FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Novi lijevi bek J.I.
PRIJELAZNI ROK U ISTRI 1961 Zimski prijelazni rok u NK Istra 1961 i dalje je otvoren, a dio mladih igrača traži rješenja koja će im omogućiti kontinuitet natjecanja i daljnji razvoj. Mladi stoper Jovan Ivanišević vrlo je blizu odlaska na posudbu u FK Sarajevo. Riječ je o igraču koji je prije kratkog vremena bio uključen u mlađe selekcije Bologna FC, no ondje se suradnja na kraju nije realizirala. Posudba u Sarajevo trebala bi mu donijeti potrebne seniorske minute i jače natjecateljsko okruženje.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Ekipa je dobra, ako ce biti spremna fizicki da trci i nadtrci protivnika
Ako ce se opet šetkati i trckarati, nece nista bolje biti.
Ako ce se opet šetkati i trckarati, nece nista bolje biti.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
E da Istri iz Pule razvijamo igraca
i to lik ima stotinjak minuta profi fudbala 21 mu godina hahahahahhaha e nemogu da vjerujem
strahmeipomisliti je napisao/la: ↑01 feb 2026, 15:18E da Istri iz Pule razvijamo igraca![]()
i to lik ima stotinjak minuta profi fudbala 21 mu godina hahahahahhaha e nemogu da vjerujem
Da sacekamo malo, sebi ga mozda i dovodimo, slabo ima bekova dostupnih za ovaj sistem sto mi igramo
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Otkud da je dečko bek uopšte?Rule_hz je napisao/la: ↑01 feb 2026, 15:24strahmeipomisliti je napisao/la: ↑01 feb 2026, 15:18E da Istri iz Pule razvijamo igraca![]()
Da sacekamo malo, sebi ga mozda i dovodimo, slabo ima bekova dostupnih za ovaj sistem sto mi igramo
Ovo što vidim, odigrao je na stoperu, par mečeva na beku, i to desnom, jer je dečko dešnjak.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Navodno poslije tekme putuje za Sarajevo pred nama je vidjećemo..
Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 01 feb 2026, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
-
BordoAhbab
- Kontakt:
Menalo dolazi sutra na medicinske preglede i potpis ugovora, nista neobicno da je uvrsten u roster za danasnju utakmicu Rijeke.
Niko nikad cuo za Ivanisevica ali ode se na TM i trazi razlog za pljuvanje i igrača i Kluba. Bogami Pitari nije to dobro.
Do mene je, ja sam napisao lijevi umjesto desni.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 feb 2026, 15:26Otkud da je dečko bek uopšte?Rule_hz je napisao/la: ↑01 feb 2026, 15:24strahmeipomisliti je napisao/la: ↑01 feb 2026, 15:18E da Istri iz Pule razvijamo igraca![]()
Ovo što vidim, odigrao je na stoperu, par mečeva na beku, i to desnom, jer je dečko dešnjak.
Prva pozicija mu je stoper
Ako nema i hrvatsko državljanstvo on je stranac, tako da je potpuno ne potreban.VanDijk je napisao/la: ↑01 feb 2026, 16:02Do mene je, ja sam napisao lijevi umjesto desni.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 feb 2026, 15:26Otkud da je dečko bek uopšte?
Prva pozicija mu je stoper
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ima hrvatsko drzavljanstvo.
Tada nisi imo udruzeni Borac-Zrinjski projekat.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Vidim piše mu samo Kanada.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Svi u odbranu jedan je Hase!
Ok ja sam vidio na nekom transfermarketu samo kanadska zastava. Dobro je onda, vidim momak sposoban.jurisicduska je napisao/la: ↑01 feb 2026, 16:39
![]()
Zavrseno u Osijeku, ako neko zna nekoga na GP Orasje, nek stupi u kontakt s njim, da vidimo hoce li Menalo ubrzo preci granicu 
Ovo je i pametan potez, posebno ako nebudemo imali 5 pobjeda u prvih 5 prvenstvenih utakmica (dobar imamo raspored),MSOZ101 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 12:00Cilj ove sezone je promocija Dizdarević, Telalovića, Ignatkova, Hadžimehmedovića i Cerića, očigledno će svakom biti pružena prilika za dokazivanje. Oni će ove sezone kupovati svoj status naredne sezone i to je jedina istina. Na osnovu njihovog stanja na terenu planirat će se ljetni prelazni rok.
Al realno od ove djece, MOZDA MOZDA 1 od njih bude uspio izborit mjesto medju prvih 23 igraca u sezoni 26/27. Takodje moras znat da se moze desit slucaj kao Maroodza i ignjatkov, znaci drugi asalon tako zvani linijasi iskoce i ove mlade specijalce razjebu i uskoce u prvih 11 a njih posalje u igman il hadzice..
Nemoze mlad igrac dobivat puno sansi vise od 7-8 utakmica i on svaki put nista nepokaze tacnije ne ispravi nijednu gresku na koju mu je trener ukazao, drugo povrede strah i SNAGA.
Nasi juniori izgledaju sad agresivni brzi sve slbto je u 90 % slucajeva cisto jer stari nece da se lome na pripremama, i samo gledaju da odrade pripreme (otaljaju) a da nemaju povredu ili neke upale, koje bi ih mogle kostat da neki drugi staronja u skoci na njihovo mjesto.
Poslusaj podcadt od JUSUFBEGIVICA NEDIMA, kako su ga igraci izbusili samo zato stonje sa presjednikom dogovorio nutristionistu. Kaze 5-6 stari igraca zagrlili se i rekli mi ovo necemo (prdzavanje hrane) a kaze da je jedan od tih 5 imao preko 25% masnoce a treba (8%) i drugi su bili izmedju 14-16%
Par igraca zeljozo u krvi bilo ispod svih normalno vrijednosti kaze fakticki morali predat utakmicu toliko je bilo rizicno
Trenutno korisnika/ca: BordoAhbab, bvsic, mire971, rimljanin90, SHZ82 i 60 gostiju.