La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Oba crvena zaslužena
Penal čist ko suza
Igra Reala katastrofalna
Nadoknada pretjerana (6 je bilo max)
Penal čist ko suza
Igra Reala katastrofalna
Nadoknada pretjerana (6 je bilo max)
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- Shategabri
- Kontakt:
Dabogda Borac vazda imao sudjenje ko Real Madrid!Shategabri je napisao/la: ↑01 feb 2026, 16:09Slušaj majmune, nemoj da psuješ.
Nauči se normalno kominicirati.
Glavonja, da si gledao utakmicu, vidio bi da su bila prije svega dva velika prekida zbog povreda, pa onda zadržavanje lopte na svakom prekidu igrača Raya, pa sve izmjene.
Znao sam da će se neko zakačiti za ovo, realno nemate nikakvog osnova.
Posto upravo sad takvo imaju.
Mozes biti navijac, ali biti ameba i bez karaktera, gade mi se takvi beskicmenjaci.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 01 feb 2026, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
Pa nisam ni sumnjao da je sve čisto, bas se vidi da je sudija teške muke svirnuo i da mu je bas mrsko i bolno bilo svirati ovaj penal, ali je morao koliko je očigledan bio.
Zadnja izmjena: Sport90, dana/u 01 feb 2026, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
Ja kao navijač Reala mislim da je bilo pretjerana. Nisam vidio da je iko sporio ili tematizirao istih 10 min nadoknade Sociedad- Barsa prije dva kola.
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 01 feb 2026, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- Shategabri
- Kontakt:
Ma hajde, nigdje veze priča.Evander je napisao/la: ↑01 feb 2026, 16:18Dabogda Borac vazda imao sudjenje ko Real Madrid!Shategabri je napisao/la: ↑01 feb 2026, 16:09Slušaj majmune, nemoj da psuješ.
Nauči se normalno kominicirati.
Glavonja, da si gledao utakmicu, vidio bi da su bila prije svega dva velika prekida zbog povreda, pa onda zadržavanje lopte na svakom prekidu igrača Raya, pa sve izmjene.
Znao sam da će se neko zakačiti za ovo, realno nemate nikakvog osnova.
Spremili bili slavlje i onda vam Mbappe sve pokvari.
Koševo Zapad
Samo mnogo bezobrazan i poremecen covjek moze braniti ovaj danasnji sudijski cirkus. Valjda Godrina nije takav.
A pricat cemo i o fudbalu naravno, samo jos uvijek cekamo objasnjenje kako je VAR namjerno pomjerio Raphinhu iz ofsajda protiv Dortmunda
- Shategabri
- Kontakt:
Nije igrao Real, pa zato.Zeko87 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 16:19Ja kao navijač Reala mislim da je bilo pretjerana. Nisam vidio da je iko sporio ili tematizirao istih 10 min nadoknade Sociedad- Barsa prije dva kola.
Koševo Zapad
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Real smiješan, do ck Raya nije ništa pokazao. Na kraju srećom dobi
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Penal Madrid 
Mbappe bi onaj Ronaldov rekord izvedenih penala, koji je već prestigao, mogao uduplati ove sezone
Mbappe bi onaj Ronaldov rekord izvedenih penala, koji je već prestigao, mogao uduplati ove sezone
Provuci gdje i cirkus iz Lisabona prije pet dana i komentariši malo penal, dva crvena, faul kod 4.gola isl.
Pa uporedi sa evo ovom maloprije utakmicom istog epiloga i budui pobjektivan pa javi, al bez emocija. Ako si to u stanju.učiniti.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Pa sto onda digose 9 minuta nadoknade, ako je maksimalno bilo 6
Posteno od tebe, da sam prepoznajes danasnji cirkus u reziji sudija.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 01 feb 2026, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
Mbape je zasluzio da mu slome nogu zbog ocajnog simuliranja svaku utakmicu.
- Shategabri
- Kontakt:
Dabogda vazda bio ovako dobarShategabri je napisao/la: ↑01 feb 2026, 16:26Rayo se branio životom, prečka, stativa, šta bi bilo da Real nije bio loš![]()
Ako mi odgovoriš je li u Sociedadu opravdano bilo 9 prije dva kola kad je Barsa zijanila pa ćemo nastaviti.
Ja nemam problema reći da je ovakav Real sramotan, navijam za njih 28 god, ali danas je sve bilo čisto osim prevelike nadoknade.
Mada, imam osjećaj da ovdje pišu ljudi koji ne gledaju utakmice.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
**** mrtve najodvratniji "sportski" kolektiv na dvijetu
Gledaj brate, sudija, to je profesionalan posao, nema tu mrsko, bolno, niti muka. imaju pravila i pištaljka.Sport90 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 16:19Pa nisam ni sumnjao da je sve čisto, bas se vidi da je sudija teške muke svirnuo i da mu je bas mrsko i bolno bilo svirati ovaj penal, ali je morao koliko je očigledan bio.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Bezobraznici iz Raya, odakle im pravo da se brane protiv velikog Reala. Trebaju kao nekad dok ih je vodio Paco Jemez igrati.Evander je napisao/la: ↑01 feb 2026, 16:29Dabogda vazda bio ovako dobarShategabri je napisao/la: ↑01 feb 2026, 16:26Rayo se branio životom, prečka, stativa, šta bi bilo da Real nije bio loš![]()
![]()
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
9 minuta frajer produzi.
Najjadnija liga na svijetu.
Imas dva giganta koja pljacka klubove koje su ionako vec opljackali na svaki moguci nacin i to se desava iz kola u kolo.
Najjadnija liga na svijetu.
Imas dva giganta koja pljacka klubove koje su ionako vec opljackali na svaki moguci nacin i to se desava iz kola u kolo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.