I opet šta ti nije jasno? Catanzaro na posudbi iz Verone. Klubovi za koje igra Cisse. Spomenuto u kontekstu za koje klubove igra i gdje ih ovi naši nalaze. Šta ti nije jasno? Ili si toliko ograničen da ne razumiješ ili samo imaš potrebu da podjebavaš i praviš se pametan. Zamolio bih te iskreno da prestaneš spamovati stranicu i ovaj forum. Ova tvoja piskaranja treba prijaviti kao spam. Ideš sada na block pa nađi drugu mušteriju za podjebavanje.
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ipak sam ja gora budala sto pokusavam objasniti, kako je tek tvojim uceteljima ili uceteljicama u osnovnoj kad ti pokusaju nesto objasniti.
I da ako iko spama temu onda si dijete drago to ti. Hajd sad radi domacu zadacu.
I da ako iko spama temu onda si dijete drago to ti. Hajd sad radi domacu zadacu.
Nkunku vjerovatno ostaje u Milanu, bez obzira da li stiže Mateta. Milan od Rome traži visoku cifru za posudbu sa obavezom otkupa.
A bjez kad vidjeh koji su postovi napisani, reko prodali Estupidmena i doveli Nunu Mendesa, nema reko sta drugo bit
kad ono sipak,
Vas dva ste dobri, nemoj da se prepirete dzaba
top da su i ovo rijesili.

Vas dva ste dobri, nemoj da se prepirete dzaba
Mike Maignan has arrived at Casa Milan to sign his contract renewal with AC Milan, extending the deadline to 2030 with an option for an additional year.
Doveli su i ovog nekog malca, tek toliko da se zna, Bayern je klubAC Milan and Bayern Munich have reached an agreement for the transfer of Magnus Dalpiaz, who will be part of the Primavera side.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
celikmilan
- Kontakt:
Pola dana provedem na poslu, dođem i vidim skoro dvije nove stranice ispisane, mislim doveli nekoliko potrebnih pojačanja kad ono dva lika napisala oko 200 prosto proširenih rečenica da bi rekli da će potpisati neko dijete koje će ostati tamo gdje je i sad do kraja sezone a sve je to rečeno u prvom postu koji je objavljen o tom malcu.
A poslije toliko raznih priča na kraju će samo biti produžen ugovor Maignana ako i to budu u stanju da urade.
A poslije toliko raznih priča na kraju će samo biti produžen ugovor Maignana ako i to budu u stanju da urade.
Koliko samo dovedu ovih malaca i opet kubure po 4 ligiMilan have signed 18 year old Moroccan midfielder Yahya Idrissi from Chelsea on a permanent deal. The player is already in Milano
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Mike najjače pojačanje. Btw fino je vidjeti da misle o budućnosti pa ulazu i u te momke, al brate nesto se ne sjećam da su do sada imali uspjeha sa tim kupovinama.
Il Club più titolato al mondo!
Nije problem kupovine tih mladića, problem je ko radi sa tim "talentima", također problem je što u Italiji rijetko koji trener da šanse mladim igračima. Allegri daje šansu mladim igračima jedino ako je prisiljen ili ako je taj igrač dva puta bolji od prvog izbora (Bartesaghi kod nas, ranije Locateli, El Sharawi ili Se Sciglio)
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ruku svoju cu odrezati ako nemamo boljih mladica u juniorima od RCL, Fofane, Estupiana, De Winter itd....
- Beduin
- Kontakt:
Bogami sam se plasio da cemo i Maignana uzgubiti besplatno, skoro pa sam bio ubijedjen. Svaka cast i Upravi, a i samom Maignanu sto je pristao i dalje za nas braniti. Ogromno pojacanje i olaksanje za ekipu.
Mogao je na kraju sezone birati za koga zeli potpisati, narocito nakon ovakve forme.
Mogao je na kraju sezone birati za koga zeli potpisati, narocito nakon ovakve forme.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Larsen je valjda i def. presao u CP, ne bi onda trebalo biti vise smetnji oko dovodjenja Matete. Mislim da je to vec gotova stvar, samo hoce da nas obraduju u zadnji tren.
Kamo srece da u paketu dodje i stoper. Silva, Ramos, mogao se dovesti jedan iskusan do kraja sezone, hajd' ga znaj zasto nije.
Kamo srece da u paketu dodje i stoper. Silva, Ramos, mogao se dovesti jedan iskusan do kraja sezone, hajd' ga znaj zasto nije.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Odbrana Estupiniana je vec dokazanom da imamo boljeg u juniorima i on igra hvala Bogu... od Fofane i RCLa se slažem da takodje imamo boljih u juniorima. Ali braco nez čemu hejtanje De Wintera jest da je na početku bio očajan ali sada je zaredio korektno partije daleko od tog da je on neko ko u Milanu moze biti prva opcija ali korektna zamjena narucito kad pogledaš i ostale stopere.
Al kakav jbni Disasi, pa bolje daj šansu ovom malom od 17 godina sto ste doveli ako vec nećeš dovesti kvalitetnog stopera
Il Club più titolato al mondo!
Kako bi ja volio da mi hocemo Scalvinija iz atalante dovesti. Znam da nikad se to nece desiti al eto to mi je zelja za odbranu 
Ma tu je De Winter, nema zime za odbranu 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dobrodošao Mateta.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Mateta bi mogao biti dobro pojacanje. Mislim da ce mu liga bas leci za njegov stil igre.
Al sad smo bas puni napadacima, konkurisemo juventusu koji eno zeli dovesti Icardija
Gimenez, Fulkrug, Mateta, Leao, Pulisic , Nkunku , zanimljivo u najmanju ruku. Al zato odbrana je kriticna
Al sad smo bas puni napadacima, konkurisemo juventusu koji eno zeli dovesti Icardija
Gimenez, Fulkrug, Mateta, Leao, Pulisic , Nkunku , zanimljivo u najmanju ruku. Al zato odbrana je kriticna
Reklo bi se najjaci 6 na dunjaluku jel'. Pa ovi mogu sve zivo igrati, samo treba prava ruka da ih upravi kako trebaronaldo99 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 17:24Mateta bi mogao biti dobro pojacanje. Mislim da ce mu liga bas leci za njegov stil igre.
Gimenez, Fulkrug, Mateta, Leao, Pulisic , Nkunku , zanimljivo u najmanju ruku. Al zato odbrana je kriticna![]()
PS. Ja ne znam sta ce njima Mauro, ljudi su sila u napadu
Leao i Pulisic na wing bekove, naprijed ova dva balvana i nek nam je sa srecommilanist je napisao/la: ↑01 feb 2026, 17:27Reklo bi se najjaci 6 na dunjaluku jel'. Pa ovi mogu sve zivo igrati, samo treba prava ruka da ih upravi kako trebaronaldo99 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 17:24Mateta bi mogao biti dobro pojacanje. Mislim da ce mu liga bas leci za njegov stil igre.
Gimenez, Fulkrug, Mateta, Leao, Pulisic , Nkunku , zanimljivo u najmanju ruku. Al zato odbrana je kriticna![]()
![]()
PS. Ja ne znam sta ce njima Mauro, ljudi su sila u napadu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.