Tuzlanski Chat

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

bromazepam
Kontakt:

Re: Tuzlanski Chat

Post Postao/la bromazepam » 02 feb 2026, 21:18

RollingPaper je napisao/la:
02 feb 2026, 21:13
bromazepam je napisao/la:
02 feb 2026, 21:10
Treba protjerat sve nemuslimane i nepodrinjce iz Tuzle.
Sta hoces reci s tim? Jel ti stvarno mislis da sam ja netolerantan prema njima ili sta? Zar nisu vodje te tzv Hercegbosne zavrsile u Hagu? Sta zelis da kazes, hajde obrazlozi malo?
Osuđenim ratnim zločincima i svima koji to veličaju treba **** mrtve.

Nekako nezapaženo prođe sramota od prošle sedmice kad je osvanuo onaj primitivni transparent ispred UKC-a.

Meni je zabrinjavajuće koliko je srozano društvo ovog grada, ništa urbano, duhovito nije preostalo.

Sve se poseljačilo i samo je prihvaćeno da je to normalno stanje.
Santos sa Tušnja

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 02 feb 2026, 21:36

02 feb 2026, 21:18
Sta hoces reci s tim? Jel ti stvarno mislis da sam ja netolerantan prema njima ili sta? Zar nisu vodje te tzv Hercegbosne zavrsile u Hagu? Sta zelis da kazes, hajde obrazlozi malo?

Nekako nezapaženo prođe sramota od prošle sedmice kad je osvanuo onaj primitivni transparent ispred UKC-a.

Meni je zabrinjavajuće koliko je srozano društvo ovog grada, ništa urbano, duhovito nije preostalo.

Slazem se da se grad poseljacio maksimalno, i da strmoglavo propadamo kao urbana zajednica. Pogotov sto se tice kulture, blago receno unistena je, niti ko vodi racuna o tome. Nema ni festivala vise, Palma ugasena, sa ovim nargila barovima na svakom cosku postajemo isto neka turska kasaba.

Ali nemoj da prozivanje i osudjivanje osoba kojima su ratni zlocinci heroji, pakujes pod neku zaostalost i seljacizam.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 02 feb 2026, 21:42

Joj na svakom portalu iskace ovo za kuglanu. Isto kao da prave Wembley...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 feb 2026, 08:03

02 feb 2026, 21:18

Nije istina da je proslo neopazeno ono na UKC-u. Ono sto se moglo citati na netu, a dosta komentara je bilo, sigurno 95% ih je osudilo i zgrozavalo se na tako jeftinu i ulicarsku parolu, pa makar bila i samo sprdancija.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 25 feb 2026, 15:58

Kvota 1.01 da ovaj Kastrati bjezi uskoro preko granice...
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 10 mar 2026, 22:13

U toku su radovi na proširenju parkinga kod Doma zdravlja u Tuzli. Radove izvodi JKP Saobraćaj i komunikacije Tuzla, uz saglasnost Službe za komunalne poslove, izgradnju i poslove mjesnih zajednica Tuzla.

Nakon završetka radova, parking će biti proširen za dodatnih 12 mjesta, koja će biti dostupna svim građanima, uz naplatu kao i do sada.
Znaci degeni oborise drvece radi yebenih 12 mjesta :rol: :rol:
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 11 mar 2026, 11:22

DamirT je napisao/la:
10 mar 2026, 22:13
U toku su radovi na proširenju parkinga kod Doma zdravlja u Tuzli. Radove izvodi JKP Saobraćaj i komunikacije Tuzla, uz saglasnost Službe za komunalne poslove, izgradnju i poslove mjesnih zajednica Tuzla.

Nakon završetka radova, parking će biti proširen za dodatnih 12 mjesta, koja će biti dostupna svim građanima, uz naplatu kao i do sada.
Znaci degeni oborise drvece radi yebenih 12 mjesta :rol: :rol:
Sta,bi za ono naplacivanje parkinga na Stupinama sto su se zalili stanari.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 11 mar 2026, 16:41

Znači čitav vikend najavljivali REKONSTRUKCIJU južne saobraćajnice, ja mislio dižu čitavu cestu od mejdana do brčanske, kad ono ljudi krpe rupe...PRE TU ŽNO 😭

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 mar 2026, 22:57

A onda saberes koliko je registrovanih auta u Tuzli, koliko para od toga ide Cestama FBiH + akcize od goriva i sta jos sve, pa ovo je strasno sta nam rade kao gradu. A mi nemocni pred tim lobijem, bez neke velike zelje da se ista promijeni.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Power10
Kontakt:

Post Postao/la Power10 » 08 apr 2026, 16:47

Euroliga u Zenici! Čestitamo SDP vlasti koja nam pruža privatne književne susrete Cum grano salis, mijenjaju nazive ulica, i ostavljaju Tuzlu u svakoj vrsti izolacije. Da njje njih, ne bi ni ovo imali. Još kad vidim onog nesretnika Zulića, Zulu kako ih podrzava i objavljuje sliku sa Pilićarem, onda mi je jasno zašto nismo nigdje
Samo je Sloboda iz Tuzle

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 08 apr 2026, 19:14

Power10 je napisao/la:
08 apr 2026, 16:47
Euroliga u Zenici! Čestitamo SDP vlasti koja nam pruža privatne književne susrete Cum grano salis, mijenjaju nazive ulica, i ostavljaju Tuzlu u svakoj vrsti izolacije. Da njje njih, ne bi ni ovo imali. Još kad vidim onog nesretnika Zulića, Zulu kako ih podrzava i objavljuje sliku sa Pilićarem, onda mi je jasno zašto nismo nigdje
Onaj "kruzni tok" nazovi ga tako,na brcanskoj pod hitno ponovo asfaltirati i vratiti semafore,ono je zona sumraka :puke:
Divlji zapad gdje ce neko glavu izgubiti.

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 08 apr 2026, 19:20

FKBilder je napisao/la:
08 apr 2026, 19:14
Power10 je napisao/la:
Onaj "kruzni tok" nazovi ga tako,na brcanskoj pod hitno ponovo asfaltirati i vratiti semafore,ono je zona sumraka :puke:
Ne znaju kud udaraju samo nabacuju kruzne, a onaj mali kruzni na onako prometnu raskrsnicu van pameti, kud kod nas narod jos nije savladao kruzni tok to ne zna pravila konta samo se ubaciš.
#CarsijaOdjebi

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 08 apr 2026, 19:48

Power10 je napisao/la:
Jest jbt, ubi lik o Niksicu i Lugaviji. Vodi ih kuci ako su dobri...
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Power10
Kontakt:

Post Postao/la Power10 » 08 apr 2026, 19:57

tuzlanskinacin je napisao/la:
08 apr 2026, 19:20
FKBilder je napisao/la:
08 apr 2026, 19:14
Power10 je napisao/la:
Ne znaju kud udaraju samo nabacuju kruzne, a onaj mali kruzni na onako prometnu raskrsnicu van pameti, kud kod nas narod jos nije savladao kruzni tok to ne zna pravila konta samo se ubaciš.
Kružni tok je posebna priča. Od cijelog mandata, samo babi dodijelio ulicu
Samo je Sloboda iz Tuzle

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 09 apr 2026, 15:15

Ma strasno , uzmimo zadnjih 15-20 godina i pogledajmo sta je napravljeno u Tuzli osim panonskih jezera. Stadiona nemamo ono je sramota, dvorana iz 80 , dom zdravlja se raspada plocice spadaju sa zidova, zatvoren bazen nemamo, ceste su jedne od najgorih u BiH, centar grada se raspada i opasan je za prolaznike, biciklisticka staza je nedosanjani san, BKC se raspada ulazi se na neke sporedne ulaze, pola Slatine je blokirano jer nisu u stanju srusiti 2 betonske grede koje estetski stoje preko ceste, mezarija i groblja su puna kad neko umre moras potplatiti da ti nadju mjesto negdje dok novo gradsko groblje haman ceka izbore da se otvori!!!

Sve se raspada, hvalimo se kako nismo zaduzeni pa kako ces biti zaduzen kad nista nije ni izgradjeno fuj stoko
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 09 apr 2026, 17:26

Slobodas je napisao/la:
09 apr 2026, 15:15
Ma strasno , uzmimo zadnjih 15-20 godina i pogledajmo sta je napravljeno u Tuzli osim panonskih jezera. Stadiona nemamo ono je sramota, dvorana iz 80 , dom zdravlja se raspada plocice spadaju sa zidova, zatvoren bazen nemamo, ceste su jedne od najgorih u BiH, centar grada se raspada i opasan je za prolaznike, biciklisticka staza je nedosanjani san, BKC se raspada ulazi se na neke sporedne ulaze, pola Slatine je blokirano jer nisu u stanju srusiti 2 betonske grede koje estetski stoje preko ceste, mezarija i groblja su puna kad neko umre moras potplatiti da ti nadju mjesto negdje dok novo gradsko groblje haman ceka izbore da se otvori!!!

Sve se raspada, hvalimo se kako nismo zaduzeni pa kako ces biti zaduzen kad nista nije ni izgradjeno fuj stoko
Stadion ovakav kakav je,sa dvije tribine da se sredi i bude funkcionalan narednih 15-20 god ne kosta vise od 15 miliona maraka,i to evropu da igras na njemu.
Zapad 5 miliona,sjever 3,5 i ostane ti oko 6 miliona da sredis sve pratece sadrzaje za evropske utakmice.
Mi smo u ovih recemo 15 god grubo skrhali skoro 20 miliona po njihovim zvanicnim podacima a imamo KU RAC.
O ostslim stvarima suvisno je uopste pricati.
Mi smo zaglavili u 95-oj.
Slava crvenim vodjama.

Power10
Kontakt:

Post Postao/la Power10 » 09 apr 2026, 22:44

Ljigavic pored toga što redovno uzima platu sa budžeta, radi na privatnom univerzitetu. Još i dijeli objave tog privatnog univerziteta, i to sa profila gradonačelnika. Put premaBijeljino je zatvoren 7 dana, on ništa, ljudi izgorili, on ništa, nema rasvjete, on ništa, Tuzla u putnoj blokadi, on ništa. Od sporta smo svi digli ruke. Nek je on babi dao ulicu
Samo je Sloboda iz Tuzle

Blizzard
Kontakt:

Post Postao/la Blizzard » 10 apr 2026, 07:44

FKBilder je napisao/la:
09 apr 2026, 17:26
Slobodas je napisao/la:
09 apr 2026, 15:15

Stadion ovakav kakav je,sa dvije tribine da se sredi i bude funkcionalan narednih 15-20 god ne kosta vise od 15 miliona maraka,i to evropu da igras na njemu.
Zapad 5 miliona,sjever 3,5 i ostane ti oko 6 miliona da sredis sve pratece sadrzaje za evropske utakmice.
Mi smo u ovih recemo 15 god grubo skrhali skoro 20 miliona po njihovim zvanicnim podacima a imamo KU RAC.
O ostslim stvarima suvisno je uopste pricati.
Mi smo zaglavili u 95-oj.
Slava crvenim vodjama.
Tušanj nema nikakvu perspektivu, ono zemljište treba prodati a novi stadion i trening centar praviti dole na Siporex-u, stadion max 8-10 hiljada mjesta

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 10 apr 2026, 09:38

Tusanj ima perpsekitvu , samo treba uloziti malo zavrsiti istocnu tribnu naprviti dole prostorije za trenazni proces, napraviti novi parking ispred nove istocne tribine , na pomocnom terenu dignuti balon zimi i tjt. Pomocni teren je renoviran i top je napravljeno, tribine nova trava nove ograde sve top. Reflektori su isto renovirani ofarbani nove sijalice samo treba semafor popraviti
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Blizzard
Kontakt:

Post Postao/la Blizzard » 10 apr 2026, 12:27

Slobodas je napisao/la:
10 apr 2026, 09:38
Tusanj ima perpsekitvu , samo treba uloziti malo zavrsiti istocnu tribnu naprviti dole prostorije za trenazni proces, napraviti novi parking ispred nove istocne tribine , na pomocnom terenu dignuti balon zimi i tjt. Pomocni teren je renoviran i top je napravljeno, tribine nova trava nove ograde sve top. Reflektori su isto renovirani ofarbani nove sijalice samo treba semafor popraviti
takva mu je perspektiva da trenutno ima samo jednu tribinu u raspadu, sjever nikada nije završen, imaš više ulaganja da osposobiš ovaj Tušanj nego da napraviš komplet stadion, a za zemljište trenutnog Tušnja realno možeš uzeti 10 miliona

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []