Euroliga 2025/26

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

StevieG8
Kontakt:

Re: Euroliga 2025/26

Post Postao/la StevieG8 » 30 jan 2026, 20:16

Auu kakav potop Dubaia
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 30 jan 2026, 20:18

Golemac je trener za Cedevita Olimpije max.

DjaniTarik
Kontakt:

Post Postao/la DjaniTarik » 30 jan 2026, 20:18

Majko mila dubaia sta je ovo avramovic anderson dangubic petrusev pa jedini wright ovdje ima trun mozga

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 30 jan 2026, 20:44

Koliko je ofiran Petrušev :rol:
Koševo Zapad

DjaniTarik
Kontakt:

Post Postao/la DjaniTarik » 30 jan 2026, 21:18

Bacon strucnjak da otvoren sut izfintira pa sutne preko ruke i prvi obruc pogodi

Avantii
Kontakt:

Post Postao/la Avantii » 31 jan 2026, 07:55

Zvezda prelomi meč kad je Musa počeo da siluje loptu. Pritom ga je uneredio Nwora.
Nije odavno ovako izjednačenija bila EL. Tih 10 timova dijeli 2 pobjede. Ovi iza polako ispadaju iz priče.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 31 jan 2026, 21:43

alan_kardec je napisao/la:
29 jan 2026, 11:32
VensanKasel je napisao/la:
29 jan 2026, 08:43
Šta se kvalitetno nalupao ?
Shategabri je napisao/la:
29 jan 2026, 08:57
Ne znam što je problem priznati neke stvari, pogleda se roster ekipe, ovi igrači ne igraju za kikiriki.

Pored pomenutog Grahama, tu su Butler, Nwora, Moneke, Izundu, Oyeleye, Miller-McIntyre, pa onda zaboravljeni Caanan, Rivero, Bolomboy...
Uz Kalinića, Yaga, Dobrića, Davidovca...ima i ovaj Carter.
Ne znam da neko ima širi roster, realno. Možda Oly.

Činjenica je da novca u Zvezdi kao i u Partizanu ima više nego ikad prije. Cifre koje su ne baš tako davno bile naučna fantastika, sad su realnost. Ali nije činjenica da je Zvezdin budžet 30+ mil ili čak neograničen, kao što tvrdi Rakočević. Zvanična cifra koja se pominjala u medijima bila je 20 mil, koja je vjerovatno za milion ili dva prebačena dovođenjem Motiejunasa i vraćajem Yaga.
Komentarišući igrače i širinu rostera, kaže jedan ne valja, drugi treći peti... Ok, taj jedan koji ne valja je Graham. Lik je doveden iz NBA sa ozbiljnom reputacijom, sa ogromnom platom, za naše uslove. Šta je pokazao? Skoro ništa. Zašto, kako... to su pitanja za struku. Preskup promašaj, činjenica. Al mene sad zanima koji je to drugi treći peti igrač koji ne valja? Ja bih baš volio da saznam koji to još igrač u Zvezdi nije pokazao ništa, koji nije dao svoj neki doprinos u EL, da možeš reći ovaj je promašaj, treba mu dati nogu... Ja evo ne znam ni jednog, a po priči Rakočevića, on ih zna nekoliko...
Širina rostera ne znači puno, ako se zna da su od početka sezone u tom rosteru 4 igrača koja su sve do sad praktično neupotrebljiva, a koja su trebala biti bitna u rotaciji (Carter, Rivero, Caanan, Bolomboy) i ko zna kad će se vratiti u tim i doći na željeni nivo. Bolomboy se polako vraća u ritam, počeo je dobijati minute u Aba ligi, Carter je navodno dobio dozvolu da trenira... Da se povreda Bolomboya nije toliko iskomplikovala tj da se prije vratio treninzima i da je ostao Petrušev (Zvezda je htjela da ga zadrži), Rivero ne bi ni dolazio. Da se nije povrijedio Rivero, ne bi bilo potrebe da se dovede Motiejunas... Da nije bilo teške povrede Caanana i plućne embolije Cartera, ne bi se ni Yago vraćao... Sve ovo su činjenice, na koje Rakočević očito ne obraća pažnju. Iz njegove priče stiče se utisak da neko dovodi i gomila igrače u roster jer eto može se, ima se para...
Posebna priča su srpski igrači u Evropi, o tome sam već pisao par puta. Pokušalo se sa Gudurićem, nije se uspjelo, pokušalo se sa Micićem, nije se uspjelo (doduše nije ni bilo realno da se on vrati), Petruševa su pokušali da zadrže da ga otkupe od Olyja, navodno su klubovi i dogovorili cijenu, ali igrač nije htio da ostaje u Zvezdi... Slična priča kao i u Partizanu. Oni su, po Ostojinoj priči, pokušali da vrate Lučića, Milutinova, kontaktirali su i Micića... Meni kao navijaču Zvezde, uvijek je draže da vidim Gudurića u našem dresu nego tamo nekog padobranca iz Texasa ili Sjeverne Karoline, što je i logično, ali... Svi nabrojani igrači su legitimni EL igrači i svaki od njih bi bio pojačanje, ali očito vani bolje plaćaju još uvijek... Osim njih ja ne znam više nijednog srpskog igrača koji je takvog kvaliteta da bi mogao da isprati ambicije i zahtjeve koje večiti imaju u EL...
Evo i Graham je otišao , kažu iz Crvene Zvezde da nikakvih finansijskih obaveza nemaju prema njemu .

Ma realno pod svaku cijenu su trebali dovesti/vratiti Guduru i ostaviti Petruševa , što napisa @kraljttbvb ako košta 2 miliona daj mu 2,5 ma daj i 3 . Uz njih dvojicu tu je i Kalina , i dobri parazit Dobrić . Nedović nije mogao ostati , znaš i sam zašto . Micić je bio nerealan , tu se slažem i nema prigovora . Pa ove 3 pobjede zaredom u u gostima su krenule kada je Kalina povukao u Milanu , prije svega odbranom . Osnova srpski igrači , ako je već rekordan budžet onda bar daj svojima .

Šta misliš , da bi li ovo što je radio Graham ili šta radi trenutno Parker u Partizanu radio Gudurić ? Ove boli čuna , pare su tu igrao ili sjedio na tribinama .

Dodaj i Butlera za budžet , mislim da je 2.5 miliona .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 31 jan 2026, 23:38

31 jan 2026, 21:43
Evo i Graham je otišao , kažu iz Crvene Zvezde da nikakvih finansijskih obaveza nemaju prema njemu .

Ma realno pod svaku cijenu su trebali dovesti/vratiti Guduru i ostaviti Petruševa , što napisa @kraljttbvb ako košta 2 miliona daj mu 2,5 ma daj i 3 . Uz njih dvojicu tu je i Kalina , i dobri parazit Dobrić . Nedović nije mogao ostati , znaš i sam zašto . Micić je bio nerealan , tu se slažem i nema prigovora . Pa ove 3 pobjede zaredom u u gostima su krenule kada je Kalina povukao u Milanu , prije svega odbranom . Osnova srpski igrači , ako je već rekordan budžet onda bar daj svojima .

Šta misliš , da bi li ovo što je radio Graham ili šta radi trenutno Parker u Partizanu radio Gudurić ? Ove boli čuna , pare su tu igrao ili sjedio na tribinama .

Mislim da nije baš na mjestu poređenje Grahama i Parkera. Ovaj naš se kasno priključio ekipi, nije prošao pripreme, pa jedna povreda pa druga povreda, dugo je bio van terena, nije bio tu kad su se dijelile uloge u ekipi i onda kad se vratio ybga, nije mogao da se snađe... I za Zvezdu a i za njega je bolje što se ovako završilo... Surovi profesionalizam, šta ćeš... A Parker je izgleda dobar komad budale, bar onako čitajući mu izjave može se zaključiti da lik živi neki svoj matrix u kojem je on najnajnaj, svi ostali su goli qrac. Sad se pojavljuju informacije da je on i u Barsi pravio probleme...
Kad se sjetim kad je Graham došao, svi koji iole prate nba bili su u fazonu ono vauu biće top pojačanje ovo ono, a recimo Izundua su osporavali svi živi, evrokup igrač blabla, kad ono Graham noga, a Izundu odličan :tokralju: , bar za sada.
Što se tiče tog pretplaćivanja, ja sam drugačijeg mišljenja. Lično ja bih pretplatio nekog stranca ako se zna da je ono baš baš bomba od igrača, da je dokazan evroligaški igrač tipa Moneke, Bryant, Poirier, Vezenkov, Hayes Davis... a ako ti moraš svog igrača pretplatiti, dati Guduriću milion više od Milana, da bi se on vratio u svoj klub, svoj grad, svoju zemlju, među svoje navijače koji bi u njega gledali kao u božanstvo, onda nek ide sve u pm. Jedini srpski igrač iz Evrope koji kvalitetom može da pomogne Zvezdi, a takvih je u Evropi malo na žalost, kojeg bih ja pretplatio, to je Aleksa Avramović. Njega bih nazvao, majstore reci cifru i dođi sutra na trening... Ali Aleksa je Zvezdi nedostupan bar za sad, jer kad je odlazio iz Partizana, navodno je potpisao neku klauzulu po kojoj ne može preći u Zvezdu u naredne dvije godine. Lijepi strah :mrgreen: Na Nedovića sam slab kao i svaki Zvezdaš, ona dva utišavanja pune Arene grobara, ona hvatanja za glavu na tribinama i oni izrazi lica, to mu neću zaboraviti nikad :tokralju: :salut: Bilo bi mi naravno drago da je ostao, ali realno nije bio na očekivanom nivou prošle sezone, Iskreno nemam pojma što nije mogao da ostane, reci mi ti, baš me zanima.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 01 feb 2026, 00:14

alan_kardec je napisao/la:
31 jan 2026, 23:38
31 jan 2026, 21:43

Mislim da nije baš na mjestu poređenje Grahama i Parkera. Ovaj naš se kasno priključio ekipi, nije prošao pripreme, pa jedna povreda pa druga povreda, dugo je bio van terena, nije bio tu kad su se dijelile uloge u ekipi i onda kad se vratio ybga, nije mogao da se snađe... I za Zvezdu a i za njega je bolje što se ovako završilo... Surovi profesionalizam, šta ćeš... A Parker je izgleda dobar komad budale, bar onako čitajući mu izjave može se zaključiti da lik živi neki svoj matrix u kojem je on najnajnaj, svi ostali su goli qrac. Sad se pojavljuju informacije da je on i u Barsi pravio probleme...
Kad se sjetim kad je Graham došao, svi koji iole prate nba bili su u fazonu ono vauu biće top pojačanje ovo ono, a recimo Izundua su osporavali svi živi, evrokup igrač blabla, kad ono Graham noga, a Izundu odličan :tokralju: , bar za sada.
Što se tiče tog pretplaćivanja, ja sam drugačijeg mišljenja. Lično ja bih pretplatio nekog stranca ako se zna da je ono baš baš bomba od igrača, da je dokazan evroligaški igrač tipa Moneke, Bryant, Poirier, Vezenkov, Hayes Davis... a ako ti moraš svog igrača pretplatiti, dati Guduriću milion više od Milana, da bi se on vratio u svoj klub, svoj grad, svoju zemlju, među svoje navijače koji bi u njega gledali kao u božanstvo, onda nek ide sve u pm. Jedini srpski igrač iz Evrope koji kvalitetom može da pomogne Zvezdi, a takvih je u Evropi malo na žalost, kojeg bih ja pretplatio, to je Aleksa Avramović. Njega bih nazvao, majstore reci cifru i dođi sutra na trening... Ali Aleksa je Zvezdi nedostupan bar za sad, jer kad je odlazio iz Partizana, navodno je potpisao neku klauzulu po kojoj ne može preći u Zvezdu u naredne dvije godine. Lijepi strah :mrgreen: Na Nedovića sam slab kao i svaki Zvezdaš, ona dva utišavanja pune Arene grobara, ona hvatanja za glavu na tribinama i oni izrazi lica, to mu neću zaboraviti nikad :tokralju: :salut: Bilo bi mi naravno drago da je ostao, ali realno nije bio na očekivanom nivou prošle sezone, Iskreno nemam pojma što nije mogao da ostane, reci mi ti, baš me zanima.
Ma znaš i sam kad je Nole pumpao na Wimbledonu on mu pružio podršku , slično je završio i Branko Lazić .

Tako sam čuo od druga iz Srbije , on je tamo u košarkaškim krugovima .

Lazić je kapiten , legenda kluba i tek tako eto ode ... Haj to mogu i donekle razumjeti , jer mu je 36 godina i sve češće je bio van terena , ali za Nedovića je itekako imalo mjesta .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 01 feb 2026, 02:17

01 feb 2026, 00:14
Ma znaš i sam kad je Nole pumpao na Wimbledonu on mu pružio podršku , slično je završio i Branko Lazić .

Tako sam čuo od druga iz Srbije , on je tamo u košarkaškim krugovima .

Lazić je kapiten , legenda kluba i tek tako eto ode ... Haj to mogu i donekle razumjeti , jer mu je 36 godina i sve češće je bio van terena , ali za Nedovića je itekako imalo mjesta .
Ja nisam u košarkaškim krugovima, ali evo mogu ti reći da je ta priča za Nedovića teška glupost i izmišljotina. Ako je Nedović zbog podrške Novaku u pumpanju, dobio šut kartu, onda su je trebali dobiti i Kalinić i Davidovac. Obojica njih su otovreno podržavali studente preko društvenih mreža, čak su se pojavljivali i na protestima... pa evo ih tu su i sad, u Zvezdi. U Partizanu podršku studentima je davao Vanja Marinković. On se na opozicionim protestima pojavljivao još 2023. nakon onog masakra u Ribnikaru, tada ga je neko slikao, slika izašla u javnost, komentari bili u fazonu ovaj je završio sa Partizanom i reprezentacijom, pa evo vidimo Vanja sad igra u Lijetuvos Ritasu, a selektori zaboravili na njega :lol:

Lazićevih zadnjih utakmica ja se sjećam iz finalne serije aba lige od pretprošle sezone, koje je odigrao vrlo dobro :salut: . U prošloj sezoni čovjek skoro ništa nije ni igrao, dosta puta nije bio ni među 12, a kad jeste i kad uđe u igru, to su uglavnom neke sekvence od po minut ili dva, ne više. Kad se uzmu u obzir sva takmičenja i sve minute u igri Branka Lazića, ja ne znam ima li on dovoljno minuta za jednu čitavu utakmicu u prošloj sezoni... Godine čine svoje, 36, vrijeme za penziju... Lik je jedna od legendi kluba. Treba mu se odužiti na taj način što će klub povući iz upotrebe njegov broj 10, napraviti neku malu svečanost pred neku bitnu utakmicu, kad Arena bude puna. Bar toliko je zaslužio.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Avantii
Kontakt:

Post Postao/la Avantii » 01 feb 2026, 08:36

Ma normalno je da glupost to za Nedovića. Njega 90% navijača nije svarilo ni nakon potpisa. Kasnije još više zbog mekoće i luzerskog mentaliteta.
Ali eto, više puta ponovljena laž da je to zbog nekog udara na režim, ili sta već, odstranjen proširi se i uzme kao istina. Kao što reče Kardec, Davidovac i Kalinić su bili akteri tih protesta (Nedović nije) pa su ostali.
Većina te prošlosezonske ekipe je raspuštena zbog sramotne završnice sezone. Pokazuje se sada, sa dobrim razlogom i da je bila dobra odluka.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 03 feb 2026, 19:12

Anderson je bas glup igrac.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 03 feb 2026, 19:12

Joj sta sve nece Dubai prosut veceras
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 03 feb 2026, 19:15

Joj likova, ociglednu situaciju ovoliko gledaju.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

DjaniTarik
Kontakt:

Post Postao/la DjaniTarik » 03 feb 2026, 19:19

Ovaj dubai je bas odron

NerminFatic
Kontakt:

Post Postao/la NerminFatic » 03 feb 2026, 19:44

Dubai kasno proigrao. Oni izgleda sve moraju dobiti do kraja da odu u play inn. Mrka kapa. Kaznjenicka bojna koja dosla po pare i to je to.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 03 feb 2026, 20:59

DamirT je napisao/la:
03 feb 2026, 19:12
Anderson je bas glup igrac.
Gluplji su oni iz Olyja sa ispucavanjem trica na kraju utakmice (prije produzetka).
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 03 feb 2026, 21:24

Ataman razvuce ovaj intervju na poluvremenu kao teraviju :rol: :tokralju:
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 03 feb 2026, 22:13

Kako Payne izgubi dobijenu utakmicu :crazy:
Koševo Zapad

Sanfrancisco
Kontakt:

Post Postao/la Sanfrancisco » 03 feb 2026, 23:54

Zvezda 5 pobjeda zaredom u EL. A slijedece kolo docekuje Makabi u Areni.

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.