FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
POPOVIĆ LAZAR
- blueman-TM87
- Kontakt:
Nyema dobar,beton u odbrani.Lazo se trudio sto jest ali kad nece onda nece.Amar je za onog Ibrakovica king kong.Culum je nesto kao buldozer heheh.anyways nadam se dobrom rezultatu na Bp ovog vikenda .
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
za lazu nije kad nece nece, vec kad ne zna yebiga ne zna, ne moze ga 100 amara nauciti, ono sa 5 metara promasiti, ono je za guinessaMuhamedTM je napisao/la:Nyema dobar,beton u odbrani.Lazo se trudio sto jest ali kad nece onda nece.Amar je za onog Ibrakovica king kong.Culum je nesto kao buldozer heheh.anyways nadam se dobrom rezultatu na Bp ovog vikenda .
Za zivot cijeli!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Cestitke,zasluzeno ste nas pobijedili
a Boga mi i oderali
a da sam na vasem mjestu Lazara bi davno rijesio
covjek je prica za sebe
Navijanje: niste losi,samo vas ozvucenje **** i nadam se da nije nista ozbiljno (medjusobna tuca)
Vozdra

a da sam na vasem mjestu Lazara bi davno rijesio

Navijanje: niste losi,samo vas ozvucenje **** i nadam se da nije nista ozbiljno (medjusobna tuca)
Vozdra

A C A B !
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:za lazu nije kad nece nece, vec kad ne zna yebiga ne zna, ne moze ga 100 amara nauciti, ono sa 5 metara promasiti, ono je za guinessaMuhamedTM je napisao/la:Nyema dobar,beton u odbrani.Lazo se trudio sto jest ali kad nece onda nece.Amar je za onog Ibrakovica king kong.Culum je nesto kao buldozer heheh.anyways nadam se dobrom rezultatu na Bp ovog vikenda .
Je li za Ginisa ovo dodvanje na trećoj minuti ili dribling odmah poslije? Jedino je dečko tvoja glupost za Ginisa.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
prvo nemoj da me vrijedjas, tebe niko nije spomenuo idiote jedanBegonja je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:za lazu nije kad nece nece, vec kad ne zna yebiga ne zna, ne moze ga 100 amara nauciti, ono sa 5 metara promasiti, ono je za guinessaMuhamedTM je napisao/la:Nyema dobar,beton u odbrani.Lazo se trudio sto jest ali kad nece onda nece.Amar je za onog Ibrakovica king kong.Culum je nesto kao buldozer heheh.anyways nadam se dobrom rezultatu na Bp ovog vikenda .
Je li za Ginisa ovo dodvanje na trećoj minuti ili dribling odmah poslije? Jedino je dečko tvoja glupost za Ginisa.
drugo idi ti nauci lazara pa igrajte zajedno vas dvojica u tandemu mozda budete efikasniji
Za zivot cijeli!
Kako to yebemu da se nemoze sutit dok je himna? Koja je bila utakmica sa repkom u Zenici, ja mislim da je protiv Rumunije, ono kad je minuta sutnje bila. Kao sto je se i predpostavljalo cujes neke psove tamo vamo, neko se dere. Mislim nigdje veze ****..Al eto nazalost nista sto me iznenadjuje. Nemojte sad mislit da prepucavam nit kritikujem nase Manijake il navijace Repke al mislim da kad se svira himna i kad je minuta sutnje da se to treba uradit profesionalno i fino.
Celik ima srecu sto je 1-0 zavrsila. Nevjerovatno koje sanse smo imali i trebalo je zavrsit najmanje 3-0 al eto idemo u Zenicu po trofej!
Celik ima srecu sto je 1-0 zavrsila. Nevjerovatno koje sanse smo imali i trebalo je zavrsit najmanje 3-0 al eto idemo u Zenicu po trofej!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Sad lagano jedna trica na bilinom i cao zeljo vidimo se dogodine....
Da se poslužim rječnikom onog @Bota (kako li već), Lazar je krampa. Al' stvarno.
Zaslužena pobjeda Želje, to nikako ne umanjujem, sudjenje je bilo malo loše, ali sreća pa su obje ekipe bile indisponirane (Čelik malo više) pa se o sudiji i neće toliko raspravljat. Kako je krenula utakmica mislio sam kuku nama, ali ovako je sve ispalo uredu. Imamo šanse da vas dobijemo u Kupu, ali bogami bit će veoma čupavo. Nadam se da ćemo gledat bolju utakmicu u revanšu i da će sve proci u sportskom duhu.

Zaslužena pobjeda Želje, to nikako ne umanjujem, sudjenje je bilo malo loše, ali sreća pa su obje ekipe bile indisponirane (Čelik malo više) pa se o sudiji i neće toliko raspravljat. Kako je krenula utakmica mislio sam kuku nama, ali ovako je sve ispalo uredu. Imamo šanse da vas dobijemo u Kupu, ali bogami bit će veoma čupavo. Nadam se da ćemo gledat bolju utakmicu u revanšu i da će sve proci u sportskom duhu.

- blueman-TM87
- Kontakt:
Respect!Bosco je napisao/la:Da se poslužim rječnikom onog @Bota (kako li već), Lazar je krampa. Al' stvarno.![]()
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
-
- Kontakt:
Lazara stvarno gotivim, i trudio se danas ali ono se nefula
ALI ako ste gledali snimak on nije fulio go, lopta je jednostavno nesretno mu odskocila i preskocila ga, ne znam ne vadim ga ali u fudbalu se to desava, ****....
Zabit ce ga Lazo kad tad....
KUP JE NAS!!!
ALI ako ste gledali snimak on nije fulio go, lopta je jednostavno nesretno mu odskocila i preskocila ga, ne znam ne vadim ga ali u fudbalu se to desava, ****....
Zabit ce ga Lazo kad tad....
KUP JE NAS!!!
BAS SVE TI DAJEMO.....
lazaru treba psihijatar, jednostavno poslije ovolikog prozivanja njemu covjek da stavi loptu na liniju on ce fulit, lik sve odlicno odradi do gola i tu mu je kraj, znaci psihijatar i onu loptu gumenu prijeratnu satro polu-fudbal i nek puca po cjeli dan...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- L' Imperator
- Kontakt:
mislis psiholog?nick je napisao/la:lazaru treba psihijatar, jednostavno poslije ovolikog prozivanja njemu covjek da stavi loptu na liniju on ce fulit, lik sve odlicno odradi do gola i tu mu je kraj, znaci psihijatar i onu loptu gumenu prijeratnu satro polu-fudbal i nek puca po cjeli dan...

#samoRudar #zauvijek
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Lazara na jugu prozivaju zato što cirkuze s njim, a ne što ga vole i da im je drag igrač...Pa prije prozivanja, izvjesni vođa navijača kaže: Hajd da prozovemo onog našeg kloca i onda počinje pjesma Hajde Lazare....
I Džeku su zvali klocem, ostalo je historija

I Džeku su zvali klocem, ostalo je historija

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
moja greska ali mislim da se razumijemoL' Imperator je napisao/la:mislis psiholog?nick je napisao/la:lazaru treba psihijatar, jednostavno poslije ovolikog prozivanja njemu covjek da stavi loptu na liniju on ce fulit, lik sve odlicno odradi do gola i tu mu je kraj, znaci psihijatar i onu loptu gumenu prijeratnu satro polu-fudbal i nek puca po cjeli dan...

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- L' Imperator
- Kontakt:
nick je napisao/la:moja greska ali mislim da se razumijemoL' Imperator je napisao/la:mislis psiholog?nick je napisao/la:lazaru treba psihijatar, jednostavno poslije ovolikog prozivanja njemu covjek da stavi loptu na liniju on ce fulit, lik sve odlicno odradi do gola i tu mu je kraj, znaci psihijatar i onu loptu gumenu prijeratnu satro polu-fudbal i nek puca po cjeli dan...kod skolskog pedagoga

#samoRudar #zauvijek
- blueman-TM87
- Kontakt:
Ti bio na JUGU?Bianconeri1988 je napisao/la:Lazara na jugu prozivaju zato što cirkuze s njim, a ne što ga vole i da im je drag igrač...Pa prije prozivanja, izvjesni vođa navijača kaže: Hajd da prozovemo onog našeg kloca i onda počinje pjesma Hajde Lazare....
I Džeku su zvali klocem, ostalo je historija![]()
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
- Bianconeri1988
- Kontakt:
To što ti nisi čuo druga je stvar, ja dobro znam šta je Tica rekao i to pred kraj prvog poluvremena...
Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.