Spominjao se, samo je bila info da su propali pregovori, e sad dokle i šta je stiglo ne znamAhmedNurudin je napisao/la: ↑01 feb 2026, 18:19
Čini mi se da se nije spominjao ovog prelaznog roka ovaj Bayala, Slaviša je rekao da pregovaramo sa još par igrača pa možda je on jedan od tih. Možda transfermarkt nešto zna. Jako respektabilna karijera. Svakako deficitarna pozicija ali stranac viška.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Mora neko doci gore.
Ovo sto sad imamo su rijesenja sa klupe u Zeljeznicaru koji zelimo gledati.
Sad kad ce se stici uigrati vidjet cemo.
Ovo sto sad imamo su rijesenja sa klupe u Zeljeznicaru koji zelimo gledati.
Sad kad ce se stici uigrati vidjet cemo.
-
GavranBeli
- Kontakt:
Sutra Muharem dolazi
Boli te kita jel dolazi
Sve i jedan novi je Drljo dok na terenu ne dokaže drugačije.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Jel to propo Muharem
-
zeljovolimte
- Kontakt:
-
GavranBeli
- Kontakt:
onda imamo 4 stranca ili?? Odinaka, Erick, Vini i taj.Arma00 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 19:07Spominjao se, samo je bila info da su propali pregovori, e sad dokle i šta je stiglo ne znamAhmedNurudin je napisao/la: ↑01 feb 2026, 18:19
Čini mi se da se nije spominjao ovog prelaznog roka ovaj Bayala, Slaviša je rekao da pregovaramo sa još par igrača pa možda je on jedan od tih. Možda transfermarkt nešto zna. Jako respektabilna karijera. Svakako deficitarna pozicija ali stranac viška.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Onda je moja greška, ali ne čudi me sa koliko su nas ofanzivaca spajali pa da sam jednog zaboravio. A što se tiče stranaca, da bio bi četvrti što je sigurno problem i smanjuje šanse za transfer, ali prenio sam ovu informaciju jer je bila na transfermarktu a ne kod divljih novinara tipa sinana i sl.seha77 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 20:49onda imamo 4 stranca ili?? Odinaka, Erick, Vini i taj.Arma00 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 19:07Spominjao se, samo je bila info da su propali pregovori, e sad dokle i šta je stiglo ne znamAhmedNurudin je napisao/la: ↑01 feb 2026, 18:19
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
-
GavranBeli
- Kontakt:
Mi se prvo moramo dosta igrača osloboditi pogotovo ove sto idu pod strance. Ibrahim i oni koji su došli u tom periodu a na posudbama su ne vidim razlog da su tu ako nemaju sansu igrati. Plaćamo igrace bezveze a nikakve koristi.
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Muharem sutra potpisuje na 2 ipo godine. 150K odšteta.
Ne vjeruj svemu što Lorenzo napiše, nije taj baš tačan.LoveFootball1987 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 21:49Muharem sutra potpisuje na 2 ipo godine. 150K odšteta.
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Sve u svemu naredna sedmica je ključna za dolaske i odlaske.Redfire16 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 21:51Ne vjeruj svemu što Lorenzo napiše, nije taj baš tačan.LoveFootball1987 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 21:49Muharem sutra potpisuje na 2 ipo godine. 150K odšteta.
Nadam se potpisu napadača, desnog krila i desnog beka.
I odlasku : Koningsa, Trupea,Pejica,Sabica,Rakica,Krpica, Obradova. I one ekipice sto je izostavljena sa priprema: Garcia, Simoni,Ibraheem.
Ako vec na njih ne računaju, sto ce nam trosak.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Boga mi, ozbiljna odšteta. Ali treba i pripaziti dobro kažu, za Berishu je fino promašio, ali je Nastića prvi objavio i pogodio. Ako se realizuje, sretno Muharemu.LoveFootball1987 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 21:49Muharem sutra potpisuje na 2 ipo godine. 150K odšteta.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Ovaj mali ne vrijedi 150k euro. Nadam se da ovo nije tačno.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Frajer prije 8 mjeseci dao posljednji gol i mi ga platimo 300.000KM
Nadam se da nije tačna info, ne bi ga ni džaba doveo
Nadam se da nije tačna info, ne bi ga ni džaba doveo
e cuj 150 hiljada eura

Momku ako dođe treba dati priliku, dobili su je svi, teren je mjerilo, ali ukoliko ne opravda novac i ne pokaže da je najbolji od svih opcija koje imamo aposlutno nema šta tražiti u klubu, austrijska je škola fudbala, ali definitivno ono što ga je zadesilo prije nekoliko godina pitanje je koliko je uticaja ostavilo na njegovu karijeru.
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Trenutno korisnika/ca: antibot, Hansestadt, knoa, perodeformero, reha1987 i 80 gostiju.