Nadam se da je sve u redu sa Estevaom i njegovom familijomRosenior: “Estevao is back in Brazil. My love and my thoughts are with him and is family at this moment and I just hope he's okay.”
Chelsea FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- superFrankie
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
- wadethegreat
- Kontakt:
Ovo je katastrofa…
- superFrankie
- Kontakt:
Novi trener, isti problemi, Maresca out
Tako je kraljevi..ovaj sastav trenutno pola ekipa nema mjesta u notingemu..koje mučemje..jel ko vidio Garnača osim njegovih sto grešaka ili Delapa..frajer ne zna sam primiti loptu a kamo li u duelu
Aj pa na leto po nekog normalnog trenera...
Kakva skupina amatera.
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Ali clearlake kako ljudi umiju kakav skauting e,Badiashil pa Delap pa Garnacho ahahahahahahahah kunem se da nam uprava Arsenala ne bi gore igrace dovela
- wadethegreat
- Kontakt:
Garnacho I Hato ne postoje Znaci ne postoje ko duhovi.
Posebno Garnacho gubi loptu beskoristan Nazad nema lik dobru osobinu

Posebno Garnacho gubi loptu beskoristan Nazad nema lik dobru osobinu
Korak naprijed, nazad dva i u krug. Pravi primjer ekipe koja nije izgrađena i sa pojedincima upitnog kvaliteta.
Zbog ovoga je i dosao ovaj coravac,da mu drugi sastavlja ekipu, Mareska vrati se sve ti oprostenoo.
- wadethegreat
- Kontakt:
Nek je on izmjesao komplet ekipu sunce ti yebem ko da igramo carling cup.
Valja gledati ovog Garnacha godinama….
Valja gledati ovog Garnacha godinama….
-
Majstorinho
- Kontakt:
Ovo smo i očekivali od amaterskog trenera. Ni sam ne zna kako je pobjedio zadnjih par utakmica. Ni jednu polušansu nisu kreirali, a o odbrani da ne govorimo. Lijeva strana je kritična Badiashile standardno loš, Hato loš, a Garnacho ne pomaže nimalo u odbrani, dok u napadu svaku loptu proda.
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
- wadethegreat
- Kontakt:
Vadi zuto **** grob te ****.
- superFrankie
- Kontakt:
Ubi nas West Ham, a cirkusa
- Pensioner26
- Kontakt:
Kakve panjine, mater im yebem nesposobnu
Strazbur prodisao kada im otisao ovaj coravi,uvalili ga nama.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ocito ovaj lik ne konta da se borimo za top 5.
Samo totalni amater Moze ovoliko rotirati protiv ekipe koja ja uhvatila neku formu a u zoni je ispadanja…
Samo totalni amater Moze ovoliko rotirati protiv ekipe koja ja uhvatila neku formu a u zoni je ispadanja…
Ja licno ne vjerujem da je do ovog amatera, ubijedjen sam da su ga ovi iz uprave ubijedili da ima 22 podjednako dobra igraca, kao i sto su Marescu ubjedjivali, bas me zanima koga cemo dovesti od ovih sto ispadnu ove sezone, prvo Lavija, sad Delap, ko je sljedeci? O Garnachu ne treba nista pricati vec dati otkaz onome ko ga je doveo, pazis da djeca budu normalna i na osnovu toga ih dovodis i onda dovedes budalu Garnacha. Preko ljeta sam se bar oslanjao na taj segment i da ga bas zato necemo dovesti, i onda bum.
Ma to ameri peglaju racune izmedju sebe junated-celsi-arsenal,sve krsevi od igraca a lova velika.
Ovo je strašno...imamo 8-9 igrača koji nešto znače..ostali su tu da popune broj...evo otišao Maresca.. iskreno jesmo li napredovali..pa mi tri igrača zamjenimo i djelujemo kao amateri...Garnačo treba da probija,on ne smije krenuti 1 na 1 ..i kada krene ne može ništa...pogledajte mu kretanja kao did kakav..nema snage,energije..ko mrtav konj. Delap..panj,kloc..nije niti jednu loptu primio,bukvakno niti jednu.Da ne bude po Rosenoru ..ovu ekipu nebi Allah,Buda i Isus uigrali...jednostavno fali suhog kvaliete..mene bi na mjestu Gusta i Badia bukvalno bilo stid..Badi pravo retardiran..pa pogledajte kako trči..nema truna koordinacije elegancije ko kljusina...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.