Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Esmir Bajraktarević
Igrac manje,90 min dobijo a bez impacta. Tesko ce biti za njega u PSVu
- Beduin
- Kontakt:
Jos on treba znoja proliti da bude igrac za visi nivo dudbala. Ali igra u dobrom klubu, ima minutazu i sve je do njega do dokaze vrijedi li. A ovo danas je bilo sve osim odlicnog.
Mozda u manjem klubu i sa vise slobode da i napravi nesto u napadu, ali ako hoce da bude cijenjen i napreduje vrijeme je da ponovo pocne pokazivati vise drskosti u fazi napada, vise prodornosti i cistih centarsuteva u sesnaesterac.
Mozda u manjem klubu i sa vise slobode da i napravi nesto u napadu, ali ako hoce da bude cijenjen i napreduje vrijeme je da ponovo pocne pokazivati vise drskosti u fazi napada, vise prodornosti i cistih centarsuteva u sesnaesterac.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bog Bosna i Bošnjaci
Ako hoces da nekog uvalis za vece pare, ponudis ga Englezima ili Arapima
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- invincible1921
- Kontakt:
Trenutno u PSVu po onom sto pokazuje vidi se da je puno al bas puno napredovo takticki u smislu pozicioniranja, odbrane i slicno...ali isto tako ocigledno su ga ugasili sto se tice njegovog najjaceg oruzja u vidu driblinga i "bezobrazluka"....Beduin je napisao/la: ↑01 feb 2026, 20:44Jos on treba znoja proliti da bude igrac za visi nivo dudbala. Ali igra u dobrom klubu, ima minutazu i sve je do njega do dokaze vrijedi li. A ovo danas je bilo sve osim odlicnog.
Jucer tri cetiri situacije ko protiv rumunije kad je go dao, nije smio da sutne nijednu vec je centrirao...ne bi reko da je to on odlucio.
Sad sta je najbolje za njega...nisam pametan, mozda si ti u pravu...da treba otic...a mozda i nisi.
Mada kakav je da je u PSVu, u reprezntaciji i njemu i Kerimu sto se napada tice treba dat sve ovlasti..nemamo mi luksuz ko psv da jednog takvog igraca gasis radi takticke zamisli.
=\_1921_/=
-
General505
- Kontakt:
Napokon vecina navijaca Psv zadovoljni sa njim, i njegovom igrom.
Hvale ga da je takticki odigrao jako dobro i sudjelovao koliko je bilo mogucnosti u napadu.
Kao, napokon pokazao da ima potencijal
Hvale ga da je takticki odigrao jako dobro i sudjelovao koliko je bilo mogucnosti u napadu.
Kao, napokon pokazao da ima potencijal
- Beduin
- Kontakt:
Da su izgubili j3bali bi mu mater jer treba da asistira i postize golove, a on to ne radi kao krilni igrac. Tako je uvijek u sportu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ovak njegov dribling ko Ronaldinjo se vise vrti nego neciji hetrik al eto ne zivi sw od toga ima vic u igri ali mora imati ucinak mora biti jasan konkretan sto kaze neko krije se svo vrijeme iza protivnickih igraca zavlaci se i kad dobije loptu onda je vrati nazad
-
Edincapitano
- Kontakt:
Esmir da igra u Salzburgu, svi bi govorili kao o Kerimu. PSV je ozbiljna ekipa koja je prva u svojoj ligi, ta ista liga je 100 puta bolja od Austrije lige.
Momci igraju u LP isto, a samo pogledaj konkurenciju Esmira i poredi s konkurencijom kod Kerima. Dva svijeta.
I Kerim i Esmir su supertalentovani ali mislim da se previse pljuje na Esmiru a previse dize Kerim. Al dobro, ja i dalje mislim da ce Esmir imati bolju karijeru ali vidjecemo.
Momci igraju u LP isto, a samo pogledaj konkurenciju Esmira i poredi s konkurencijom kod Kerima. Dva svijeta.
I Kerim i Esmir su supertalentovani ali mislim da se previse pljuje na Esmiru a previse dize Kerim. Al dobro, ja i dalje mislim da ce Esmir imati bolju karijeru ali vidjecemo.
Kerim je za klasu bolji igrač od Esmira.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ja se slažem da bi i Esmir sigurno prekucavao igricu i nabijao statistiku u Salzburgu, a da se Kerim bori s Perišićem i Driouchem slavili bismo svaki ulazak od 20 minuta, ali mislim da ti je zaključak pogrešan. Odnosno nisu navijači nikome ništa krivi nego je zagrizao zalogaj koji ne može sažvakati. Kerim će s 10-15 golova ove naljeto napraviti korak prema naprijed, a Esmir će birati hoće li ostati praviti korak nazad da dobije minutažu ili ostati uglavnom klupa.Edincapitano je napisao/la: ↑02 feb 2026, 23:01Esmir da igra u Salzburgu, svi bi govorili kao o Kerimu. PSV je ozbiljna ekipa koja je prva u svojoj ligi, ta ista liga je 100 puta bolja od Austrije lige.
Veceras kup protiv Herenvena, mogao bi upisati drugi uzastopni start.
Sa 19 godina Inace samo 2 titule sa Psv i kup.Ma daj sta će on.Najbolje da ode u Salke kod Dzeka.
- BiHSportman
- Kontakt:

.jpg)