Meni samo nije jasno je li ove likove ponese lova ili su bili ludi i prije nego su je zaradili.
Ovaj narkoman (mada je on mescini naslijedio carstvo Janakopulos) i onaj iz Hapoela (Ofer Janaj), ne znaju sta ce od para, a udareni u glavu 100%.
Evropska košarka - općenito
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- kraljttbvb
- Kontakt:
Re: Evropska košarka - općenito
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: Evropska košarka - općenito
Ma traje ovo već neko vrijeme , on je u fazonu šta god ste mi tražili to ste i dobili , ne sutra nego odmah . E pa kada vam sve dam , očekujem i da bi isporučiti svoje najbolje . Sam Ataman je rekao da ima nekoliko igrača koji ne zaslužuju dres Panathinaikosa .DamirT je napisao/la: ↑01 feb 2026, 19:04Nek mu neko kaze da zivot nije igrica. Cuj 40 miliona i ne smijes izgubit, e svasta. Nadam se da ce ovu narkomancinu nogirati iz kosarke, bezveze se samo bruka.VensanKasel je napisao/la: ↑01 feb 2026, 18:56Panathinaikos izgubio od Arisa u šampionatu Grčke ,
a brat Janakopulos popizdio i traži ostavku od Atamana![]()
Treneri, pomoćni treneri, svi vi... Nemate pojma gde igrate, zar ne? Ovo je Panatinaikos! Nadam se da kada se vratite u Atinu, ako imate dostojanstva da se vratite u Atinu, svi ćete podneti ostavke! I svi igrači zajedno! Igrači, treneri, pomoćni treneri, osramoćeni ste, a kada se vratite u Atinu, svi treba da podnesete ostavke! Sram vas bilo! Prokleti bili! I neću da čujem ništa, ni o Picilkasu, ni o kriminalnim organizacijama, ni o čemu. Ne možete sa budžetom od 40 miliona da izgubite od Arisa. Šramota! Počnite da igrate košarku. Shvatite gde ste!", poručio je ekscentrični Janakopulos u video poruci .
Evo i mediji pišu „Loša slika Panatinaikosa u 2026. godini, pad na tabeli Evrolige, priče o lošim odnosima sa pojedinim igračima (jer ih je često javno ‘uzimao na zub’)… sve je to unutar kluba stvorilo veliku sumnju oko toga da li Ataman i dalje može da vodi ovu grupu. Govor tela većine igrača (izuzetak je, naravno, Kostas Slukas) u poslednjoj evroligaškoj utakmici protiv Vilerbana, rekao je više nego bilo koja izjava. ‘Zeleni’ jesu pobedili, ali igra protiv rivala skromnog kvaliteta jasno je pokazala da nešto ne štima i da je turski trener po svemu sudeći izgubio kontrolu nad ekipom“,
Do sada je Janakopulos uvijek kritikovao igrače , Ataman je imao podršku . Ovo je prvi put da njega kritikuje .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.