Taj se sa Berishom prosuo za sva vremena
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Imas Karamarka koji je zacementiran, a Slavisa je zadovoljan Sedorfom.
Fk Željezničar.
- jointunija
- Kontakt:
Jel ti buas stvarno porediš Muharema sa nekih 150 seniorskih i evropskih utakmica,sa momkom koji je godinu mlađi i ima tridesetak seniorskih tekmi u nekom rangu.Levin je napisao/la: ↑02 feb 2026, 15:56Druže Hazre bojim se da to neće tako lako ići. Ti si izgleda zaboravio da mi u rosteru imamo igrača koji je za mlađe kategorije Arsenala odigrao 64 utakmice uz 6 golova i 4 asistencije i koji ne uspjeva da se nametrne u prvi tim.
Od Muharema se može nešto očekivati tek sljedeće sezone ako se uspije dozvati.
Teško će za prvog naoadača jer tu imš dva U21 igrača. Na krilo još teže jer tu imaš dvojicu koji su u solidnoj formi i još ako još jedno krilo dođe bit će borba. Na desetki ti je Deni i Ismail kojem treba pružiti priliku više da igra. Još kad tome dodaš da ti je treći U21 AMF/Krilo.
Sigurno neće u prvih jedanaest brzo i bit će mu velika borba. Ako uspije do početka sljedeće sezone pošteno izboriti prvih jedanaest ja mu kapu skidam. U ovoj polusezoni može nešto napraviti jedino ako bude cilj da ga se gurne u vatru pod svaku cijenu.
Momak je realno, u Austriji, otpisan i nemojte sad od njega praviti nešto što nije. Pustite ga da se vrati u formu i ustabili u ekipi prvo.
Još nešto, reci mu da zaobilazi davanje izjava za lokalne medije, nije to nikome mnogo dobra donijelo u ovom klubu.
Uozbilji se.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Lik je, na momente, smiješan.AhmedNurudin je napisao/la: ↑02 feb 2026, 19:12Zna ali lijevog stopera, gdje imamo dosta solidnog Karamarka. Nama su svakako dva najbolja stopera u rosteru ljevaci, Karamarko i OsmanovićAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑02 feb 2026, 19:08Zna li Nastić stopera?
Ovaj Sedorf je taraba teška.
Reko bi panj, ali taj atribut je rezervisan za Sulju Kilera.
Jednostavno ne zna gdje se nalazi.
Šukiju više vjerujem nego amidžinom malom.
MA HAJTE MOLIM VAS
Da, i nije slučajno.jointunija je napisao/la: ↑02 feb 2026, 19:32Jel ti buas stvarno porediš Muharema sa nekih 150 seniorskih i evropskih utakmica,sa momkom koji je godinu mlađi i ima tridesetak seniorskih tekmi u nekom rangu.
Uozbilji se.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Ma znam šta govoriš, daleko je od nekog svjetskog stopera ali nije mi čak loše djelovao protiv zrinjskog i dva puta sloge, Šuki je baš toplo-hladno, odličan je bio u tandemu sa Osmanovićem protiv sloge i zrinjskog pa onda protiv borca lopta iza njega kao pored pjetlića, pa i ova greška u Antaliji.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑02 feb 2026, 19:59Lik je, na momente, smiješan.AhmedNurudin je napisao/la: ↑02 feb 2026, 19:12Zna ali lijevog stopera, gdje imamo dosta solidnog Karamarka. Nama su svakako dva najbolja stopera u rosteru ljevaci, Karamarko i OsmanovićAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑02 feb 2026, 19:08
Zna li Nastić stopera?
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Evo nekih tekstova po portalima da će Cveta biti na širem spisku reprezentacije Makedonije za baraž. Znam da je rano ali bilo bi lijepo stvarno.
OdlicnoAhmedNurudin je napisao/la: ↑02 feb 2026, 21:26Evo nekih tekstova po portalima da će Cveta biti na širem spisku reprezentacije Makedonije za baraž. Znam da je rano ali bilo bi lijepo stvarno.

Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- gegenpressing
- Kontakt:
Kad igramo visoko,rijetko je ko smješniji od Šukija a bgmi i Karamarka.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑02 feb 2026, 19:59Lik je, na momente, smiješan.AhmedNurudin je napisao/la: ↑02 feb 2026, 19:12Zna ali lijevog stopera, gdje imamo dosta solidnog Karamarka. Nama su svakako dva najbolja stopera u rosteru ljevaci, Karamarko i OsmanovićAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑02 feb 2026, 19:08
Zna li Nastić stopera?
Brohra ribo se...
po mom misljenju Seedorf mi je bio jako kvalitetan na pripremama, a vjerujem da na to sve djeluje i trener.gegenpressing je napisao/la: ↑02 feb 2026, 21:50Kad igramo visoko,rijetko je ko smješniji od Šukija a bgmi i Karamarka.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑02 feb 2026, 19:59Lik je, na momente, smiješan.AhmedNurudin je napisao/la: ↑02 feb 2026, 19:12
Zna ali lijevog stopera, gdje imamo dosta solidnog Karamarka. Nama su svakako dva najbolja stopera u rosteru ljevaci, Karamarko i Osmanović
Osmanović mi djeluje stabilno, osim one greške na debiju.
Desno mi je Seedorf ipak ispred Šukilovića, a tu je sad i Pejić koji može odigrat stopera. Mada, sigurno će protiv Posušja započet Karamarko - Seedorf.
Desno mi je Seedorf ipak ispred Šukilovića, a tu je sad i Pejić koji može odigrat stopera. Mada, sigurno će protiv Posušja započet Karamarko - Seedorf.
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Gdje Huskovic, da ga nije neko oteo ili prebio na ljekarskom.
Jedna stvar je sigurna,evo od kad slusam insajderske,ako kazu danas, ili je danas ustvari sutra-prekosutra,ili se neki **** desiio u zadnji cas.
Jedna stvar je sigurna,evo od kad slusam insajderske,ako kazu danas, ili je danas ustvari sutra-prekosutra,ili se neki **** desiio u zadnji cas.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Ne vjerujem i ne bi trebalo da se više dešava da nam toliko defanzivci probijaju linije protivnika. Imamo širi roster sada na sredini, i nadam se da se više neće ponavljati Sedorf na zadnjem veznom i da on kreira nešto. Velika je razlika u veznom redu Eric-Prokop-Milošević od sredine Sedorf-Lagumdžija-Eric, a tu je i ovaj novi Pejić.gegenpressing je napisao/la: ↑02 feb 2026, 21:50Kad igramo visoko,rijetko je ko smješniji od Šukija a bgmi i Karamarka.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑02 feb 2026, 19:59Lik je, na momente, smiješan.AhmedNurudin je napisao/la: ↑02 feb 2026, 19:12
Zna ali lijevog stopera, gdje imamo dosta solidnog Karamarka. Nama su svakako dva najbolja stopera u rosteru ljevaci, Karamarko i Osmanović
Bevis otisao u Wuhan, a nama je krilo neophodno
Sreca vise opcija imaju, a ne sumnjam da ce naci najbolje rijesenje
Nadam se da ce gledati Sporting, Porto i Benfica B ekipe koje se takmice u drugoj ligi, a imaju dosta dobrih igraca
Sreca vise opcija imaju, a ne sumnjam da ce naci najbolje rijesenje
Nadam se da ce gledati Sporting, Porto i Benfica B ekipe koje se takmice u drugoj ligi, a imaju dosta dobrih igraca
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 02 feb 2026, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
GavranBeli
- Kontakt:
Za Bevisa se preko nas dizala cijena da bi mogao vise uzet u Wuhanu.
Nodi nadamo se da ce tvoja agencija otici u Portugal i naći novog Muharema Huskovica huleta
Nodi nadamo se da ce tvoja agencija otici u Portugal i naći novog Muharema Huskovica huleta
Zadnja izmjena: GavranBeli, dana/u 02 feb 2026, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
Do kada je prijelazni rok?
Nemamo mi para za Devis navodno skoro 40.000 eura ce mjesecno uzimati u KiniGavranBeli je napisao/la: ↑02 feb 2026, 22:38Za Bevisa se preko nas dizala cijena da bi mogao vise uzet u Wuhanu.
Sto se mene tice traziti Beganovica iz Sturma na posudbu do kraja sezone kao privremeno rijesenje
Lijeva noga, bas je brz za nase uslove, a moze igrati krilo krilo..
Do petka
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
GavranBeli
- Kontakt:
Od posudbe nikakvog hajra. Samo transferi na tri godine ugovorNoDi80 je napisao/la: ↑02 feb 2026, 22:44Nemamo mi para za Devis navodno skoro 40.000 eura ce mjesecno uzimati u KiniGavranBeli je napisao/la: ↑02 feb 2026, 22:38Za Bevisa se preko nas dizala cijena da bi mogao vise uzet u Wuhanu.
Sto se mene tice traziti Beganovica iz Sturma na posudbu do kraja sezone
Lijeva noga, bas je brz za nase uslove, a moze igrati krilo krilo..
Do petka
-
GavranBeli
- Kontakt:
Samo da nam Huskovic prodje ljekarski daj Boze da ce moći amin
Trenutno korisnika/ca: antibot, haklamas, Hansestadt, ristagrad, SjeverGrbavica i 51 gost.