, zamisli tek kako bi spori i tromi bili sa ovim kadrom kad krenu kartoni i povrede.
-
misstianopenaldo
- Kontakt:
Ma tanko ovo, mozemo komotno igrat bez napadaca ionako nizasta nam ne sluze. Uopste nema neke igre u zadnjoj trecini.
Nijedna akcija, nista. Jedino pozitivno ovi mladi.
Uglavnom ako se nesto ne promjeni proljece ce biti kilavo.
Nijedna akcija, nista. Jedino pozitivno ovi mladi.
Uglavnom ako se nesto ne promjeni proljece ce biti kilavo.
Samo nebi se ja složio da nema nista od Renana.
Ovu utakmicu se opasno fajta, bori, pritisce.. Za zalaganje mu se ne može nista reći.
Ovu utakmicu se opasno fajta, bori, pritisce.. Za zalaganje mu se ne može nista reći.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dobar, za klikera.
Prvo onaj šut maloprije, pa onda ovo sada.
Ali nemojte da špica dovedemo, imamo Maroodzu, može on i u napad, eventualno probati i Gojkovića u vrhu napada.
Sve je ok, treba još srezati igrački kadar, puno je da ih 22 trenira svaki dan…
-
bordobijeli
- Kontakt:
Dosta bolja igra nego jutros .
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Jer igras protiv dosta slabije ekipe a igra u 5 deka.
Gledaj sta levat promasuje i kaze jeste dosadni sa napadacem.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 31 jan 2026, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nemoj se ljutiti drug, al ti satra nas sa tom pričom. Vidimo i mi da trebaju 2 ofanzivca, al ne ponavljamo se 67mi put.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2026, 18:38Dobar, za klikera.
Ali nemojte da špica dovedemo, imamo Maroodzu, može on i u napad, eventualno probati i Gojkovića u vrhu napada.
Osim toga ko kaze da uz Menala nece doci jos jedan..
Po prikazanom na pripremama 3 mjesto TOP
-
Pitaristok
- Kontakt:
Naša dva napadača kao da su imali moždani, zaboravili igrati. Pa šta je ovo vako, vraćaj onog ješićevog brazilca.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Do mene je možda, ostavljam drugima da pišunokee je napisao/la: ↑31 jan 2026, 18:42Nemoj se ljutiti drug, al ti satra nas sa tom pričom. Vidimo i mi da trebaju 2 ofanzivca, al ne ponavljamo se 67mi put.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2026, 18:38Dobar, za klikera.
Osim toga ko kaze da uz Menala nece doci jos jedan..
Nisam ni rekao da neće doći, baš suprotno i tvrdim.
Nejse, uživaj, neću ometat
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 31 jan 2026, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
Nema optimizma gledajući tekmu sa Ukrima i Vardarom.
Renanu treba 16 prilika da zabije gol, jedina nada gledajući ove tekme da su ipak prijateljske, pa možda u prvenstvu to bude bolje, ali neozbiljno je sa Renanom i Turkešom u špicu ući u drugi dio sezone, odnosno amaterski i bez ambicije. Iskreno se nadam da griješim.
Renanu treba 16 prilika da zabije gol, jedina nada gledajući ove tekme da su ipak prijateljske, pa možda u prvenstvu to bude bolje, ali neozbiljno je sa Renanom i Turkešom u špicu ući u drugi dio sezone, odnosno amaterski i bez ambicije. Iskreno se nadam da griješim.
Najjaci komemtar al to je to!Pitaristok je napisao/la: ↑31 jan 2026, 18:43Naša dva napadača kao da su imali moždani, zaboravili igrati. Pa šta je ovo vako, vraćaj onog ješićevog brazilca.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Gorak si pravo kad neko izrazi misljenje koje se tebi ne svidja.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2026, 18:38Dobar, za klikera.
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, Laganini1986, PeppermintSA i 35 gostiju.