Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Likovi u fazonu da su nesto rekli pametno, a ko iole prati cvajtu zna da je Schalke kvalitetom daleko od vrha tabele. Ljudima prije pocetka sezone uopste nije bio plan da se vrate u Bundesligu, ali nase dezurne kuronje nasle malo prostora da malo pametuju jos sami sebe citiraju ko biva oni znaju sto su drugi znali davno. 
Muslic je cudo od trenera, ide on u Bundes iduce sezone sad da li sa Schalkeom ili nekim drugim pitanje je.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
bhfanatic14
- Kontakt:

Halo cvajtas, drugoligas
Smrad bez karaktera koji ce unistit jos jedne kvale, koja god budala misli da Bosna hersek moze u tri dana pobjedit Wels i Italiju sa ovim lešom koji ce igrat obje po 90 minuta, taj neka vec pripremi lose droge iz srebrenika,teocaka, lukavca itd. Kakav olos koji ne postuje saigrace, zato i jest mu krenulo sve nizbrdo od Intera. On otisao Inter odma osvojio Serie A. Zamisli nazvat sam Schalke i molit da te uzmu jer ga niko nike htjeo
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Taman smo se ponadali da je krepo.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Ne lazi ljude, schalke ima najbolju ekipu drugo je sto oni lazu navijace i skidaju teret sa Muslica. Dzeko,ljubicic niko nema ova dva igraca u cvajti, karaman Bundesliga igrac, Amin younes igrao za njemacku repku i ligama petice, katic "reprezentativac" , Karius branio liverpool i bundesligu, i jos par. Njihova ekipa na papiru mora bit medju prva 2 mora. To znaju i u njemackoj eksperti koji su to pricali i anazirali.Sheyi je napisao/la: ↑31 jan 2026, 17:02Likovi u fazonu da su nesto rekli pametno, a ko iole prati cvajtu zna da je Schalke kvalitetom daleko od vrha tabele. Ljudima prije pocetka sezone uopste nije bio plan da se vrate u Bundesligu, ali nase dezurne kuronje nasle malo prostora da malo pametuju jos sami sebe citiraju ko biva oni znaju sto su drugi znali davno.![]()
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Jos je tu ovaj mali picic. Ne brini neces jos dugo pi.cko. nisi odgojen smradu moras bit miran i respekt prema ljudima koji pisu ovdje 20 godina a ti si tek doso imbecilu. Umri pogini umri krepaj
Stadion Koševo
Stadion Koševo
bhfanatic14 je napisao/la: ↑02 feb 2026, 10:57Jos je tu ovaj mali picic. Ne brini neces jos dugo pi.cko. nisi odgojen smradu moras bit miran i respekt prema ljudima koji pisu ovdje 20 godina a ti si tek doso imbecilu. Umri pogini umri krepajkonjino zaostala.
Mogli bi opet banEvi radit 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je

Halo, cvajtaš
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Hahahaha jel moguće da je šizofreničar našao sliku na fb-u da raja misli da je on bio na utakmici...Preskočio je opet terapiju.
- Goalgetter
- Kontakt:
marlostanf1eld je napisao/la: ↑02 feb 2026, 12:56Hahahaha jel moguće da je šizofreničar našao sliku na fb-u da raja misli da je on bio na utakmici...Preskočio je opet terapiju.
Provali ga CAGarfia.
Haha e moj fanatiče, da te nema koga bi ismijavali i sažaljevali u istomGoalgetter je napisao/la: ↑02 feb 2026, 13:01marlostanf1eld je napisao/la: ↑02 feb 2026, 12:56Hahahaha jel moguće da je šizofreničar našao sliku na fb-u da raja misli da je on bio na utakmici...Preskočio je opet terapiju.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Provali ga CAGarfia.![]()
Pa nije lik nigdje napisao da je bio na utakmici.marlostanf1eld je napisao/la: ↑02 feb 2026, 12:56Hahahaha jel moguće da je šizofreničar našao sliku na fb-u da raja misli da je on bio na utakmici...Preskočio je opet terapiju.
Kakav pacijent 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mater yebo, blokiram ga i opet mi truhlo kvari pdf. De banujte ga sve mu yebem bolesno
naprijed rejal
-
napapijri1987
- Kontakt:
Koji eksperti su pricali da Schalke mora biti u prva dva? Daj nam neke linkove da i mi to vidimo.bhfanatic14 je napisao/la: ↑02 feb 2026, 10:54Ne lazi ljude, schalke ima najbolju ekipu drugo je sto oni lazu navijace i skidaju teret sa Muslica. Dzeko,ljubicic niko nema ova dva igraca u cvajti, karaman Bundesliga igrac, Amin younes igrao za njemacku repku i ligama petice, katic "reprezentativac" , Karius branio liverpool i bundesligu, i jos par. Njihova ekipa na papiru mora bit medju prva 2 mora. To znaju i u njemackoj eksperti koji su to pricali i anazirali.Sheyi je napisao/la: ↑31 jan 2026, 17:02Likovi u fazonu da su nesto rekli pametno, a ko iole prati cvajtu zna da je Schalke kvalitetom daleko od vrha tabele. Ljudima prije pocetka sezone uopste nije bio plan da se vrate u Bundesligu, ali nase dezurne kuronje nasle malo prostora da malo pametuju jos sami sebe citiraju ko biva oni znaju sto su drugi znali davno.![]()
Kada su bili na 26 bodova navijaci su pisali jos 12 bodova do opstanka i nikom nije palo na pamet da pise o ulasku u BL. Tek kada je doveden Edin pocelo se pricati o ulasku u BL a i da se to ne desi navijaci i klub ce biti zadovoljni na kraju sezone jer su prosle dvije sezone bili pred ispadanjem u 3. BL.
Lazes,izmisljas,bubas kao i obicno. Iz tvoje tastature izlazi samo smece.
Evo doveli su dva igraca danas. Ndiaye iz Anderlechta i Adil Aouchiche iz Aberdena. Lijevi bek i ofanzivni vezni. Dao Bog da ovaj drugi zna sta iskreirati
izgleda da je jasno ko je opljacko onu banku neki dan 
Nije tacno bro, ni po kojim kladionicama i strucnjacima nisu bili ni u top5 favorita za ulazak, 6-8 mjesto je bila prognoza kladionica i sad nisu favoriti, ali su sad bar u top5. Darmstadt, Hannover, Elversberg i Paderborn su u igri. Mozda s ovih par pojacanja ipak uspiju ucibhfanatic14 je napisao/la: ↑02 feb 2026, 10:54Ne lazi ljude, schalke ima najbolju ekipu drugo je sto oni lazu navijace i skidaju teret sa Muslica. Dzeko,ljubicic niko nema ova dva igraca u cvajti, karaman Bundesliga igrac, Amin younes igrao za njemacku repku i ligama petice, katic "reprezentativac" , Karius branio liverpool i bundesligu, i jos par. Njihova ekipa na papiru mora bit medju prva 2 mora. To znaju i u njemackoj eksperti koji su to pricali i anazirali.Sheyi je napisao/la: ↑31 jan 2026, 17:02Likovi u fazonu da su nesto rekli pametno, a ko iole prati cvajtu zna da je Schalke kvalitetom daleko od vrha tabele. Ljudima prije pocetka sezone uopste nije bio plan da se vrate u Bundesligu, ali nase dezurne kuronje nasle malo prostora da malo pametuju jos sami sebe citiraju ko biva oni znaju sto su drugi znali davno.![]()
Trenutno korisnika/ca: dedo26, Edincapitano, Google Adsense [Bot], Normus90 i 25 gostiju.

.jpg)