AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Sreća pa Scamacca nema problema s koljenom i povredama hahahaha... ali evo izgleda i on otpada.
Pa ne znam cemu sad sprdanje neko, za svaku pohvalu je da su otkrili problem, evo lik ode na OP koljena, i sad smo trebali dati 30mil za njega i da nikako ne zaigra ove sezone.
Sve pohvale za medicinski tim.
Sve pohvale za medicinski tim.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Realno i ovaj Mateta je monstrum, sigurno je htio sakriti samo da ode iz Palasa, pa kada pređe ide operacija i nema ga do Avgusta
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Svaka sreća pa ne dovedosmo ovog Matetu. Kao prvo nemam pojma koje on, kao drugo pogledam na livescore statistike, svaka 5ta tekma gol, pričamo o Cristal Palaču gdje si ti jedini napadac znaci morao bi zabijat, kao treće ne igra svaku 90 minuta, i kao četvrto otkriju mu problem s koljenom.
Zasto da rizikujem 35 mil za ovakvo no-namera? Pa ovakvi napadača po Serie na hebet. Kakav ba Mateta u 28oj godini.
Imamo dovoljno igraca za Top 4, završi sezonu i onda na ljeto remont. Ako Alegretto na ljeto spržiti 100 milki na 3 igraca koja su preko potrebna onda cu mu čestitat. A ovo dovođenje Njknjkjunjkjua i ovog pen*sa je za otkaza. 70 mil bačeno kroz prozor jer ovu dvojicu nece ni mater nazad a kamoli neki klub.
Veceras Bologna, do merde imamo sve laga tekme i bilo bi lijepo kad bi skupili max bodova do tada i onda na San Siru preuzmemo vodstvo
Zasto da rizikujem 35 mil za ovakvo no-namera? Pa ovakvi napadača po Serie na hebet. Kakav ba Mateta u 28oj godini.
Imamo dovoljno igraca za Top 4, završi sezonu i onda na ljeto remont. Ako Alegretto na ljeto spržiti 100 milki na 3 igraca koja su preko potrebna onda cu mu čestitat. A ovo dovođenje Njknjkjunjkjua i ovog pen*sa je za otkaza. 70 mil bačeno kroz prozor jer ovu dvojicu nece ni mater nazad a kamoli neki klub.
Veceras Bologna, do merde imamo sve laga tekme i bilo bi lijepo kad bi skupili max bodova do tada i onda na San Siru preuzmemo vodstvo
Hahha druze jesi svjestan sto si navaljao gluposti? Cuj ne igra svaku utakmicu 90 minuta? Koji to igra igrac svaku 90 min. Navedi mi ga ja cu ti javno popusiti k. Drugo, taj "no name" takodjer nastupa za Francusku i i tamo trese mreze. Daljex ne valja ti matematikax 34 tekme 10 golova, pa baci racunicu. Dalje, Mateta 2 povrede od toga jedna teza prije 7 godina, i jedna laksa povreda glave od 20 ak dana pauze. Dalje, neka su nasi stongmenovi tipa Leao, Pulisic, Gimenez, Salemakers, i da dalje ne nabrajam. Svako 10. Utakmicu neko od navedenih bude povrijedjen i oout po najmanje 20 dana. Sto se tice povrede Matete, vidjet cemo sta ce se desavaati. Kako to da najzahtjevniju ligu i najbolju, igra bez problema i to vec 7 godina? Dobro, imamo poznate doktore, koji "drze" nase igrave zdravim kao dren. Toliko od meneenzo777 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 08:52Svaka sreća pa ne dovedosmo ovog Matetu. Kao prvo nemam pojma koje on, kao drugo pogledam na livescore statistike, svaka 5ta tekma gol, pričamo o Cristal Palaču gdje si ti jedini napadac znaci morao bi zabijat, kao treće ne igra svaku 90 minuta, i kao četvrto otkriju mu problem s koljenom.
Veceras Bologna, do merde imamo sve laga tekme i bilo bi lijepo kad bi skupili max bodova do tada i onda na San Siru preuzmemo vodstvo![]()
Recimo Vigil Van Dijk ili Nikola Milenkovic su odigrali sve po 90 minuta. Sad ne znam za to javno pusenje, dogovorite se jbg 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Al ne kontam ovo navedi ga i on ce javno. Pa cemu uopste to. Kakav lik, a jos pise na to sve nebuloze neke vazda .
Doktor nije tu da te drzi zdravim vec da te lijeci kad se razbolis/povrijedis ili sta vec. Nisu Milan Tarot da predvide kad ce se igrac povrijediti. Povrede su cisto stvar kondicionog tima. Modric sa 40 evo bez povrede dosad , a razlog lezi u tome sto covjek ima privatnog trenera koji brine da intenzitet bude odgovarajuci , ali opet tu su faktori na koje se ne moze utjecati.
Pricamo o napadacu. Gle čuda Virgil Van Dijk vas bio van sastava protiv Crystal Palacea, a o Milenkovicu da ne pisem gdje nije igrao do kraja
Ne znam da mislis samo na napadace. Napisao si koji to igrac igea svaku 90.
Ja ti eto zacas nasao dvojicu, i da ovdje mislim da su igrali svaku u premier ligi.
Ja ne znam otkud ti podatak da je Virgil bio van sastava protiv Palaca, ljudi igrali za vikend sa Newcastleom. I da, Milenkovic je odigrao citav mec za vikend, i to bas protov Palaca kojeg si pomenuo. Tako da je i on igrao svaki minut do sad
Mislim, nebitne cinjenice, ali eto kad trazite nekad ovako brzopleto, pa da vam se i ponudi
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Kalulu svaku minutu svake utakmice odigrao do sada
MANIJACI JUG 1987
BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 17:16Kalulu svaku minutu svake utakmice odigrao do sada![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.