BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

kraljttbvb
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la kraljttbvb » 01 feb 2026, 18:29

104 kornera izvedes i svaki na isti fazon. A Ramaj sve boksuje.

Pa promijenite malo majka mu vesela, nije valjda da na treninigu vježbate samo jednu opciju...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 01 feb 2026, 21:17

kako igraju imaju i previše bodova, očajno i negledljivo većinu utakmica.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 01 feb 2026, 22:48

zgmiky je napisao/la:
01 feb 2026, 21:17
kako igraju imaju i previše bodova, očajno i negledljivo većinu utakmica.
Promjena trenera, sasvim logično rješenje.
Međutim, zašuškani ovim u BuLi i ponekim bljeskom u Evropi, trpiće ovoga dok ne pukne. Svlačionica svakako nije mirna, mnoštvo igrača pred odlaskom, nejasna politika oko pojačanja...
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 02 feb 2026, 02:03

Ne znam, nije mi namjera da branim malog napoleona ali meni se čini da Kovač izvlači maksimum iz ovog kadra. U bundesu 2,25 boda po utakmici, sa sastavom koji je prilično limitiran, naravno u kontekstu vodećih euro momčadi. Kvalitetom odskaču samo Schlotti i Adeyemi, s tim što je ovaj potonji pun pasjih buha i prilično neodgovoran u igri.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 02 feb 2026, 14:31

Oci krvare zadnjih par godina.

Sa Kovacem bar ne strepis hoces li zavrsiti medju prva 4.

Igralo se i "svi u napad, jedan je Hase", igra se sa Kovacem "nemoj ga primiti, ako zabijes dobro i jest" i nigdje tecne igre.

Ja volim Branta i ne dam na njega, ali sinoc se lik nije sastavio sa loptom :crazy:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 02 feb 2026, 16:00

Kad bi gledali po onoj "šta bi bilo kad bi bilo", da ste recimo zadržali Hakimija, Bellinghama i Haalanda i npr. na vrijeme klepili Yildiza mogli ste bit ozbiljan konkurent ne samo bavarcima nego i na europskoj sceni. I da ste recimo imali ovu trojicu nije isključeno da bi vam i Wirtz došao, to bi tek bio show. Profitirali bi i vi i cijela liga, pa čak i bayo jer nasušno fali bar još jedan vrhunski klub.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 02 feb 2026, 16:20

Dali bi Halandu 20 miliona po sezoni, a onda bi došao Bajern, ponudio mu 25 i Raiola bi ga odveo u Minhen.

Bar ti znaš kako se radi u ovoj ligi i da drzavno mezimče uvijek unisti konkurenciju.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 02 feb 2026, 18:52

nisam ja protiv Kovača, to stoji da izvlači maksimum od ove limitirane ekipe ali je činjenica da ne igraju lijepo kako smo navikli, mučenje je gledati ih a opet ne možeš da ne gledaš kad su ti dragi i uvijek se nadaš proigrati će 🤷‍♂️
Uprava je katastrofa, škrti i zadrti ljudi koji bi i svoj g...pojeli, evo i sada fali obrambenih i oni neće dovoditi nikoga, shupci... ovi navijači, svi mi zaslužujemo puno puno više za takvu vjernost

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 03 feb 2026, 12:27

@kraljttbvb

Ima i bayo svoje limite, pogotovo otkad više nema "besplatnih" akvizicija (sad je to postao modus reala). Ljetos se tako odustalo od Wolta jer se nije moglo pratit jedne Magpiese, Jackassa su posudili pod muss za bolesne pare jer je uprava zavrnula pipu, nakon što ih je Davies magarčio sad ih je i Mekani rastego do limita itd.

Ja sam već jednom rekao da bi se vama isplatilo ulagat veće pare kad bi imali tričetri vanserijska mlada igrača oko kojih se može stvarat momčad, ta investicija bi onda podigla klub na veći nivo i donijela bolje sponzorske ugovore, povećala merchandise, broadcasting money itd. Naravno da to ne ide samo od sebe, treba dosta vještine i poslovne sposobnosti, ali prije svega vizije i kuraža. Mislim npr. da bi vam dobro lego Stiller ali za njeg ste debelo okasnili, vidim da je vaš interes bio prije dva mjeseca a trebalo je prije dvije godine.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.