Mislim da su ti klubovi trazili pa da imaju dan vise za odmor. Tri utakmice kupa su vec u utorak.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Evo ga, odmah okrenu na napade na HrvateHDZ stao na stranu Igora Štimca: Ovo su napadi na Hrvate i institucije koje predstavljaju
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Željezničar sutra dobija novog napadača, platit će ga 150 hiljada eura!
"Muharem Husković postat će novi igrač ekipe Željezničara.
On će sutra u Sarajevu obaviti ljekarske preglede i potpisati ugovor na 2.5 godine.
Dogovor između klubova je postignut u vrijednosti od 150 hiljada eura", tvrdi Lepore.

On će sutra u Sarajevu obaviti ljekarske preglede i potpisati ugovor na 2.5 godine.
Dogovor između klubova je postignut u vrijednosti od 150 hiljada eura", tvrdi Lepore.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Zadnji gol u maju prosle godine 150k€,e ovo se zove tesko rasipanje.
Nista,titula je pod moranje sa ovim troskovima.Siguran sam da to njima nece biti problem.
Nista,titula je pod moranje sa ovim troskovima.Siguran sam da to njima nece biti problem.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko da je 15 miliona €.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
primussucks
- Kontakt:
Necu na tvoj nivo..Kupi djevojci nesto fino ,vj ona slavi..Vorovus je napisao/la: ↑01 feb 2026, 19:35S obzirom da je taj Valentin bio derpe kao što ste vi latini generalno, ne čude me ovakve poveznice sa lubrikantom i slično.primussucks je napisao/la: ↑01 feb 2026, 18:49Napokon.Ne mogu ove Engleze i Španjolce smisliti.Dobiti Slogu,natezati da Velez dobije Borca pa na Valentinovo karat Borca u BL.Bez lubrikanta!!
Čiji je, i dokle je NK Željezničar?
The saddest thing in life is wasted talent.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Postavljaju standarde, nabijaju komplekse.Turo je napisao/la: ↑01 feb 2026, 22:11Željezničar sutra dobija novog napadača, platit će ga 150 hiljada eura!
![]()
![]()
Mi djecu toliko plaćamo.DoktorXabaras je napisao/la: ↑01 feb 2026, 22:38Postavljaju standarde, nabijaju komplekse.Turo je napisao/la: ↑01 feb 2026, 22:11Željezničar sutra dobija novog napadača, platit će ga 150 hiljada eura!
![]()
![]()
![]()
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Ne znam kako imate obraza govoriti šta je "pod moranje" sa ulaznim transferom od 150k, koji btw još nije potvrđen kao ni visina odštete. Može biti i manja. Šta je vama onda bilo "pod moranje" sa Julardžijom, Đuričkovićem, Jovićem, Šerbečićem, Oliveirom...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 feb 2026, 22:18Zadnji gol u maju prosle godine 150k€,e ovo se zove tesko rasipanje.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Toliko vas izađe kirija za stadion u 4 godine. Baš vas je Grad pripazio.fks74 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 22:44Mi djecu toliko plaćamo.DoktorXabaras je napisao/la: ↑01 feb 2026, 22:38Postavljaju standarde, nabijaju komplekse.Turo je napisao/la: ↑01 feb 2026, 22:11Željezničar sutra dobija novog napadača, platit će ga 150 hiljada eura!
![]()
![]()
![]()
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Izvlačenje para i ugrađivanje u transfere, ko što je tik-toker tadio sa holandezima sad Nijaz sa ovim austrijancima a vjerovatno i ovom stočaru iz USandA odgovara da opere koji dolar.
Djeca im plačaju članarine a oni plačaju obeštečenja još od države dobili lovu za razvoj šampiona ili kako we već zove.
Filozofija ciganluka.
Djeca im plačaju članarine a oni plačaju obeštečenja još od države dobili lovu za razvoj šampiona ili kako we već zove.
Filozofija ciganluka.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ovaj mali je bio top talenat. Očekivalo se da će zavrsiti z ligama 5 i onda je imao saobraćajnu nesreću :

Iz ovog je srećom hvala Bogu samo izasao sa povredama ligamanata i od tad nije isti fudbaler. Dobar pokušaj vraćanja u život može se za male pare dobit top igrac a iako ne bude valjao **** 150 k.
Puno smislenije dovođenje od Nastica npr., deficitarna pozicija + mlad + ima EU papire.

Iz ovog je srećom hvala Bogu samo izasao sa povredama ligamanata i od tad nije isti fudbaler. Dobar pokušaj vraćanja u život može se za male pare dobit top igrac a iako ne bude valjao **** 150 k.
Puno smislenije dovođenje od Nastica npr., deficitarna pozicija + mlad + ima EU papire.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 01 feb 2026, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
Ovaj je inace djed s 22gfks74 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 22:44Mi djecu toliko plaćamo.DoktorXabaras je napisao/la: ↑01 feb 2026, 22:38Postavljaju standarde, nabijaju komplekse.Turo je napisao/la: ↑01 feb 2026, 22:11Željezničar sutra dobija novog napadača, platit će ga 150 hiljada eura!
![]()
![]()
![]()
Ali je ipak plaćamo, dok drugima država daje pare poreskih obveznika koji nisu željkanovi navijači.
Zar se ovaj maloumnik nije obrisao sa foruma poslije onih komentara o Mostaru i stadionu?
Još pokušava neki humor prosipati...
Još pokušava neki humor prosipati...
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Šta bola dovode igrača koji je preživio ovu saobraćajnu nesreću i daju još 150 000 eurajurisicduska je napisao/la: ↑01 feb 2026, 22:56Ovaj mali je bio top talenat. Očekivalo se da će zavrsiti z ligama 5 i onda je imao saobraćajnu nesreću :
-
jurisicduska
- Kontakt:
Pa kažem ti nije mu ništa bilo, sem sto je ligamente pokidao i vjerovatno psiha da je morala stradat. Do tad ovo je bilo 2022. mali je već tad imao sezonu igranja za Austriju Beč , igrao npr protiv Vilareala i Fenerbahčea u Europi sa 19 godina i to bio bas zapažen. Imao je mislim u 13 nastupa 4 asistencije i 1 gol. Mislim za dječaka od 19 na tom nivou top.Threeplanetrees je napisao/la: ↑01 feb 2026, 23:03Šta bola dovode igrača koji je preživio ovu saobraćajnu nesreću i daju još 150 000 eurajurisicduska je napisao/la: ↑01 feb 2026, 22:56Ovaj mali je bio top talenat. Očekivalo se da će zavrsiti z ligama 5 i onda je imao saobraćajnu nesreću :
Puno smislenije dovođenje od Nastica npr., deficitarna pozicija + mlad + ima EU papire.![]()
Kocka je s njim ali može im se višestruko isplatiti. Za njeg je neko morao garantovat dobro. Odštete se ne plaćaju svaki dan u našoj ligi.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 01 feb 2026, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ovde ga je samo Bog spasio, znao sam da je imao saobraćajku, ali ne da je ovako katastrofalnojurisicduska je napisao/la: ↑01 feb 2026, 22:56Ovaj mali je bio top talenat. Očekivalo se da će zavrsiti z ligama 5 i onda je imao saobraćajnu nesreću :
Trenutno korisnika/ca: Arma00, f16, Uvijeknapravojstrani i 33 gosta.

.png)