Šališ se, Inter je kad su transferi u pitanju zadnju put bio ozbiljan klub 2009. kad smo prodali Ibru za Eto'o + 40 mil. Nema ništa od Curtisa i sličnih igrača visokog kalibra kad naši samo bude posudbe sa opcijom otkupa
AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Statistika kaže u 2 i pol sezone 2 gola i 7 asistencija, tak šta ima i Baldanzi
Prati li tko tog fudbalera, hoce li biti pojačanje?
Prati li tko tog fudbalera, hoce li biti pojačanje?
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
- Cassano2024
- Kontakt:
Gledao sam ga na par utakmica u Osasuni prošle sezone. Bio je baš dobar. Nešto poput Conceicaoa u Juveu. Pa nije ga džaba Bayern pazario.
Gledam danas onog Dragusina. Sreća pa ga ne dovedošmo. Dobar samo za cijepanje drva.
Gledam danas onog Dragusina. Sreća pa ga ne dovedošmo. Dobar samo za cijepanje drva.
Commando Ultrà Curva Sud
Ja stvarno ne kužim ovog Gasperinija, pa koj kura.c 17 put počinješ s Pelegrinijem na krilu i onda ces ga sigurno do 60 min mjenjati, pa probaj onda makar nešt novo, ostalo ocekivano...
Mercato gotov a mi opet nemamo napadaca u kadru
... Vjv Malen do kraja sezone bude 9...
Mercato gotov a mi opet nemamo napadaca u kadru
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
- Cassano2024
- Kontakt:
**** te bog i Pelegrini. Ne gleda mi se utakmica kad ga vidim na krilu.
Commando Ultrà Curva Sud
- Cassano2024
- Kontakt:
I ovo sa Wesleyom lijevo mi ide na kura.c. Stavi ga desno gdje mu je i mjesto.
embrace the chaos
Bogami ovdje i X dobar s obzirom ko nam sve fali i kakva je ovo postava.Najvise fali Kone on je bio pluca ove ekipe.Evo vec Svilar dva puta odlicno brani a Ndicka se glupira i vec pozuti.Wesley opet na pogresnoj strani pa da se roknes a frajer zvjer.
Napad sa Pellegrinijem ne treba spominjati.Nadam se da ce Arena dobiti sansu.
Napad sa Pellegrinijem ne treba spominjati.Nadam se da ce Arena dobiti sansu.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- Cassano2024
- Kontakt:
Ndicka mi izgleda izgubljen od kako se vratio sa AFCON. Dobar je Malen. Samo da dobije više lopti.
Commando Ultrà Curva Sud
Ja ne razumijem ovo forsiranje Celika... Pa lik ne zeli produzit ugovor, ništa specijalno nije a Wesly zvijer na pravoj strani..
Ovo je baš loše, pa šta su dovodili te neke igrace ako ce Pelegrini biti pretplacen na prvih 11 koj nije sposoban za ništa....
Ovo je baš loše, pa šta su dovodili te neke igrace ako ce Pelegrini biti pretplacen na prvih 11 koj nije sposoban za ništa....
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
- Cassano2024
- Kontakt:
Imamo mi dobar tim kad uzmeš sve u obzir. Sa Zaragozom, Dovbykom, Fergusonom, Koneom... To se može lijepo posložiti. Ali džaba ako ćeš igrače gurati na pogrešnu poziciju. Inače za onog Venturina imam dobar predosjećaj.
Commando Ultrà Curva Sud
Ma nemoj mjenjat dobro ovako, Pelegrini neka ga do kraja, bekove ni cut da bi izmjenio, neka sredina ovakva.. Za šta smo se čuvali u Atini, za ovo? 
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
Pa yebo ti Pellegrini majku
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Pa sta ceka frajer je li moguce da nista ne mjenja
Pellegrini igra veceras ok, trci i nudi se dosta. Malen je ocajan na cf i za izmjene ce se cekati da prodje 80'. Ne postojis na terenu i da nista ne poduzimas povodom toga ne razumijem. U dr. poluvremenu smo izasli gore nego u prvom. Svilar isto ocajan kod gola.
embrace the chaos
Ne razumijem sta igra ovaj Marokanac.Nista zivo nije pokazao.Bukvalno nemamo kreativcaa a i bez Konea smo duplo slabiji.Nismo zasluzili pozitivan rezultat.
Istreses one pare za Vaza koji ne igra haman nikako.Izgleda da je to jos jedna velika fula.Udine ima pravo dobrih igraca ali bolje dovesti neku neprovjerenu djecu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.