Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Pa brat gori od Sinnera duplo 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Alcaraz meda ne može u neutralnim pozicijama. Nole se pita za sve na terenu, kakva dominacija..
Odrzao mu cas tenisa 1. set. Ako nastavi u ovom ritmu, tesko mu Carlos moze ista. Jedino pitanje je fizicka sprema, moze li ovako jako igrati do kraja
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Carlos je mozda bolje teniser od Sinera,ali njegov nacin igre puno vise odgovara Novaku. Novak djeluje kao u najbolje dane. Samo da nastavi ovako.
Brutalan nivo, pa Carlos ne zna sta ga je snaslo. Ovdje samo jedan igra. Za 30min ga isprasio.
Kako mu je vracao servis u prvom setu, ono je bolesno... Takve stvari ubijaju u pojam protivnika. Mislim, ipak da je Alkaraz spreman i fokusiran i da ce vratitit drugi set.
Roy Keane mentality.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Alcaraz ce ovo uzeti 3-1.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Novak igra odlično zasad, za sve se pita na terenu. Samo je pitanje koliko dugo može da drži ovaj tempo. A Carlos, sa druge strane, van ritma i nikakve agresivnosti to jest oštrine u udarcima. Ukoliko Alcaraz ne podigne nivo igre ovo će biti rutiniranje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ovi 15 godina mlađi nesretnici ne mogu nista Noletu.
Isto mala djece koja nesto skakucu i oblijecu oko odraslog covjeka, hoce nesto da su tuku, a onda im covjek spuca par samara i obori ih na guzicu
Isto mala djece koja nesto skakucu i oblijecu oko odraslog covjeka, hoce nesto da su tuku, a onda im covjek spuca par samara i obori ih na guzicu
Alcarazove loptice nemaju nikakvu prodornost, ova hladnoća mu je to izbila. Jedina njegova nada mu je da ovaj spusti nivo, inače mu je repriza 2019 Nadalova.
Pa jbt cekas finale i onda gledas isto da igra prvo kolo protiv nekog anonimusa.
Van ritma je zato što mu Novak ne dozvoljava da ga pronađe, prvi servis mu ništa ne znači koliko brutalno ovaj riternira, to je odmah razbijanje ritma, nema jeftinih poena.Unofficialpage je napisao/la: ↑01 feb 2026, 10:27A Carlos, sa druge strane, van ritma i nikakve agresivnosti to jest oštrine u udarcima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cakani Cajo iz spanije 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Odlican Novakov prvi set, ali po meni ni sekunde lagan. Jednostavno vrhunski odigran, bez greske. Kad tako igras, pogotovo na protivnikov servis, svi izgledaju ko anonimusi kad pogledas rezultat samo.
Roy Keane mentality.
Upravo tako.Virtu4l je napisao/la: ↑01 feb 2026, 10:31Van ritma je zato što mu Novak ne dozvoljava da ga pronađe, prvi servis mu ništa ne znači koliko brutalno ovaj riternira, to je odmah razbijanje ritma, nema jeftinih poena.Unofficialpage je napisao/la: ↑01 feb 2026, 10:27A Carlos, sa druge strane, van ritma i nikakve agresivnosti to jest oštrine u udarcima.
Evo pokloni mu Novak break.
Sta kae Banjac,servis volej ne postoji u teniskim prirucnicima 
Mogao je vratiti break, ali nekoliko neforsiranih gresaka i 3:1 za Carlosa. Sad je momentum na strani Spanca, mora Nole sad svoj servis osvajati pa pokusati neki break do kraja seta. Kako Carlos servira, vjerujem da ce imati neke sanse
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.