I odmah unaprijed nabijem ove koji ce se zaletiti braniti, a vec znam ko ce biti.
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Sramota. Nije da nismo navikli. Svi veliki klubovi imaju pogurance, jednostavno drugacije se ih gleda, ali ovo sto Real radi
Pero ce ove godine dusu prodati vragu i podkupiti sve moguce, samo da ne dozivi jos jedno pisanje od Barcelone koja ne moze igraca kupiti i prijaviti.
I odmah unaprijed nabijem ove koji ce se zaletiti braniti, a vec znam ko ce biti.
⚽FK Garaže⚽
11. Ove sezone. Vini je 2 pucaoShategabri je napisao/la: ↑01 feb 2026, 17:059 Real ove sezone.
Teško da će ugroziti Barsin rekord, al da ne ureknemo![]()
Velika sramota i za Frankovce. Pusti ljude da osvoje zasluženi bod. La Liga je baš u kanalu
Bolje casno zijaniti, igrati nerjeseno, nego ovo.
Ovakvim pobjedama sama sebi se serru na ime i tradiciju.
Ne znam kako same igrace nije sramota slaviti ovakvu pobjedu.
Ovakvim pobjedama sama sebi se serru na ime i tradiciju.
Ne znam kako same igrace nije sramota slaviti ovakvu pobjedu.
- Shategabri
- Kontakt:
Cega se pametan stidi..
Sta reci,cist penal
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Mbappé: 7 years at PSG, 27 penalties. Mbappé: a season and a half at Real Madrid, 27 penalties
- Shategabri
- Kontakt:
Kako spojis navijanje za Sarajevo - klub koji kradu konstantno?
I navijanje za halu - klub koji krade konstantno?
Bez zajebancije pitam. Kako mozes pratit jednu ligu, svjedocit ocitoj kradji, i bunit se radi iste, a na drugoj strani imas isto to, a to u ovom slucaju podrzavas?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Legendo pogledaj jucer HSV - Bayern i uporedi s ovom lakrdijom. Pusti ljude da osvoje zasluženi bod, nemoj uništavat takmičenje. Al sta ti ja pricam vi se jedini na forumu ponosite jer ste pokrali odredjene timove u LP.Shategabri je napisao/la: ↑01 feb 2026, 17:52Eno bundeslige, dresovi pristaju, još se malo zacrvenite i taman.
- Shategabri
- Kontakt:
Čuj pogledaj, šta imam gledati Bayernovu privatnu ligu.coelho41 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 17:54Legendo pogledaj jucer HSV - Bayern i uporedi s ovom lakrdijom. Pusti ljude da osvoje zasluženi bod, nemoj uništavat takmičenje. Al sta ti ja pricam vi se jedini na forumu ponosite jer ste pokrali odredjene timove u LP.Shategabri je napisao/la: ↑01 feb 2026, 17:52Eno bundeslige, dresovi pristaju, još se malo zacrvenite i taman.
Pogledaj gol razliku Bayerna i ostalih ekipa, ono je horor od lige.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Hala ti je u po BarseloneBeli98 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 17:53Kako spojis navijanje za Sarajevo - klub koji kradu konstantno?
Bez zajebancije pitam. Kako mozes pratit jednu ligu, svjedocit ocitoj kradji, i bunit se radi iste, a na drugoj strani imas isto to, a to u ovom slucaju podrzavas?
Ma vi na Real kukate većinom neopravdano, ta budalaština i poređenje s Borcem nemaju nikakvog smisla.
Da li se desi neka greška desi se, al sad to pod neku zavjeru, sistemsko namještanje...
Jest, namješta se, pa Real izgubi 5 ili 6 clasica u sezoni
Uporedi to s onim hororom koji je nama rađen u BL, pa vidi je li to to.
Koševo Zapad
Na Realovo sudjenje se kuka neopravdano. 
U zadnjih 5 El clasica je bilo toliko odluka na stetu Barcelone da se moze knjiga napisat. Dovoljno je spomenut one rezervne golmane sto su rukama branili umjesto Curtoisa. To sto je hala taraba pa ne moze namjesteno dobit, boze moj. Svjedocili smo da i snsd prcija izgubi bodove na utakmicama na kojima ih se gura.Shategabri je napisao/la: ↑01 feb 2026, 18:01Hala ti je u po BarseloneBeli98 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 17:53Kako spojis navijanje za Sarajevo - klub koji kradu konstantno?
Ma vi na Real kukate većinom neopravdano, ta budalaština i poređenje s Borcem nemaju nikakvog smisla.
Da li se desi neka greška desi se, al sad to pod neku zavjeru, sistemsko namještanje...
A prica o neopravdanom kukanju... to nema smisla ni da komentarisem.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- Shategabri
- Kontakt:
Ma jok, treba ekipu sa teme i osnovati sudijski komitet, pa poslati u la ligu.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Ko je kriv Barsi što ne znaju iskoristiti 10 min produžetka sa Sociedadom.Beli98 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 18:07U zadnjih 5 El clasica je bilo toliko odluka na stetu Barcelone da se moze knjiga napisat. Dovoljno je spomenut one rezervne golmane sto su rukama branili umjesto Curtoisa. To sto je hala taraba pa ne moze namjesteno dobit, boze moj. Svjedocili smo da i snsd prcija izgubi bodove na utakmicama na kojima ih se gura.Shategabri je napisao/la: ↑01 feb 2026, 18:01Hala ti je u po BarseloneBeli98 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 17:53
Kako spojis navijanje za Sarajevo - klub koji kradu konstantno?
A prica o neopravdanom kukanju... to nema smisla ni da komentarisem.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.