Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Cek da ozvance pa da se ispljujemo po buljokom excelasu
Bukvalno zasto
skracujes vec tanak roster, gubis HG igraca a vec smo katastrofa s tim i jos scouser?? Za 2 godine nece biti niko u ekipi kome je pretjerano stalo do Liverpoola, sve stranci i placenici. Jos Inter ko da gledam nece ni dati vise od 30-40m.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
tsimi i danns :kahva:
Zamisli ako je ovo istina
A tek ovo da je pola svlacionice imalo bust up sa slotom u toku sezone
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Jel moguce da ce covjek sve otjerat i na kraju ce i sam otic.Svima dosta celavog samo nasa 2 bisera koja se pitaju za sve betoniraju mu stolicu prcio ih celavi
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Ocigledno je Slotov man management isti kao i njegova taktika. 0 bodova. Dajte otkaz idiotu.
Joj raspada sunce ti... Ko bi ovo mogao predvidjeti ljetos.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ako večeras izgubimo, čak i ja ću prestat vjerovat u Holandeza.
I sad najboljeg igrača i veznjaka ove sezone moramo gledati na desnom beku
zar nije bilo logično da Jones tu igra. Ovi iz vrha su definitivno otpisali ovu sezonu. Ne mogu da vjerujem da imaš tolike scoute, data analitičare, naučnike i šta sve ne a da na cijelom svijetu ne možeš naći štopera ili beka koji bi nam pomogao da izguramo sezonu. Jedini klub u vrhu Engleske koji kad je u belaju s povredama samo bude u fazonu meh fuck it nek se gura pa šta bude bude.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Svasta ovaj napisa haha
Nego sta si...
Nije Domu lahko, svaka bi da mu rasiri noge
Inace sramota za citav grad/klub da najkonstatniji vezni igrac opet mora da pokriva desnog beka...
Nije Domu lahko, svaka bi da mu rasiri noge
Inace sramota za citav grad/klub da najkonstatniji vezni igrac opet mora da pokriva desnog beka...
Ma ovo je prokleta sezona svakako
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Šta je ovom Gordonu protiv nas svaku utakmicu ulijeće klizeće kao da mu je posljednja.
Za 5 min mogu izvuci crveni ovom Gordonu.
I da nas opet ubiju sa igračem manje?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.