Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Hahah, i sad treba vjerovati da je ovaj bolji od Qunsaha. Trebat ce mu jedno 2 godine da se navikne na ligu.
Pa yebo mater da se hoće klub ugasit et samo zbog ove nezadovoljne stoke
Nista im zivo ne godi
Nista im zivo ne godi
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- JayCatwright
- Kontakt:
Pokemon** . Isto ide i za ovog od 60m funti 
Mama
Frimpong Leoni Jacquet Kerkez
DM
Slobo Macca
Wirtz
Hugo Isak

Frimpong Leoni Jacquet Kerkez
DM
Slobo Macca
Wirtz
Hugo Isak
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sto bi rekao jedan og sa foruma macak u vreci ali eto. Ne tangira me to nimalo, ok pojacanje na ljeto ali nama treba neko sad makar da je na stand by za ne daj Boze. Mi moramo izboriti LP iz hiljadu razloga. Ljudi se desetu godinu za redom uzdaju u prorocanstvo kako je Gomez fit. Daj ba.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ma mene ovo ne iznenađuje nista. Navikao sam da smo klub koji ne zavrsi do kraja posao kada je najpotrebnije. Pa jbt mi smo one sezone 20/21 imali zadnju liniju unistenu od silnih povreda, a nas odgovor na to je bilo dovođenje Kabaka i onog nesretnika iz Prestona sto nije ni minute odigrao. I onda se neko cudi ovome svemu
Isti qurac se desio na ljeto sa Guehijem koji nam je bio potrebniji od Isaka relano, a isti qurac se desava i sad. Na tri fronta idemo sa dva i po stopera. Mada je i ovo pola koje se odnosi na Gomeza dosta upitno
Isti qurac se desio na ljeto sa Guehijem koji nam je bio potrebniji od Isaka relano, a isti qurac se desava i sad. Na tri fronta idemo sa dva i po stopera. Mada je i ovo pola koje se odnosi na Gomeza dosta upitno
Srce, čast i ponos!
Fuck it, jedva cekam 3-4-1-2 od ljeta
joey g hendla, worry not
- LenyYoro15
- Kontakt:
@Jay
Našli ste nekog Leny Yora sa Temua za 70 miliona?
Našli ste nekog Leny Yora sa Temua za 70 miliona?
Ma veze ovaj nema, jel on ista pogodio do sada?
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kakva bi ludnica bila da nas Simeone preuzme 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.