Dobri muslimani u emiratima
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Nije tebi loseVensanKasel je napisao/la: ↑01 feb 2026, 01:38Jok abi . Sutra odoh do Jahorine , dnevna varijanta rakija i tako ...
Trenutno gledam neki film na RTL 2 , Čuvar tajni usr.o sam se neki poluhoror .
Nista novo. Ne mozes nista promjenuti. Pisem vec dugo ti bogatasi su svi ista gofna, zezaju narod dok oni kenja.ju na zlatnim wc soljama. Imas pare imas moc
Popijes li ti ista drug?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Slabo u zadnji vakat iskreno, ne pamtim da sam jednom u zadnjih godinu dana možda, skidam kilažu i treniram sad više pa i nemam nešto volje za izaći. Kakva je kod tebe situacija, sve udure?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ide, zima nikako da prodje. Al se gura, nema druge. Zena odvela djete na odmor, ja ostao sam pa se vozao okolo da vidim imali LEDA.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 02:12Slabo u zadnji vakat iskreno, ne pamtim da sam jednom u zadnjih godinu dana možda, skidam kilažu i treniram sad više pa i nemam nešto volje za izaći. Kakva je kod tebe situacija, sve udure?
- VensanKasel
- Kontakt:
E čuj šljiva u Prolomualemsa je napisao/la: ↑01 feb 2026, 01:50Ima amidza i rakijeVensanKasel je napisao/la: ↑01 feb 2026, 01:38
Jok abi . Sutra odoh do Jahorine , dnevna varijanta rakija i tako ...
Trenutno gledam neki film na RTL 2 , Čuvar tajni usr.o sam se neki poluhoror .Desno je jabuka, bez secera, nju sam skoro savladao, pa cu preci na sljivu (lijevo). Ali me ovih dana ide whiskey opasno.
@soko
ma kakvi, udara lik ali u normali, znas i sam, iskustvo
Peče li tamo iko rakiju ?
@soko , borba brate evo završi film kad ono ide Poirot @Arvid na aparatima , šta ću valja još 2 sata ćumurat ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Jebga burazeru ti udaras zestoko, ja ne. Ja sam pivopija, drmnem 4-5 piva pa casicu zestokog, pa zaljevam.VensanKasel je napisao/la: ↑01 feb 2026, 02:27
E čuj šljiva u ProlomuJabuka je ok , za pijuckanje . Šljiva ni za obloga nije , fuj
Peče li tamo iko rakiju ?
@soko , borba brate evo završi film kad ono ide Poirot @Arvid na aparatima , šta ću valja još 2 sata ćumurat ...
Ne znam da iko pece, to je sve iz Bosne.
Gledajući trgovinsku razmjenu FBiH sa inostranstvom u decembru 2025., Srbija je ispala iz top 5 partnera glede izvoza.

Srbija je recimo već uvela sistem tarifnih kvota za rebrasti betonski čelik i toplo valjanu žicu, a Vlada FBiH traži hitno uvođenje carina na srbijanski čelik.
Znamo i vijest kako su poljoprivrednici FBiH alarmirali javnost da je Srbija praktično "nevidljivo" blokirala uvoz mlijeka iz BiH. Kamioni su stajali, a izvozne dozvole nisu izdavane.
Samo nastaviti ovaj trend, te za početak, što prije podići funkcionalne barutane.

Srbija je recimo već uvela sistem tarifnih kvota za rebrasti betonski čelik i toplo valjanu žicu, a Vlada FBiH traži hitno uvođenje carina na srbijanski čelik.
Znamo i vijest kako su poljoprivrednici FBiH alarmirali javnost da je Srbija praktično "nevidljivo" blokirala uvoz mlijeka iz BiH. Kamioni su stajali, a izvozne dozvole nisu izdavane.
Samo nastaviti ovaj trend, te za početak, što prije podići funkcionalne barutane.
A smooth sea never made a skilled sailor.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma njima je 80% programa vezano za žderanje. Još im samo fali da u vijesti ili slučajeve X ubace neki prilog o kuhanjuljevak je napisao/la: ↑01 feb 2026, 00:22Nikad nije ni bio uz njih.
Ono nije ramazan, ono je preseravanje s hranom da sirotinja jos vise padne u depresiju.
Najnebitniji kanal kojem se program svodi na milion turskih serija, kuhanje i Slucajeve X. Nikakva steta sto je ukinut.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Na telemachu sve ok, zar nije telemach ubacen elemenat a telekom patriotsko smece sa 3 mbs upload u 2026 godini?
Kakvi levati su ovi B.
Kakvi levati su ovi B.
Velika tuga, gdje će sad avdo i jahja sinwara junior botovati ?
Još ono vnogo zvano bir tv ukinuti i bolji početak '26. nije mogao biti.
Još ono vnogo zvano bir tv ukinuti i bolji početak '26. nije mogao biti.
it's football day
-
19vendetta87
- Kontakt:
Hayat najjaci TV kanal.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
ma neka ih, neka svako pusta i gleda sta zeli. Nikad nisam koristio usluge bhtelekoma. ali brate mili dosta izvlacenja para iz drzavne firme. kad im se sda vrati na vlast neka im ponovo placa.
Obn je prekinuo saradnju s Portugalcima, hayat je isto mogao.
Kako izdrzati ramazanski program bez sda, sebiju slusati kako vazi, fuj.
Da ga hoce ukinuti i na telemachu
Btw, ne gledam tv, to je prevazidjeno, sto me zanima (emisije) gledam naknadno na youtube.
-
Wilshere10
- Kontakt:
Pa Hayat nije placan od strane telekoma, kakvo izvlacenje para? 
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ali su htjeli sad da im se plati..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Kako nije? Obje strane su potvrdile placanje/naplatu preko marketinga, folova, golova. Naravno sto je ispravno. Ali trebalo bi i to provjeriti koliko je bila realna cifra.Wilshere10 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 12:27Pa Hayat nije placan od strane telekoma, kakvo izvlacenje para?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.