StevieG8 je napisao/la: ↑02 feb 2026, 20:39
Evo ja nemam bh telecom imam txtv i oni su ugasili Hayat iz istih razloga, šta sad jel i njih Konaković drži
Da su Konakovic i sdp jurisnici rekli "Ne znam stvarno eto uprave telekoma pa vidite sta se desava, ja odo u ameriku da se bavim drzavom jer dodik ne miruje"....vjerovatno pola raje koja sad negoduje ne bi se ni pocesala..prvi ja, iako smatram da je Avdina istrag i on kao novinar, liga prvaka za sve ostale i emisije i novinare koji su nivo federalne
Medjutim posto je ovo mozda top 3 stvari ako se gleda kolicina napora koju je konakovic ulozio u svom mandatu...APSOLUTNO SAM NA STRANI HAYATA!
Sama njihova tolika angazovanost vam dovoljno govori o cemu se tu radi, pa taman da je i telekom u pravu za ove pare, ali to uopste nije bitno...jer da je do para naslo bi se rjesnje, ali oni su jedva cekali bilo sta da ovo urade..
Jel vam sad jasnije imalo?
Da izumem aferime konakovica i trojke o kojima mogu knjigu napisat i njihovoj nesposobnosti i svjesnoj izdaji, ono sto posebno iritira je konatanta prica da je neko drugi BiA, vucic ...i prica da su mu njegove komsije, porodica i nas narod iz SDA gori nego cetnici ili ustase...to je jedna od linija preko koje se ne prelazi. Tako isto i za Hayat...kad nema
sta rec ubaci oni "Alija je radio za srbe"...i ozezi.
Avdo je neprijatelj BiH a covjeku boba fali da ga SOA i fizicki likvidira, dok istovrmeeno tog istog konakovica ko kera vodaju ustase poput Grlic Radmana, Zeljane Zovko i ostale bratije
Napisah na drugoj temi...doce dan uskoro, puno prije nego sto vi mislite kad vam ovo sve nece bit nimalo smijesno...kad srbi i hrvati naprave korak preko linije i vide da istu apsolutno niko ne cuva..al neka sta da vam
kazem.
Pogledaj samo vijesti na ovom forumu..ako vec meni ne vjerujes