FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Luka MJENJALO je u teskom padu forme 5 godina, voli novac ko sindikalac zeljin, znaci ne oprasta ni 10 feninga.
Mjenjalo je prije 10 godina bio dobar sad je izbuseni kondom.
On posle FK SARAJEVA ide u posusje sb ili slobodu
I pristo je doc ood nas jer ugovor u rijeci je prikraju, matematika je logicna u rijeci imam 15 k€ jos 8 mjeseci, FK SARAJEVO daje 2,5 godine po 10 k€
Vracas **** Turkesa i NERSKIDAS RENANA a divodis propalog menala..
A napadaca ce ti igrat mehmedovic djete koje nece moci izdrzat 2 utakmice uzastopno..
Menalo turkes renan NEMA LOGIKE NIKAKVE STO SU U FK SARAJEVU 2-2-26
I pristo je doc ood nas jer ugovor u rijeci je prikraju, matematika je logicna u rijeci imam 15 k€ jos 8 mjeseci, FK SARAJEVO daje 2,5 godine po 10 k€
A napadaca ce ti igrat mehmedovic djete koje nece moci izdrzat 2 utakmice uzastopno..
Pitar6785 je napisao/la: ↑02 feb 2026, 19:29Luka MJENJALO je u teskom padu forme 5 godina, voli novac ko sindikalac zeljin, znaci ne oprasta ni 10 feninga.
Jel onaj gruzijac ili je neko drugi u pitanju?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 feb 2026, 17:58U planu je napadač. Sa zakašnjenjem, ali trebao bi doći.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑02 feb 2026, 17:55Isto kao da Rebic i Livaja dolaze u paketu a ne faking Menalo sta vam je ljudi odakle vam tolika euforija?Solidan igrac stvarno i trebao bi biti pojacanje al da ste toliko uzbudjeni radi njegovog dolaska nemogu da shvatim,nego mi jedna stvar nije jasna, ganjao si Asprillu zvjer od napadaca na pocetku samog roka nekad u decembru taj transfer je propao nekada pocetkom januara,sta je rec jel napadac odjednom vise nije u planu ili se nije mogao naci nijedan citav mjesec dana i 5 pripremnih koje su bile pokazatelj da nam jedan treba?Plus smo i prodali onog sa najvise golova,evo ga i jedan menadzerski igrac naravno da rok nije mogao proci bez toga,e cuj 6 opcija u Istri stize da se razvija u Sarajevo e Boze
I da,natakarim na djoku sve vas imbecile sto ste nas ko budale hajcali da monstrum odlazi
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- thenaturalone
- Kontakt:
Da ga je Zeljo doveo, kod nas bi bila kuknjava samo takva i "uprava napolje", a Manijaci bi se prsili kao da su Messia doveli.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma i Asprilja je dobar medjutim ovdje su odma rekli da je Mirvicev tal,da pojma nema sa dodjednom je top Asprilja,licemjeri klasicni.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 feb 2026, 19:21Menalo sto se sa 20 godina sprdao ligom nista posebno ali zato Asprilja sto je igrao po drugim ligama i livadama protiv stopera ala Drobarov zvijercina,ubica![]()
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma oni bi svoje vanago podrzali, kod nas ce te pljuvati da si Messi, bilo sta da uradis pljuvace.thenaturalone je napisao/la: ↑02 feb 2026, 19:33Da ga je Zeljo doveo, kod nas bi bila kuknjava samo takva i "uprava napolje", a Manijaci bi se prsili kao da su Messia doveli.
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Mi izgleda gradimo kineski zid pred golom.
Hocemo li uopste moci vidjeti ko je na golu?
K’o Zepce Limorad birvaktile.
Hocemo li uopste moci vidjeti ko je na golu?
K’o Zepce Limorad birvaktile.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Ne valja Mehmedović, jer je mlad i još dijete. Menalo propao sa 29 godina, Renan isto propao. Jedino rješenje je da uplatiš 8 miliona na račun kluba i da dovedemo pojačanja po mjeri navijača. Bevisa ćemo oteti Kinezima, treba za to odvojiti 3 miliona, odšteta i plata. A za ovih 5 ćemo ispregovarati Livaju. Puno je zadužio Hajduk i oni bi ga pustili za neku simboličnu odštetu, a njega ćemo privoliti godišnjom platom od 2 miliona eura.Pitar6785 je napisao/la: ↑02 feb 2026, 19:29Luka MJENJALO je u teskom padu forme 5 godina, voli novac ko sindikalac zeljin, znaci ne oprasta ni 10 feninga.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ma brate rok je po meni opet los ali treba bit realan u svemu,da je bilo koji drugi klub iz lige doveo Menala pala bi nam tema od psovki,pogotovo mali plavi.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 feb 2026, 19:36Ma i Asprilja je dobar medjutim ovdje su odma rekli da je Mirvicev tal,da pojma nema sa dodjednom je top Asprilja,licemjeri klasicni.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 feb 2026, 19:21Menalo sto se sa 20 godina sprdao ligom nista posebno ali zato Asprilja sto je igrao po drugim ligama i livadama protiv stopera ala Drobarov zvijercina,ubica![]()
Nema mi hajca onog pred nastavak prvenstva,mozda i bolje vidjet cemo.Ovo oko termina jos jednom pokazuje koliki su licemjeri i amateri.Odluce jedno pa pod pritiskom navijaca kad skontaju da je odluka nigdje veze sa vezom mijenjaju.Da je prvi put pa hajde
Svi na Kosevo!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Mjenjalo, dok zaigra postat ce MjenjacN3R3D je napisao/la: ↑02 feb 2026, 19:30Pitar6785 je napisao/la: ↑02 feb 2026, 19:29Luka MJENJALO je u teskom padu forme 5 godina, voli novac ko sindikalac zeljin, znaci ne oprasta ni 10 feninga.
Menalo turkes renan NEMA LOGIKE NIKAKVE STO SU U FK SARAJEVU 2-2-26![]()
Vole ljudi crnceNajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 feb 2026, 19:21Menalo sto se sa 20 godina sprdao ligom nista posebno ali zato Asprilja sto je igrao po drugim ligama i livadama protiv stopera ala Drobarov zvijercina,ubica![]()
Vi ko da ne pratite FKS. Toliko razocarenja od nekakvih imena i opet se lozite na iste. Nigdje nije napisano da nije pojacanje covjek ali nije ni Luka Modric. Ne znam sta tu nije jasno..
Zadnja izmjena: nokee, dana/u 16 maj 2026, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
Ma pojma niko nema ovdje.fera je napisao/la: ↑02 feb 2026, 19:31Jel onaj gruzijac ili je neko drugi u pitanju?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 feb 2026, 17:58U planu je napadač. Sa zakašnjenjem, ali trebao bi doći.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑02 feb 2026, 17:55Isto kao da Rebic i Livaja dolaze u paketu a ne faking Menalo sta vam je ljudi odakle vam tolika euforija?Solidan igrac stvarno i trebao bi biti pojacanje al da ste toliko uzbudjeni radi njegovog dolaska nemogu da shvatim,nego mi jedna stvar nije jasna, ganjao si Asprillu zvjer od napadaca na pocetku samog roka nekad u decembru taj transfer je propao nekada pocetkom januara,sta je rec jel napadac odjednom vise nije u planu ili se nije mogao naci nijedan citav mjesec dana i 5 pripremnih koje su bile pokazatelj da nam jedan treba?Plus smo i prodali onog sa najvise golova,evo ga i jedan menadzerski igrac naravno da rok nije mogao proci bez toga,e cuj 6 opcija u Istri stize da se razvija u Sarajevo e Boze
I da,natakarim na djoku sve vas imbecile sto ste nas ko budale hajcali da monstrum odlazi
Samo junioR ima prave insajderske.
Nije ni junior što je bio.
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Ma kakav gruzijac druze on ti je u Francusku otisao,za njega niko ni ne zna u klubu supljikat zescifera je napisao/la: ↑02 feb 2026, 19:31Jel onaj gruzijac ili je neko drugi u pitanju?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 feb 2026, 17:58U planu je napadač. Sa zakašnjenjem, ali trebao bi doći.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑02 feb 2026, 17:55Isto kao da Rebic i Livaja dolaze u paketu a ne faking Menalo sta vam je ljudi odakle vam tolika euforija?Solidan igrac stvarno i trebao bi biti pojacanje al da ste toliko uzbudjeni radi njegovog dolaska nemogu da shvatim,nego mi jedna stvar nije jasna, ganjao si Asprillu zvjer od napadaca na pocetku samog roka nekad u decembru taj transfer je propao nekada pocetkom januara,sta je rec jel napadac odjednom vise nije u planu ili se nije mogao naci nijedan citav mjesec dana i 5 pripremnih koje su bile pokazatelj da nam jedan treba?Plus smo i prodali onog sa najvise golova,evo ga i jedan menadzerski igrac naravno da rok nije mogao proci bez toga,e cuj 6 opcija u Istri stize da se razvija u Sarajevo e Boze
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Izvini burke al ko valja?Pitar6785 je napisao/la: ↑02 feb 2026, 19:29Luka MJENJALO je u teskom padu forme 5 godina, voli novac ko sindikalac zeljin, znaci ne oprasta ni 10 feninga.
Sarajevo ljubavi moja 1946
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Gruzijac potpisao za Metzfera je napisao/la: ↑02 feb 2026, 19:31Jel onaj gruzijac ili je neko drugi u pitanju?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 feb 2026, 17:58U planu je napadač. Sa zakašnjenjem, ali trebao bi doći.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑02 feb 2026, 17:55Isto kao da Rebic i Livaja dolaze u paketu a ne faking Menalo sta vam je ljudi odakle vam tolika euforija?Solidan igrac stvarno i trebao bi biti pojacanje al da ste toliko uzbudjeni radi njegovog dolaska nemogu da shvatim,nego mi jedna stvar nije jasna, ganjao si Asprillu zvjer od napadaca na pocetku samog roka nekad u decembru taj transfer je propao nekada pocetkom januara,sta je rec jel napadac odjednom vise nije u planu ili se nije mogao naci nijedan citav mjesec dana i 5 pripremnih koje su bile pokazatelj da nam jedan treba?Plus smo i prodali onog sa najvise golova,evo ga i jedan menadzerski igrac naravno da rok nije mogao proci bez toga,e cuj 6 opcija u Istri stize da se razvija u Sarajevo e Boze
Ma nije neka tajna, Kahvić je želja, ali nije još ništa dogovoreno, čeka se još..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
rimljanin90
- Kontakt:
Je li iko pratio tog kahvica? Kakv je profil spica, uklapali se u nas sistem ako dodje?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Može se očekivati dobra skok igra, ove sezone je zabio 2 gola, i jedan i drugi je zabio glavom.rimljanin90 je napisao/la: ↑02 feb 2026, 21:21Je li iko pratio tog kahvica? Kakv je profil spica, uklapali se u nas sistem ako dodje?
Dobra kretnja, dobra završnica, zna igrati leđima okrenut od gola..
Mislim da može poslužiti, pogotovo ako bude u formi kao u OFKi, tamo je odličan bio.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
rimljanin90
- Kontakt:
Kakav je sa presingom i igranjem nogama?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 feb 2026, 21:26Može se očekivati dobra skok igra, ove sezone je zabio 2 gola, i jedan i drugi je zabio glavom.rimljanin90 je napisao/la: ↑02 feb 2026, 21:21Je li iko pratio tog kahvica? Kakv je profil spica, uklapali se u nas sistem ako dodje?
Dobra kretnja, dobra završnica, zna igrati leđima okrenut od gola..
Mislim da može poslužiti, pogotovo ako bude u formi kao u OFKi, tamo je odličan bio.
Trenutno korisnika/ca: benko21, johntravolta123, kogmagie46 i 48 gostiju.