KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: KK Bosna
Bit ce ovo na jednu loptu čak mislim da Budućnost ovo moze okrenuti 9 razlike nije to ništa specijalno. Spartak je dobra ekipa ne znam kako smo ih dva puta dobili
.
Jer je jaka i Bosnabordobijeli je napisao/la: ↑31 jan 2026, 18:24Bit ce ovo na jednu loptu čak mislim da Budućnost ovo moze okrenuti 9 razlike nije to ništa specijalno. Spartak je dobra ekipa ne znam kako smo ih dva puta dobili.
Steta pa smo kuci sa cedevitom i buducnosti igrali rano i bez Plummera uzeli bi ih
-
bordobijeli
- Kontakt:
MElloo je napisao/la: ↑31 jan 2026, 18:31Jer je jaka i Bosnabordobijeli je napisao/la: ↑31 jan 2026, 18:24Bit ce ovo na jednu loptu čak mislim da Budućnost ovo moze okrenuti 9 razlike nije to ništa specijalno. Spartak je dobra ekipa ne znam kako smo ih dva puta dobili.
Steta pa smo kuci sa cedevitom i buducnosti igrali rano i bez Plummera uzeli bi ih
Krenuti po Alibegovica na ljeto.Svakako ispada iz lige,a dosada nije nesto statisticki da ga druge Spanske ekipe pokupe.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Gotovo je! 
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Top 8

-
Tramvaji29877
- Kontakt:
Fenomenalna sezona.
Eh top
Veliki uspjeh
Naime Bosna je odigrala 10 sezona u aba2(prije ove) i samo je u 2 bila top 8
Sad pjevat musa turcine u zetri
Naime Bosna je odigrala 10 sezona u aba2(prije ove) i samo je u 2 bila top 8
Sad pjevat musa turcine u zetri
Bravo momci, veliki je ovo uspjeh u prvoj povratničkoj sezoni.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Jel ta zadnja ona sa Vladom VukoicicemDirkNowitzki je napisao/la: ↑31 jan 2026, 19:332004/2005, 2005/2006 i 2008/2009. Ali u zadnjoj se nije igrao Final 8.
Hvala Buducnost 
Je li im trebala ova pobjeda uopste?
Je li im trebala ova pobjeda uopste?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- svrakino1921
- Kontakt:
Čestitam stručnom štabu i igračima K.K.Bosna
Hvala Kantonu Sarajevo i BH Telecomu na izdvojenim sredstvima sa kojim je ostvaren ovaj rezultat
Hvala gosp.Barbariću
P.S.
Još za ovu sezonu samo fali titula i to bih bilo to

Hvala Kantonu Sarajevo i BH Telecomu na izdvojenim sredstvima sa kojim je ostvaren ovaj rezultat
Hvala gosp.Barbariću
P.S.
Još za ovu sezonu samo fali titula i to bih bilo to
Znaći utakmica sa Ilirijom se igra za bodove u top 8.
Protiv Slobode dizati formu. Cedevitu uzeti, kao i Iliriju i onda ganjati čudo protiv Regiane
Protiv Slobode dizati formu. Cedevitu uzeti, kao i Iliriju i onda ganjati čudo protiv Regiane
Pobjedimo Iliriju i na skoru smo 9/7, dok će Igokea biti na 8/8 u najboljem slučaju. Dakle već u startu zagarantovana sedma pozicija a možda nam se posreći pa da Clujom imamo isti omjer 9/7
Čini mi se da će ovo biti najuspješnija sezona KK Bosna Sarajevo od nezavisnosti Bosne i Hercegovine. Čestitam svima koji su na bilo koji način podržali Projekat KK Bosna, prije svega Dubravku Barbariću a zatim Vladi KS, Vladi FBiH, BH Telekomu, Energoinvestu, Gradu Sarajevo, Općini Stari Grad.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Da, da. Ivanovic, Sehovic, Djordjevic, Vucurovic, Hajric, Rakic, Burell, poslije dosao Ovcina, Zimic, Suljagic, Pasalic, Djurasovic.MElloo je napisao/la: ↑31 jan 2026, 19:34Jel ta zadnja ona sa Vladom VukoicicemDirkNowitzki je napisao/la: ↑31 jan 2026, 19:332004/2005, 2005/2006 i 2008/2009. Ali u zadnjoj se nije igrao Final 8.
Normalno, to su bodovi koji se prenose u top 8.
Sa ovom pobijedom u top 8 idu sa 2 poraza, gdje ih ćekaju Dubai i Partizan, sa manje poraza.
5 ekipa če se boriti za prvih 5 mijesta, a mi i Igokea ćemo ganjati Cluj. Sedma pozicija donosi prednost za baraž a šesta miran ulazak u plej of.
Treba se potući za poziciju 6 iako se može desiti da Cedevita bude 3 a može i Zvezda/Partizan
Krenuo sam da napisem nema sanse da nadoknadimo minus protiv Regiane i onda se sjetim one tekme protiv Albe u Skenderiji kad smo ih uzeli mislim 15 razlike gdje smo vec unaprijed bili otpisani.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, InatSilniBosanski i 26 gostiju.