Zar on nije igrac Ulma i bio na posudbi u DomzalamaRule_hz je napisao/la: ↑01 feb 2026, 20:17Kyle88 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 20:14Mislim da se ceka odluka oko Domzala jer je igrao u dva kluba ove sezone.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 18:15Cuo sam i da je Aleksandar Kahvic valjda blizu dolaska ima li neko neku info više ?
Ugašeni su oni zvanicno, uefa moze dati zeleno svjetlo da predje negdje igrati, mada cisto sumnjam da ce on kod nas, nadat se da ce u toku hefte i spic doci
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vratili ga nazad , valjda nije zadovoljio
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Nisu Rule ga vratili nego su se Domzale ugasile, vjerovatno bi Uefa dozvolila registraciju jer Domžale vise nece igrat. On je bukvalno 1/5 igraca kojima se još ne zna status bas zbog tog sto su nastupili za 2 kluba, čeka se ta odluka Uefe, da se razumijemo mislim da on nije taj spic koji bi zadovoljio naše potrebe. Prije bi uzeo Jakupovica jer je pao u drugi plan tamo u Osjeku.
jurisicduska je napisao/la: ↑01 feb 2026, 20:45Nisu Rule ga vratili nego su se Domzale ugasile, vjerovatno bi Uefa dozvolila registraciju jer Domžale vise nece igrat. On je bukvalno 1/5 igraca kojima se još ne zna status bas zbog tog sto su nastupili za 2 kluba, čeka se ta odluka Uefe, da se razumijemo mislim da on nije taj spic koji bi zadovoljio naše potrebe. Prije bi uzeo Jakupovica jer je pao u drugi plan tamo u Osjeku.
Ma ne sekiram se ja za izbor napadaca ni najmanje, samo se nadam ako Bog da da ga dovedu do petka i da se pofajtamo za kup i super kup
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
eno Lookman iz Atalante u Atletico Madrid, steta sto nismo brze reagovali bio bi odlicna zamjena za Gulia
Ima li kakvih naznaka da cemo dovesti spica? Jesmo li u pregovorima s nekim? Klub se ne oglasava previse ovaj prelazni rok, ali to mi se u jednu ruku i svidja. Renan i Turkes ne ulijevaju sigurnost golgetera koja nam treba. Renan je van forme i nije pokazao puno na pripremama, a Turkes je jednostavno sidras koji sam ne moze stvoriti sansu.
Roy Keane mentality.
Mogli smo mi dovesti napadača odmah po završetku jesenjeg dijela, ali pitanje je kakav bi to bio napadač.Kyle88 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 20:30Ispravno, no trebao se dovest jedan napadac i ulozit koja markica da se adaptira na ligu do ljeto pa da se pokusa napast KL i liga iduce god, ovako ces morati uigravati napadaca na startu sezone…MSOZ101 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 12:00Cilj ove sezone je promocija Dizdarević, Telalovića, Ignatkova, Hadžimehmedovića i Cerića, očigledno će svakom biti pružena prilika za dokazivanje. Oni će ove sezone kupovati svoj status naredne sezone i to je jedina istina. Na osnovu njihovog stanja na terenu planirat će se ljetni prelazni rok.
Dobro se Guly kreće i otkriva, umalo i gol da postigne skide mu golman.
Guli atleticar, samo trci ko muha bez glave. Da malo vise razmislja kad krenut kad dodat a kad osutat, mogao bi bit igrac od njega. Super smo mi pare izvukli od transfera.
Upravo. Ono što smo mi igrali pod Zekićem je fudbal po njegovoj mjeri. Naša igra je bila orjentisana na tranziciju, a on se uglavnom nalazio u situacijama da ispred sebe ima ogroman prostor i da vodi trkačke duele sa neuporedivo sporijim igračima od sebe. Ovo što je večeras igrao, najisturenijeg igrača u ekipi, definitivno nije pozicija za njega, a nije ni pozicija klasičnog krila. Lijepo bi bilo da se uspije nametnuti, ali bit će teško.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Lagano se može početi pratiti i vremenska prognoza 
- SilaMoc1946
- Kontakt:
- DoktorXabaras
- Kontakt:
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Igrac bez neke inteligencije, driblinga bez, realizacija li-la, sut kako kad. Daj Boze da uspije u Racingu.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Od kako je dosao u Osijek Sopic je klupirao Jakipovica i ulazi sa klupe na kapljicu.
Takav špic bi nam legao ko budali šamar
Takav špic bi nam legao ko budali šamar
- belosevic23
- Kontakt:
Posudba sa preuzimanjem polovine plate bi godila svima.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Posudbe isto kao i povratnici STOP!!!
Jbt nikad ništa naučiti i to na vlastitim greškama.
Prošle sezone, dva igrača koja su gotovo iznjela sezonu bila na posudbi, ljudi otišli igra nam se raspala.
Jakupović jedan od najplačenijih igrača HNL, Osijek ga platio milion eura, ima glat 500000 eura godišnje i sad da mu daš pola od toga a znaš da će otići jer nema šanse da ga otkupiš. Ne znam šta dobijamo.
Ako već nekog ganjaš na posudbu sa pravom otkupa onda treba uzeti onog Kahvića potpišeš ga na 2,5 godine pa makar i ne igro pola godine zbog tog nastupa za dva kluba al bi na ljeto pred europu ima spremnog napadača.
Prošle sezone, dva igrača koja su gotovo iznjela sezonu bila na posudbi, ljudi otišli igra nam se raspala.
Jakupović jedan od najplačenijih igrača HNL, Osijek ga platio milion eura, ima glat 500000 eura godišnje i sad da mu daš pola od toga a znaš da će otići jer nema šanse da ga otkupiš. Ne znam šta dobijamo.
Ako već nekog ganjaš na posudbu sa pravom otkupa onda treba uzeti onog Kahvića potpišeš ga na 2,5 godine pa makar i ne igro pola godine zbog tog nastupa za dva kluba al bi na ljeto pred europu ima spremnog napadača.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Slažem se, s time da to odmah vidiš jel ti realno otkupiti igrača, i po tome odlučiš jel ti vrijedi dovoditi.DoktorXabaras je napisao/la: ↑02 feb 2026, 09:48Posudbe isto kao i povratnici STOP!!!
Jakupović bi nama legao ko budali šamar, ali prvo, čisto sumnjam da bi ga pustili, jer im je jedina opcija pored njega u vrhu napada Matković. Neće sebi dopustiti da na jednom špicu ostanu, jedino ako nekog dovedu u međuvremenu.
Lulića smo imali pravo otkupiti, nije bila neka cifretina, ali realno nije se isplatilo. Pavičića mi je žao, i sad se ne bi žalio da se vrati, kvalitetan igrač.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Menalo stigao
Jakupović je dobar, ali u fulanju zicera.
Jakupović je dobar, ali u fulanju zicera.
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, bordobijeli, bordobijelisampion, Faraon iz Visokog, fks74, Google Adsense [Bot], laznokrilo, Morpheus, plisek, Proximic, Vanja8 i 79 gostiju.

.png)