LA Lakers

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

jose
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la jose » 27 apr 2011, 09:43

majestic24 je napisao/la:Jel sesta tekma sutra ili u petak?? Ako je sutra gledati cu,ako ne,onda vjerovatno lakerse necu gledati do velikog finala.
Sutra u 2 po našem.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 apr 2011, 13:21

Nakon katastrofalne prve cetvrtine poceli smo igrati ozbiljnu kosarku i na kraju ubiljezili rutinsku pobjedu. Kljucni trenutak je bilo zakucavanje Bryanta preko Okafora koje je okrenulo utakmicu u nasu korist. Nadam se da sutra nece podcijeniti NOH i da ce ovu seriju konacno zatvoriti koju smo realno igrali preko neke stvari i ovo nisu oni pravi Lakersi koji su bili nakon All-Stara, a takodjer se nadam vecerasnjoj pobjedi Portlanda.

@ neno#4

nismo zakazali nego imamo i nekih drugih obaveza pa nam termin mozda nije dozvoljavao da gledamo utakmicu, a sutra je eto povoljan termin pa bih se bar moglo gledati prvo poluvrijeme. A da sam gledao sinocnju utakmicu sigurno bi nesta razbio nakon prve cetvrtine. :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 27 apr 2011, 16:25

I pored najvece zelje jednostavno mi je nemoguce gledati utakmice u ovom terminu od 4:30 ;)

Zato danas u miru odgledao snimak i to sa odlicnom slikom i bez nerviranja s obzirom da sam vec znao pobjednika :lol:

Ovako kada igramo ne moze nas niko pobjediti,to je sasvim jasno...prva petorka svi preko 10 poena i svi preko 50% suta...dominacija u skokovima 42-25 sto smo ocekivali od samog pocetka serije.Oni su krenuli dobro,pogadjali su sve i svasta ali jednostavno nisu imali rjesenja u odbrani i skoku...na kraju su imali skoro 50% iz igre i 47% za 3 ali to ni blizu nije bilo dovoljno da nas ozbiljnje ugroze.
Sad bi morali zavrsiti u ovo u 6 utakmica...

Kobe je sinoc podsjetio kako je to radio broj 8 :
[youtube][/youtube]

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 27 apr 2011, 16:26

jel zna ko sta je sa Kobeovom nogom koliko sam ja shvatio nesto mu je natekla :?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 27 apr 2011, 16:31

L-Train je napisao/la:jel zna ko sta je sa Kobeovom nogom koliko sam ja shvatio nesto mu je natekla :?

Koliko ja vidim iz ovog klipa sto sam postavio iznad,sve je to manje-vise ok :lol:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 apr 2011, 16:35

L-Train je napisao/la:jel zna ko sta je sa Kobeovom nogom koliko sam ja shvatio nesto mu je natekla :?
Bio je obnovio povredu na utakmici broj cetiri koji je zadobio sredinom Marta kada smo gostovali kod Dallasa. Gledajuci sinocnju utakmicu reklo bi se da nema vecih problema s desnim clankom jer je odigrao odlicnu utakmicu, a i sam je izjavio da se osjeca dobro i odbio je uraditi MRI. Ipak bilo bi dobro sutra zavrsiti ovu seriju tako da bi i on i Bynum imali malo vise vremena za odmor i sto spremnije docekamo Dallas.
Derek Fisher izgleda pocinje igrati prvu kosarku kada je najpotrebnije, i gledajuci njegovu statistiku u PO ima u prosjeku postignuta tri poena vise nego li je to slucaj u regularnom dijelu sezone.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 27 apr 2011, 17:46

@ neno#4

nismo zakazali nego imamo i nekih drugih obaveza pa nam termin mozda nije dozvoljavao da gledamo utakmicu, a sutra je eto povoljan termin pa bih se bar moglo gledati prvo poluvrijeme. A da sam gledao sinocnju utakmicu sigurno bi nesta razbio nakon prve cetvrtine. :D :D
Nije ni meni, prespavao sam citav dan danas na predavanjima :D :D :D
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 27 apr 2011, 17:49

amerosm je napisao/la:
Bio je obnovio povredu na utakmici broj cetiri koji je zadobio sredinom Marta kada smo gostovali kod Dallasa. Gledajuci sinocnju utakmicu reklo bi se da nema vecih problema s desnim clankom jer je odigrao odlicnu utakmicu, a i sam je izjavio da se osjeca dobro i odbio je uraditi MRI. Ipak bilo bi dobro sutra zavrsiti ovu seriju tako da bi i on i Bynum imali malo vise vremena za odmor i sto spremnije docekamo Dallas.
Derek Fisher izgleda pocinje igrati prvu kosarku kada je najpotrebnije, i gledajuci njegovu statistiku u PO ima u prosjeku postignuta tri poena vise nego li je to slucaj u regularnom dijelu sezone.
Ah, sta da ti kazem, jedino da izvadim sve one postove u kojima sam ga branio/ga branim :D :D :D

Ostalo je samo ime.....

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 27 apr 2011, 19:59

neno#4 je napisao/la:
amerosm je napisao/la:
Ah, sta da ti kazem, jedino da izvadim sve one postove u kojima sam ga branio/ga branim :D :D :D
On lakersima treba iz visih ciljeva: Kada po Kobe-u ospu paljbu espn-ovi i drugi strucnjaci , ipaj se prati svaki korak lakersa pogotovo kada su aktuelni shampioni , tu je Fisher da cuva Bryantova ledja ali i da ga kritikuje , jer jedino on i Phill to smiju , a drugo on je predsjenik unije igraca , Stern i liga ga vrlo postuju , ima i tu kredita i nije djaba co-capetan lakersa sa Bryantom . Gledajuci po igri NEAMA TEORIJE da bi on mogao biti starni play ni u Minesoti ili New Yersyju isl.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 apr 2011, 23:55

Sta je ovo ljudi nigdje nikoga a veceras igramo utakmicu u kojoj mozemo zatvoriti seriju. Hocemo li bar gledati prvo poluvrijeme jer je povoljan termin i @neno#4 ako citas koja je tvoja prognoza za veceras. Znas i sam da je lahko biti general poslije bitke. :D :D
Naravno ocekujem i od ostalih prognozu vecerasnje utakmice, ja nekako ima osjecaj da cemo ih opet olahko shvatiti. :? :?

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 29 apr 2011, 00:38

amerosm je napisao/la:Sta je ovo ljudi nigdje nikoga a veceras igramo utakmicu u kojoj mozemo zatvoriti seriju. Hocemo li bar gledati prvo poluvrijeme jer je povoljan termin i @neno#4 ako citas koja je tvoja prognoza za veceras. Znas i sam da je lahko biti general poslije bitke. :D :D
Naravno ocekujem i od ostalih prognozu vecerasnje utakmice, ja nekako ima osjecaj da cemo ih opet olahko shvatiti. :? :?
Jeste, jeste, da ne bi mene protiv Bostona prosle godine ti bi ispehirao sve ovdje :lol: :lol: :lol:
A i tokom sezone kada smo padali u depresiju ja sam bio tu da povremeno situaciju drzim pod kontrolom, jer bilo bi svega ovdje :mrgreen: :mrgreen:

Ja licno ocekujem nesto slicno kao u trecoj utakmici, od starta da se igra agresivno, da se kontrolise igra, jer prvo poluvrijeme je kljucno, ako uspijemo da u prvom dijelu mi budemo ekipa koja vodi utakmicu, mislim da smo blizu polufinala. U petoj utakmici su NOH sutirali odlicno za tri poena, ocekujem da se to veceras svede na razumni nivo. Ariza igra odlicno ovu seriju i ako se njega uspije zaustaviti veceras, ne bi trebalo biti problema. Chris ce ionako da postigne svoje. Veceras ocekujem da u napadu odigramo strpljivo i sa mnogo koncentracije, jer moramo iskoristiti priliku da zavrsimo seriju veceras.

Bynum u napadackom dijelu mora da bude aktivan, odmah u startu treba da se odigra par napada za njega, Pau definitivno mora da potvrdi da se vraca u staru formu. Veceras je vrijeme da pokaze Lendryu da je ipak bolji od njega. Sta ocekivati od Kobija veceras. Ja iskreno ocekujem jednu odlicnu partiju, sa cak 25+ koseva...

P.S. Vjerovatno cu da gledam tekmu, pa bih zamolio ove ljude koji stalno skacu s linka na link, ako imaju da ga podijele ovdje. Unaprijed hvala, u utorak sam se ziv ispatio, a onda sam morao da odem prije nego sto se tekma zavrsila :D :D

Ostalo je samo ime.....

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 29 apr 2011, 00:55

Sve je opet do pristupa...gubili smo 0-1,morali smo dobiti i dobili smo za 1-1.Onda se morala vratiti prednost domaceg terena i mi smo poveli sa 2-1 da bi onda opet dopustili da oni izjednace...peti mec je opet bio pod moranjem pa smo i to dobili i to sa najboljom igrom do sada.

Veceras po meni opet moramo dobiti jer ako bude utakmica broj 7 moral Hornetsa ce skociti do maksimuma a Kobe i Bynum ce morati igrati jos 40 minuta sto bi moglo biti kobno za nastavak play offa.

Slazem se s Nenom oko prvog poluvremena,cak bi rekao prve cetvrtine...jednostavno im treba odmah staviti do znanja da nemaju sta traziti u ovom mecu...sto duze se budu drzali imaju vecu sansu da dobiju...

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 29 apr 2011, 02:14

http://www.stopstream.tv/ch3.html

8-6 Hornetsi

Opet Kobe izvrnuo clanak :?

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 29 apr 2011, 03:16

40-34 vodimo na poluvremenu...odlicna odbrana,samo neka nastave u ovom ritmu.Nije ni napad los s obzirom da se igra veoma sporo,bez kontri pa ovih 40 poena i nije toliko malo.Hornetsi ce vjerujem imati jos par odlicnih serija,ako ih uspijemo smiriti na vrijeme dobijamo ovo pod uslovom da nastavimo ovako igrati...Bynum najbolji...

P.S. Ko je covjek u tijelu P.Gasola? :lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 apr 2011, 03:40

52:42 ovo je gotovo :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 29 apr 2011, 03:41

SaltCityAttack je napisao/la:52:42 ovo je gotovo :)

Tesko mi je ocekivati da ce Paul ostati na 2 poena...treba biti oprezan :D

Gasol se probudio... :shock:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 apr 2011, 04:10

ma da je Derrick Rose tu znaj da bi se on vratio sa -10 :)...ali ovako dobijate ovo gotovo je.... Atlanta prodje Orlanda i sad Bullsi imaju jos vise sanse da igraju finale koferencije :)...sa Atlantom ove godine smo igrlai odlicno i izgubili smo onu jednu i ako smo vodili 20 ralzike , a ostale smo ih razvalili haman onu jednu smo dobili i 40 razlike
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 29 apr 2011, 04:15

Sad im ne bi pomogla ni 3 Rose-a :D ...+20 Lakersi. Cim je Gasol proigrao tu je bio kraj...Hornetsi nisu vise znali koga da cuvaju.Odom,Kobe odlicni...Bynum najbolji...

Ocekivao sam i laksu pobjedu Atlante...Orlando je prelos...Bullsi idu dalje tu relativno bez problema.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 29 apr 2011, 04:16

Lakersi preraspolozeni veceras, previse napadackih opcija za skromne Hornetse sa jako losim Paulom.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 apr 2011, 04:20

ma LA kad se u ozbilji igra onako kako se od njih ocekuje i ovo je realan odnos snaga upravo ova vecerasnja utakmica

Sto se tice Bullsa, mislim da nece lahko proci Atlantu...bolji jesmo uvjeren sam u to, ali morat cemo dobro cuvat tricu...vidjeli smo da Atlanta igrala je dobro cak i ispod kosa protiv Howarda, tako da nama treba onakav Noah kao zadnju utkamicu sto je odigrao, pa i onu cetvrtu..u cetvrtoj utkamici noah preko 20p skokovi i td, a u ovoj zadnjoj fenomenalan borben.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: JHam i 4 gosta.