Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
-
wadethegreat
-
Kontakt:
Postao/la wadethegreat » 31 jan 2026, 20:39
IQ200 je napisao/la: ↑31 jan 2026, 20:36
Svaka cast treneru ako nista na proaktivnim izmjenama, to mi se nehumano svidja kod njega za razliku od Maresce. Kapa do poda za drugo pol.
To Jeste stvarno kad fuli vrlo brzo reguje samo vrlo cesto fuli Prvo poluvrijeme to brine.
On nas je uvalio Danas sa ekipom koju je izveo Ali eto okrenuo je.
Svaka cast igracima koji su usli.
Nikad mi pare za Garnacha Necemo vratiti.
Da ne spominjem baddija I ostale hadalje.
-
darker10
-
Kontakt:
Dobre izmjene no realno s tim igracima je trebao i pocet pa onda poslije mijenjaj,odmaraj itd.
-
aqarius
-
Kontakt:
Da budemo realni Risenior je samo dokazao da je još veoma zelen u ovom poslu...ali ako bude pametan ovo je večeras prava škola..ako išta konta tačno vidi koga ima koga nema.Bolja ekipa bi nas rasula samo tako...ono što mu ide u korist je velika doza sreće..tip se gubi samo tako..pitanje je kada će i to prestati.Ono što je dobro je ako ima i trun mhuda je da istupi prema upravi i jasno kaže šta ima da valja, šta treba prodati i šta treba nabaviti.. ako želite profit,kupi,prodaj,zaradi za vlasnike onda je ovo što trenutno imamo OK...ako želimo biti poštovani i respektabilni trenutno smo daleko od toga.Momcima svaka čast, za trenera večeras ogroman minus
-
darker10
-
Kontakt:
aqarius je napisao/la: ↑31 jan 2026, 21:09
Da budemo realni Risenior je samo dokazao da je još veoma zelen u ovom poslu...ali ako bude pametan ovo je večeras prava škola..ako išta konta tačno vidi koga ima koga nema.Bolja ekipa bi nas rasula samo tako...ono što mu ide u korist je velika doza sreće..tip se gubi samo tako..pitanje je kada će i to prestati.Ono što je dobro je ako ima i trun mhuda je da istupi prema upravi i jasno kaže šta ima da valja, šta treba prodati i šta treba nabaviti.. ako želite profit,kupi,prodaj,zaradi za vlasnike onda je ovo što trenutno imamo OK...ako želimo biti poštovani i respektabilni trenutno smo daleko od toga.Momcima svaka čast, za trenera večeras ogroman minus
Ma sve na stranu ,bar je vidio da ona postava sa starta nicemu ne vodi i odmah je reagovao na poluvremenu.Neko drugo ukljucijuci i njegovog prethodnika bi gonio tamo do sedamdesete minute sa istim sastavom.
Al definitivno ba tu ima mijesanja odozgo.Ne moze mi niko rec da je neki menadzer ok sa tim da mijenja tipa 5 igraca iz utakmice u utakmicu.
-
aqarius
-
Kontakt:
darker10 je napisao/la: ↑31 jan 2026, 21:32
aqarius je napisao/la: ↑31 jan 2026, 21:09
Ma sve na stranu ,bar je vidio da ona postava sa starta nicemu ne vodi i odmah je reagovao na poluvremenu.Neko drugo ukljucijuci i njegovog prethodnika bi gonio tamo do sedamdesete minute sa istim sastavom.
Al definitivno ba tu ima mijesanja odozgo.Ne moze mi niko rec da je neki menadzer ok sa tim da mijenja tipa 5 igraca iz utakmice u utakmicu.
Tako je..slažem se..da ne bude samo kritika veoma dobra stvar je da se ne ustručava zamijeniti odmah 3-4 igrača i to na vrijeme..pitao sam se što ostavi Gusta..ona povratna glavom ga realno ne izvlači za očajne partije..i realno napravio je dobru stvar kada uvede Džejmsa,znači,vidi,konta,reaguje...opet kažem da vjerujem da je uvidio sa čim raspolaže,gdje griješi,kako reagovati i nadam se da će to vremenom ići na bolje..
-
IQ200
-
Kontakt:
Al ljudi pametuju, kao bar je vidio da je pogrijesio, igrati u nedjelju, u srijedu pa u subotu ljudi misle sta nas briga hocemo pobjedu. I u pravu su, ali mi ne gledamo siru sliku, West Ham igrao samo u subotu proslu u 13:30, bojao sam se ove tekme bas zato. Estevao se vratio jos u Brazil sto nam je u ovoj tekmi haos. Stoji da je previse izmjena, nije mozda bas toliko trebao, ali realno gledano kad padne Cucurella, James kad se povrijedi... onda ide pljuvacina po Jamesu. Nisu svi ljudi kao Enzo da moze covjek igrati svaki dan.
Enzo IGRAC SEZONE def
-
Pensioner26
-
Kontakt:
Postao/la Pensioner26 » 31 jan 2026, 22:00
Ovaj tim nam uzima zdravlje. Ne može se lijepo i lagano završiti utakmica.
-
wadethegreat
-
Kontakt:
Postao/la wadethegreat » 31 jan 2026, 22:06
Sanchez postaje polako fan favorit Kakav preokret u karijeri
Kad se sjetim kao se Enzo ovdje pljuvao

-
darker10
-
Kontakt:
IQ200 je napisao/la: ↑31 jan 2026, 21:54
Al ljudi pametuju, kao bar je vidio da je pogrijesio, igrati u nedjelju, u srijedu pa u subotu ljudi misle sta nas briga hocemo pobjedu. I u pravu su, ali mi ne gledamo siru sliku, West Ham igrao samo u subotu proslu u 13:30, bojao sam se ove tekme bas zato. Estevao se vratio jos u Brazil sto nam je u ovoj tekmi haos. Stoji da je previse izmjena, nije mozda bas toliko trebao, ali realno gledano kad padne Cucurella, James kad se povrijedi... onda ide pljuvacina po Jamesu. Nisu svi ljudi kao Enzo da moze covjek igrati svaki dan.
Enzo IGRAC SEZONE def
De ti skontaj sta je covjek ovdje htio rec.
-
IQ200
-
Kontakt:
darker10 je napisao/la: ↑31 jan 2026, 22:10
IQ200 je napisao/la: ↑31 jan 2026, 21:54
Enzo IGRAC SEZONE def
De ti skontaj sta je covjek ovdje htio rec.
Mozda skontas jednog dana, ima jos nade za tebe
-
Pensioner26
-
Kontakt:
Postao/la Pensioner26 » 31 jan 2026, 22:32
Onog Delapa mnogi špicevi 2.lige federacije mogu nabiti na qrac i igrati. Koji je ono užas čovječe. Ko sve prima milione

-
wadethegreat
-
Kontakt:
Postao/la wadethegreat » 31 jan 2026, 23:26
Zna li se sta je sa malim.
Je li neko umro ili sta.
Moze I kidnapovanje biti ne bi prvi put bilo…
-
IQ200
-
Kontakt:
Znao sam da ce se ovi opet obrukati, nesposobnije uprave nisam vidio. Nek se njima ispunila zelja za invvalida Garnacha, kreteni glupi. Nadjose ljudi zamjenu za van Dijka.
-
strahmeipomisliti
-
Kontakt:
Postao/la strahmeipomisliti » 02 feb 2026, 00:06
IQ200 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 23:22
Znao sam da ce se ovi opet obrukati, nesposobnije uprave nisam vidio. Nek se njima ispunila zelja za invvalida Garnacha, kreteni glupi. Nadjose ljudi zamjenu za van Dijka.
Hahahahahahah a sjecam se citavo ljeto nasi fan pageovi po twitteru apelovali,preklinjali upravu da ne dovodi zuto kopile, oni navijaci Junajteda nam se smijali i slavili potencijalni odlazak,pored toga smo pukli 60m na igraca koji igra istu tu poziciju,licno bih bio dzelat kad bi nasi navijaci potjerali bagru iz kluba i poredali ih ispred Stamford Bridgea
-
TheShed
-
Kontakt:
Dok se ne dokaže bilo koji igrač nije ničija zamjena. Tako sam i ja lično mislio da su Badiashile i Disasi solidni i dobri štoperi iz Francuske, a ono "uvalio" nam ih naš sportski direktor Stewart preko svojih veza iz bivšeg kluba Monaca.
Nevezano za slučaj ovog momka iz Rennesa, naši sportski direktori ne rade općenito dobar posao po pitanju ulaznih transfera. U ekipi imamo pojedince koji su world class igrači, a isto tako imamo pojedince na nekim pozicijama koji su starteri, a u najboljem slučaju mogu biti od pomoći tek kao opcije s klupe.
Na ljeto ako ne "srede" štoperske pozicije sa provjerenim igračima i sjedeće sezone gledati ćemo smiješno primljene golove na račun naših štopera i njihovih kvaliteta.

-
IQ200
-
Kontakt:
Istina je da sam malo prenaglio sa procjenom, ono sto frustrira da ljudi ne daju pare za stopere i golmane kao da smatraju ma to cemo lahko zakrpiti. Eto vratit ce se Mamadou Sarr, imamo Anselmina koji ce u Strasbourg i konstantno pricamo do iznemoglosti imamo Achemponga koji teren vidi svaku desetu tekmu. Nema nama napretka sa ovim vlasnicima kluba o direktorima da ne pricam.
-
superFrankie
-
Kontakt:
Postao/la superFrankie » 02 feb 2026, 01:17
Meni je drago sto ga ne dovedesmo. 70m za mladog nedokazanog stopera koji nema ni jednu kompletnu ozbiljnu sezonu iza sebe mi je malo previse. Isto tako nama stoper treba sad, a Jacquet je tek na ljeto mogao doci. Jasno, moze biti klasa, ali isto tako moze i flopati. A takvih u klubu imamo nekoliko, ukljucujuci i Sarra koji ce se vratiti sa posudbe.
Drago mi je sto se on vraca, ima dobro prvenstvo Afrike iza sebe i solidnu sezonu, plus je radio sa Roseniorom. U svakom slucaju ne moze biti losiji od Tosina, Disasija i Badiashilea.
Na ljeto svakako treba malo redove procistiti, pa se nadam da cemo tad dovesti neko normalno provjereno ime na poziciji stopera, a ne jos jedno neprovjereno ime sa potencijalom.
-
jose
-
Kontakt:
Dok se ne promijeni politika vezana za ograničenje plata, neće se moći dovoditi "provjerena" imena. Ti igrači žele dobru platu i to odmah.
A ako daš njemu dobru platu, eto ti odmah ovih koji trenutno igraju tu da traže povećanje. A vlasnici očigledno smatraju da trošenje na velike plate nije opcija.
Dakle, za nadati se samo da će neko od ovih mladih na posudbama izrasti u solidnog stopera, jer druge opcije trenutno nema.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
-
superFrankie
-
Kontakt:
Postao/la superFrankie » 02 feb 2026, 11:33
jose je napisao/la: ↑02 feb 2026, 10:44
Dok se ne promijeni politika vezana za ograničenje plata, neće se moći dovoditi "provjerena" imena. Ti igrači žele dobru platu i to odmah.
A ako daš njemu dobru platu, eto ti odmah ovih koji trenutno igraju tu da traže povećanje. A vlasnici očigledno smatraju da trošenje na velike plate nije opcija.
Dakle, za nadati se samo da će neko od ovih mladih na posudbama izrasti u solidnog stopera, jer druge opcije trenutno nema.
To za plate podrzavam, dugorocno je jako odrzivo i sve se vise klubova okrece tome. Mada, trebalo bi praviti odredjene ustupke za klase od igraca. Sto se tice provjerenog igraca, ne mislim nuzno na najbolje stopere na svijetu, ali na nekog od koga znas sta dobijas, takav bi igrac pristao da se uklopi u platni sistem. Prije bih da su doveli Senesija npr, a ne nekog macka u vreci. Zato kazem da mi je i draze sto su Sarra vratili nego potrosili 70m za igraca koji nema jednu kompletnu ozbiljnu sezonu fudbala iza sebe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.