FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nema optimizma gledajući tekmu sa Ukrima i Vardarom.
Renanu treba 16 prilika da zabije gol, jedina nada gledajući ove tekme da su ipak prijateljske, pa možda u prvenstvu to bude bolje, ali neozbiljno je sa Renanom i Turkešom u špicu ući u drugi dio sezone, odnosno amaterski i bez ambicije. Iskreno se nadam da griješim.
Renanu treba 16 prilika da zabije gol, jedina nada gledajući ove tekme da su ipak prijateljske, pa možda u prvenstvu to bude bolje, ali neozbiljno je sa Renanom i Turkešom u špicu ući u drugi dio sezone, odnosno amaterski i bez ambicije. Iskreno se nadam da griješim.
Najjaci komemtar al to je to!Pitaristok je napisao/la: ↑31 jan 2026, 18:43Naša dva napadača kao da su imali moždani, zaboravili igrati. Pa šta je ovo vako, vraćaj onog ješićevog brazilca.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Gorak si pravo kad neko izrazi misljenje koje se tebi ne svidja.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2026, 18:38Dobar, za klikera.
Prvo onaj šut maloprije, pa onda ovo sada.
Ali nemojte da špica dovedemo, imamo Maroodzu, može on i u napad, eventualno probati i Gojkovića u vrhu napada.
Sve je ok, treba još srezati igrački kadar, puno je da ih 22 trenira svaki dan…
Možel Elezi igrat špica?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Da odgovorim pošto si citirao, i obećavam neću višerimljanin90 je napisao/la: ↑31 jan 2026, 19:02Gorak si pravo kad neko izrazi misljenje koje se tebi ne svidja.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2026, 18:38Dobar, za klikera.
Prvo onaj šut maloprije, pa onda ovo sada.
Ali nemojte da špica dovedemo, imamo Maroodzu, može on i u napad, eventualno probati i Gojkovića u vrhu napada.
Sve je ok, treba još srezati igrački kadar, puno je da ih 22 trenira svaki dan…
Nije ništa slagao @nokee, ne može mu niko zamjeriti borbu zadnji period, nisam ni komentarisao taj dio, već da sa jednog metra ne može gol zabiti.
Daj Bože da on 10 zabije do kraja sezone, pa da rado priznam da ga nisam dobro procjenio.
Živio
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Gdje Duska i ostali sto su postavljali minute TURKESA I KOLIKO JE DAO GOLOVA. HAHAHA
MAMICI AKO SU STVARNO ODLUCILI DA RENAN OD 6 mjeseci ugovora i ova zirafa budu opcije za centarfora, IZGUBILI SU MOJE POVJERENJE I ZAMENE SU NEZNALICE.
Takodje NESJECAM SE DA SMO BILI OVAKO UZASNI NA PRIPREMAMA A DA SMO U PRVENSTVU BILI DOBRI.
Tacnije nikad se to nije desilo. Cak se nesjecam da smo BILI DOBRI NA PRIPREMAMA A DA SMO BILI UZASNI U PRVENSTVU, sjecam se kad smo tukli partizan da u prvenstvu nismo bili top topova al smo bilo ok
MAMICI AKO SU STVARNO ODLUCILI DA RENAN OD 6 mjeseci ugovora i ova zirafa budu opcije za centarfora, IZGUBILI SU MOJE POVJERENJE I ZAMENE SU NEZNALICE.
Takodje NESJECAM SE DA SMO BILI OVAKO UZASNI NA PRIPREMAMA A DA SMO U PRVENSTVU BILI DOBRI.
Tacnije nikad se to nije desilo. Cak se nesjecam da smo BILI DOBRI NA PRIPREMAMA A DA SMO BILI UZASNI U PRVENSTVU, sjecam se kad smo tukli partizan da u prvenstvu nismo bili top topova al smo bilo ok
-
jurisicduska
- Kontakt:
A sta se ludi pravite za to postavljanje golova.Pitar6785 je napisao/la: ↑31 jan 2026, 19:05Gdje Duska i ostali sto su postavljali minute TURKESA I KOLIKO JE DAO GOLOVA. HAHAHA
Pa postavljali smo jer je nemoguce koliko je golova dao a kako igra.
PISAM SE NA SS I SD I MAMICA, ako NEDOVEDU SPICA I TO SPICA U VIDU BENKE
RENANA I TURKESA OSTAVIT U ANTALI MATER IM
**** OBOICI
RENANA I TURKESA OSTAVIT U ANTALI MATER IM
**** OBOICI
Ureduje stavit koliko je dao golova, AL NIJE UREDU KORISTIT TU CINJENICU KAO NEKU ZASTITU TREBAMU DAT SANSU TREBAMU DAT PRILIKU TREBAMU DAT MINUTAZU,jurisicduska je napisao/la: ↑31 jan 2026, 19:06A sta se ludi pravite za to postavljanje golova.Pitar6785 je napisao/la: ↑31 jan 2026, 19:05Gdje Duska i ostali sto su postavljali minute TURKESA I KOLIKO JE DAO GOLOVA. HAHAHA
Pa postavljali smo jer je nemoguce koliko je golova dao a kako igra.
TREBAMU DAT K U R A C
-
jurisicduska
- Kontakt:
Pa ja napisao frapantan podatak.
Ne znam smatram te pismenim osim kad popiješ, znas sta je frapantan podatak.
Rezime priprema poslije zadnje pripremne utakmice:
TUGA,ČEMER,JAD...
ODBRANA tu i tamo,VEZNI RED ne postoji,NAPAD katastrofalan mi nemamo napadača koji će zabijati golove..
Sve ukupno: GLUHO BILO FUJ...
BOŽE NA HAJR!!!
TUGA,ČEMER,JAD...
ODBRANA tu i tamo,VEZNI RED ne postoji,NAPAD katastrofalan mi nemamo napadača koji će zabijati golove..
Sve ukupno: GLUHO BILO FUJ...
BOŽE NA HAJR!!!
Jel i vardar sad neka sila, trebal se pisat oni su u konferenci oni su pobjedili ovog oni su pobjedili onog.
Nasta je FK SARAJEVO spalo da navijaci kluba pristaju na poraze kroz price prijateljska ta ekipa igra u konferens lizi ova ekipa prvak ukraine..
Poraz nemoze bit nesto sto treba branit taman da je od manchestera citya, al posebno kad gubis a imas utisak da igraci neznaju da su bez kvaliteta i STO JE NATUZNIJE BEZ ZELJE I MOTIVA.
Igraci nasi 99% njih su u nasem klubu nevrijedim nista kraj karijere al DOBRE SU PARE a lake, sto nebu uzo kad je dzaba
Nasta je FK SARAJEVO spalo da navijaci kluba pristaju na poraze kroz price prijateljska ta ekipa igra u konferens lizi ova ekipa prvak ukraine..
Poraz nemoze bit nesto sto treba branit taman da je od manchestera citya, al posebno kad gubis a imas utisak da igraci neznaju da su bez kvaliteta i STO JE NATUZNIJE BEZ ZELJE I MOTIVA.
Igraci nasi 99% njih su u nasem klubu nevrijedim nista kraj karijere al DOBRE SU PARE a lake, sto nebu uzo kad je dzaba
Svi u odbranu jedan je Hase!
Jel ono susic dao go Atlsnti i to je franpantan podakjurisicduska je napisao/la: ↑31 jan 2026, 19:13Pa ja napisao frapantan podatak.
e yebemu miša, nadrljali smo onda.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ma pripreme odlične, svi dobili šansu da pokažu šta znaju i umiju, svjesni su sad koja će im biti uloga u nadtavku sezone.
Ekipa ostala ista, nastavljamo tamo gdje smo stali.
Ako Menalo dođe, upada umjesto Gulija i to je to, protiv Radnika ako je Keremeh spreman nek uleti na tu poziciju.
Bordo mašina će to sve da samelje
Ekipa ostala ista, nastavljamo tamo gdje smo stali.
Ako Menalo dođe, upada umjesto Gulija i to je to, protiv Radnika ako je Keremeh spreman nek uleti na tu poziciju.
Bordo mašina će to sve da samelje
Treba docekat nase igrace u dobrinji tacnije pred izlaznom kapiom iz airodroma. Popricat sanjima al preko **** palije.
Ovi treneri iz hrvaske samo znaju prodavat demagogiju, a uvjek iste rijeci iste recenice.
Od njih jedino Jakirovic koji je znao igricu,
Kako mi nemamo srece rozman zekic cvitanovic sve kondomi
NEMOZE NIKO RECI DA SMO POGUBILI UTAKMICE RADI DJECE NISMO IZGUBILI SMO UTAKMICE RADI OJEBINA STAROHANA A IMA ZASLUGE U PORAZIMA I U DJECI AL VECINSKA ZASLUGA ZA PORAZE JE U STARONJAMA..
Djecu netreba dirat podrzat ih dat im sansu maksimalno jer turkes renan cimirot ristovski afem began nista nisu bolji od ove djece bar od jednog od ovih mladji ces uzet bar milion maraka
Ovi treneri iz hrvaske samo znaju prodavat demagogiju, a uvjek iste rijeci iste recenice.
Od njih jedino Jakirovic koji je znao igricu,
Kako mi nemamo srece rozman zekic cvitanovic sve kondomi
NEMOZE NIKO RECI DA SMO POGUBILI UTAKMICE RADI DJECE NISMO IZGUBILI SMO UTAKMICE RADI OJEBINA STAROHANA A IMA ZASLUGE U PORAZIMA I U DJECI AL VECINSKA ZASLUGA ZA PORAZE JE U STARONJAMA..
Djecu netreba dirat podrzat ih dat im sansu maksimalno jer turkes renan cimirot ristovski afem began nista nisu bolji od ove djece bar od jednog od ovih mladji ces uzet bar milion maraka
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Samo ovom cvitanovicu ne dadose milion za pojacanja. Od mene podrska.
Trenutno korisnika/ca: badboy, Google Adsense [Bot], Hajdeee, JavierBosnia, misstianopenaldo, mnon46, Rule_hz, Sazg, SHZ82, Tatamata1946, ubipara, Vanja8 i 145 gostiju.

.png)