FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mi imamo para dovoljno da kupimo i placamo dobrog napadaca, tipa Turkes ima 15-20k € mjesecno kod nas a Fruk je imao 10k € u Rijeci dok nije potpisao novi ugovor, znaci samo treba naci…Morpheus je napisao/la: ↑01 feb 2026, 21:10Mogli smo mi dovesti napadača odmah po završetku jesenjeg dijela, ali pitanje je kakav bi to bio napadač.Kyle88 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 20:30Ispravno, no trebao se dovest jedan napadac i ulozit koja markica da se adaptira na ligu do ljeto pa da se pokusa napast KL i liga iduce god, ovako ces morati uigravati napadaca na startu sezone…MSOZ101 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 12:00Cilj ove sezone je promocija Dizdarević, Telalovića, Ignatkova, Hadžimehmedovića i Cerića, očigledno će svakom biti pružena prilika za dokazivanje. Oni će ove sezone kupovati svoj status naredne sezone i to je jedina istina. Na osnovu njihovog stanja na terenu planirat će se ljetni prelazni rok.Nije problem dovesti, problem je naći odgovarajućeg po pitanju kvalitete, plate, karaktera, itd. Lagano je nama govoriti.
Helem, od Menala i nemam neka ocekivanja bit ce bolji u utakmicama protiv jacih, Kyeremeh sa bh. pasosem i malo boljom završnicom
Turkes nema pola od te cifre koju si naveoKyle88 je napisao/la: ↑02 feb 2026, 11:50Mi imamo para dovoljno da kupimo i placamo dobrog napadaca, tipa Turkes ima 15-20k € mjesecno kod nas a Fruk je imao 10k € u Rijeci dok nije potpisao novi ugovor, znaci samo treba naci…
Helem, od Menala i nemam neka ocekivanja bit ce bolji u utakmicama protiv jacih, Kyeremeh sa bh. pasosem i malo boljom završnicom
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Dobrodosao Luka!
Ima jedno 12 rokova kako pregovaramo s njim, isto ko sa zekicem, neka se i to ostvarilo i neka je sretno
Ima jedno 12 rokova kako pregovaramo s njim, isto ko sa zekicem, neka se i to ostvarilo i neka je sretno
Spadaju porazi od Rudara i Sloge, te remiji sa mrtvim Radnikom iz Bijeljine. Nigdje te niko nije pokrao u ovim utakmicama i da si ih dobio, a morao si, bio bi na diobi prvog i drugog mjesta.Anex je napisao/la: ↑01 feb 2026, 14:43Jel pod najbolje uslove spadaju i sudijske lakrdije?NoProfit je napisao/la: ↑01 feb 2026, 13:37Kako bolan neće biti negativa među našim navijačima? U periodu od 2014-2021 si osvojio tri titule i tri kupa, a u periodu od 2021. pa do danas si osvojio jedan kup i to prošle sezone. Da ne spominjem da si sve to vrijeme imao najskuplju ekipu i najbolje uslove u državi.Oerde je napisao/la: ↑01 feb 2026, 13:11Ne znam za vas, ja sam oduvijek prizeljkivao neki prelazni rok i generalno neki period u klubu sa minimalnim rotacijama u igrackom kadru (zbog toga zrinjski godinama osvaja), i evo to se konačno desilo, realno smo izgubili jednog igrača iz prvih 11, važnog ali i dalje je to samo jedan igrač. Nevjerovatna je negativa među našim navijačima prema svemu i svačemu u našem klubu. Guli koji je eto sad otišao, je najednom 30% tima, a prije 4-5 mjeseci sjećam se priča a da hoće otić, ovo ono, čak sam i ja to pisao nekad sjećam se nije lik htio pasa dat nikom. Onaj Nalic kad se bio nekad spominjao, prvo je “bio bi top prica reprezentativac”, pa onda kad je neko rekao da je kao u kontaktu je “osrednji igrac koji nije nikakav upgrade” i nakon potpisa za zrinjski je “nesto sto nam treba i nacin kako se radi”. Evo 20 stranica unazad Menalo je bio jedini igrac koji bi mogao zamijeniti Gulija, da ga je nekako dovest, al ne mozemo mi, sad kad se pise da je blizu, on je osrednji igrac. U neku ruku tu mi je odgovor na ono kako prije nas i kad odu svi igraju dobro, a kod nas ne ide. Ima malo, sekunda jedna i toga, ali mislim da je vise to da oni igraju isto, tu i tamo, al kad vidis bilbiju u zrinjskom vidis samo golove koje da i asistencije, a ovdje mu vidis samo penal u Obarskoj, tako nekako.
Ne kontam, je li trebamo biti sretni jer nas nema ni na mapi?
Morate shvatiti da raja nema više strpljenja i da ta priča "E vi'ćeš od sljedeće sezone" ne pije više vode kod velike većine.
Acta non verba![]()
Za petak stoji navece moguce padavine kisa i snijeg. Naravno drugo se nista nije ni ocekivalo
Eh da li će biti registrovan do Radnika?
-
Pitaristok
- Kontakt:
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Posudbe isto kao i povratnici šanse da će se ubosti 1/10 i mislim da je to prevelik rizik da bi se nastavila takva praksa da se sad ne vračamo unazad pojedinačno po imenima.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 feb 2026, 10:27Slažem se, s time da to odmah vidiš jel ti realno otkupiti igrača, i po tome odlučiš jel ti vrijedi dovoditi.DoktorXabaras je napisao/la: ↑02 feb 2026, 09:48Posudbe isto kao i povratnici STOP!!!
Jbt nikad ništa naučiti i to na vlastitim greškama.
Prošle sezone, dva igrača koja su gotovo iznjela sezonu bila na posudbi, ljudi otišli igra nam se raspala.
Jakupović jedan od najplačenijih igrača HNL, Osijek ga platio milion eura, ima glat 500000 eura godišnje i sad da mu daš pola od toga a znaš da će otići jer nema šanse da ga otkupiš. Ne znam šta dobijamo.
Ako već nekog ganjaš na posudbu sa pravom otkupa onda treba uzeti onog Kahvića potpišeš ga na 2,5 godine pa makar i ne igro pola godine zbog tog nastupa za dva kluba al bi na ljeto pred europu ima spremnog napadača.
Jakupović bi nama legao ko budali šamar, ali prvo, čisto sumnjam da bi ga pustili, jer im je jedina opcija pored njega u vrhu napada Matković. Neće sebi dopustiti da na jednom špicu ostanu, jedino ako nekog dovedu u međuvremenu.
Lulića smo imali pravo otkupiti, nije bila neka cifretina, ali realno nije se isplatilo. Pavičića mi je žao, i sad se ne bi žalio da se vrati, kvalitetan igrač.
Jedina opcija posudbe koja je prihvatljiva jeste da se po isteku iste isključivo mi pitamo i odlučujemo a ne igrač, matični klub, menadžeri...
Mislim da ne važi U21 pravilo u kupu.Ako ipak važi, nadam se da to mjesto nece popuniti Mušija.Pitaristok je napisao/la: ↑02 feb 2026, 12:13Ovaj sastav ti može igrati prijateljske il euro kupove
Fali U21
Važi U21 i u kupu.Lucas je napisao/la: ↑02 feb 2026, 12:17Mislim da ne važi U21 pravilo u kupu.Ako ipak važi, nadam se da to mjesto nece popuniti Mušija.Pitaristok je napisao/la: ↑02 feb 2026, 12:13Ovaj sastav ti može igrati prijateljske il euro kupove
Fali U21
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Za ovo doba godine očekivano je kiša, snijeg, magla/smog obzirom da se mora jedno desiti ja sam za opciju kiše, nekako mi djeluje najprihvatljivije a i nije da nismo navikli.
Kao da bi prvi put bilo da čekamo da dobije neko pravo nastupa. Jesmol ono Bilbiju čekali mjesecima? Pa onda dovedeš nekog dok mu se papiri izganjaju po 2 mjeseca smo čekali.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
I ja isto, imamo Cimija u21, top sastav, realno.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
rimljanin90
- Kontakt:
- belosevic23
- Kontakt:
Ristovski je citav zivot prije fks igrao rbrimljanin90 je napisao/la: ↑02 feb 2026, 13:28Kupresak nije bek za formacije s 4 nazad. Ristovski takodjer je bolji kao rcb u formaciji s 3 nazad nego kao rb s 4. Ja bi stavio lijevo mujkica a na desnog ni onda stavio hujbera
-
rimljanin90
- Kontakt:
Pa igrao je kad je bio mladji i brzi. Kod nas se nije pokazao na rbbelosevic23 je napisao/la: ↑02 feb 2026, 13:49Ristovski je citav zivot prije fks igrao rbrimljanin90 je napisao/la: ↑02 feb 2026, 13:28Kupresak nije bek za formacije s 4 nazad. Ristovski takodjer je bolji kao rcb u formaciji s 3 nazad nego kao rb s 4. Ja bi stavio lijevo mujkica a na desnog ni onda stavio hujbera
- relativizam
- Kontakt:
Nama trebaju tri Menala i to dva iz prajma
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, Pantelija i 73 gosta.

.png)