Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Ali koji je ovo debilizam u minut do 12 uvijek i posudbe i dok dobiju sansu igraci prodje polusezona, i ponovo ispocetka. Ali kako god siri se roster nije lose, samo tajming.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
To se zove nesposobnost.
O ovom Holmu bolje da ne kazem nista, neka demantuje moju skepsu, ali kada te Bologna koja igra dobar fudbal vec par sezona i gdje imas sav prostor za igru i napredak daje u januaru onda to nesto govori.
Ali eto, neka su doveli igrača kojeg smatraju boljim od Maria kojeg cu bas pratiti tamo.
O ovom Holmu bolje da ne kazem nista, neka demantuje moju skepsu, ali kada te Bologna koja igra dobar fudbal vec par sezona i gdje imas sav prostor za igru i napredak daje u januaru onda to nesto govori.
Ali eto, neka su doveli igrača kojeg smatraju boljim od Maria kojeg cu bas pratiti tamo.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 01 feb 2026, 13:05, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Korektno, Boga je tu da pokrije minute.. a ne da se utrkuje sa Kenanom za minute!
Holm je dobar bek i sigurno pojacanje!
Bolje nismo mogli proci...
Ceka se jos Kolo...
Holm je dobar bek i sigurno pojacanje!
Bolje nismo mogli proci...
Ceka se jos Kolo...
Max Allegri
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Holm ima 5 ili 6 asista u ligi, iako je prvenstveno defanzivac. Mogao bi biti znacajan kao back up opcija. Sada imamo najmanje 2 igraca na svakoj poziciji i nema izgovora za bilo kakav los rezultat.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Icardi je identican igrac Davidu, Kolo Muani nije razbijac kakvog je opisivao Spaletti.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Realno, Ikardi je za njega Ronaldo Luis Nazario de Lima.UmjetnikZijad je napisao/la: ↑01 feb 2026, 14:55Icardi je identican igrac Davidu, Kolo Muani nije razbijac kakvog je opisivao Spaletti.
MANIJACI JUG 1987
Icardi je poacher sa nula timske igre, moraš mu stvoriti zicer i tu je dobar. 33 godine, los covjek, odvratna pojava, interista, sve razlozi da se radujemo sto se to nece realizovati.
Nego, je li Commolia stid pojaviti se u medijima uopce, lik prvog februara salje upite za napadače?
A tek algoritmi, pola turske lige, jbeni Beto koji je iz Udina otisao u Everton. Golemo.
Nego, je li Commolia stid pojaviti se u medijima uopce, lik prvog februara salje upite za napadače?
A tek algoritmi, pola turske lige, jbeni Beto koji je iz Udina otisao u Everton. Golemo.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Kakav je ovo fetis na Tursku ligu, cojk zapeo da dovede napadaca iz Turske lige, kao da ima proviziju.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Dragušin je parmak nivo sunarodnjaka Vlada Chirichesa (no pun intended), kakvog god zdravlja.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 12:36Dragušin je hodajuća bolnica, ne može spojiti tri utakmice lik da nešto ne povrijedi, Tarik ama baš nikako ne može biti prva opcija štopera u najvećem italijanskom klubu, Romero je dobar kao zamjena Bremeru, još ako dođe Senesi on i Bremer će biti perverzija tandem.UmjetnikZijad je napisao/la: ↑01 feb 2026, 12:26Tarik je itekako igrac za Juve, a igraci za Juve su i Dragusin i Romero kojih smo se prelako odrekli također. Umjesto toga mi dovodimo ljude poput Kellyja samo eto da se nesto trguje.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Oh sta covjek sve nece procitat ! Kelly je igrac za engleske reprezentacije, ostali pomenuti nisu kalibar ozbiljnog takmičenja.UmjetnikZijad je napisao/la: ↑01 feb 2026, 12:26Tarik je itekako igrac za Juve, a igraci za Juve su i Dragusin i Romero kojih smo se prelako odrekli također. Umjesto toga mi dovodimo ljude poput Kellyja samo eto da se nesto trguje.
Max Allegri
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Yebo ih Icardi sa 33 godine i 250 utakmica za Inter
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pojacanja u najmanju ruku mi se ne dopadaju.
Eto nadam se da ce ova Skandinavska sirovina valjati sta.
Boga i Icardi ako dodje su davno odigrali svoje najbolje.
Icardi nikad nije ni bio igrac neki, a i kao covjek debil.
Eto nadam se da ce ova Skandinavska sirovina valjati sta.
Boga i Icardi ako dodje su davno odigrali svoje najbolje.
Icardi nikad nije ni bio igrac neki, a i kao covjek debil.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Odmah se čovjek mora iznervirati u 50-oj sekundi kada vidi šta Čiko promaši.
MANIJACI JUG 1987
Lik ce nas kostati 3 boda
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Kakvu završnicu ima Chico, odnosno nema je
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.