Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

galia95
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la galia95 » 02 feb 2026, 19:49

Saurman je napisao/la:
02 feb 2026, 09:08
Zašto ne ugase sarajevski Informer FACE tv jer ovo smeće od tv je davno trebalo ugasiti.Pogledaj ti njemu lepezu gostiju od one kur*ave iz Crne Gore do Prkačina gdje mu nađe sugovornika da se prepucavaju o istim stvarima 35 godina.

Ova gore anketa nije namještena ona pokazuje sa kakvim idiotima djeliš zrak čuj Trivić ličnost godine. :crazy: Nećemo zaboraviti grljenje i ljubljenje Stanivukovića na sred Baščaršije i nešto se čudimo.
Zato što je FACE TV medijsko glasilo Trojke koja je trenutno na vlasti, a Senad Hadžifejzović glavni propagandista i medijski guru Trojke i njihovih botova i kao takav je veoma cool i poželjan. :mrgreen: Isto kao što je poželjna i Federalna TV na čijem je čelu SDP-ovac Bakir Hadžiomerović koga je na tu funkciju postavio premijer Nikšić. Oni su cool i poželjni jer će nam u izbornoj godini omogućiti samopromociju i višesatne monologe Dine Konakovića, Nermina Nikšića i Sabine Ćudić. Jedini koji nije cool i koji se ne uklapa u ovu medijsku idilu i harmoniju Trojke je Avdo Avdić koji im malo yebe koncepciju i to je suština čitave ove priče oko Hayata, da se ne lažemo i ne varamo. :thumbup:

Zamisli ti njemu ličnost godine Jelena Trivić, koja ponosno kaže da je sljedbenik ideologije đenerala Draže i da u Srebrenici nije bio genocid. FUJ!
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 02 feb 2026, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 feb 2026, 19:53

galia95 je napisao/la:
02 feb 2026, 19:49
Saurman je napisao/la:
Zašto ne ugase sarajevski Informer FACE tv jer ovo smeće od tv je davno trebalo ugasiti.Pogledaj ti njemu lepezu gostiju od one kur*ave iz Crne Gore do Prkačina gdje mu nađe sugovornika da se prepucavaju o istim stvarima 35 godina.

Ova gore anketa nije namještena ona pokazuje sa kakvim idiotima djeliš zrak čuj Trivić ličnost godine. :crazy: Nećemo zaboraviti grljenje i ljubljenje Stanivukovića na sred Baščaršije i nešto se čudimo.
Zato što je FACE TV medijsko glasilo Trojke koja je trenutno na vlasti, a Senad Hadžifejzović glavni propagandista i medijski guru Trojke i njihovih botova i kao takav je veoma cool i poželjan. :mrgreen: Isto kao što je poželjna i Federalna TV na čijem je čelu SDP-ovac Bakir Hadžiomerović koga je na tu funkciju postavio premijer Nikšić. Oni su cool i poželjni jer će nam u izbornoj godini omogućiti samopromociju i višesatne monologe Dine Konakovića, Nermina Nikšića i Sabine Ćudić. Jedini koji nije cool i koji se ne uklapa u ovu medijsku idilu i harmoniju Trojke je Avdo Avdić i to je suština čitave ove priče oko Hayata, da se ne lažemo i ne varamo. :thumbup:
Ovog pulena sam zaboravio dok je radio na 60min žario i palio je po SDA a kad su ga postavili na Hayat postao je njihov glasnogovornik.Kujica mala daj mu para i odmah mahne repom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 02 feb 2026, 19:54

Zato što FACE ima nekomercijalni ugovor s telecomom, kao što je i hayat imao isti, pa usred tog ugovora potpisao komercijalni o distribuciji sa srbima, bez da je raskinuo važeći nekomercijalni, i sad traži 25 miliona da njima telecom plati. Telecom nije jedini, još je dosta manjih bh. kompanija prekinulo emitovanje hayata.

BN TV i OBN su imali isti deal sa srbima kao i hayat pa su na vrijeme raskinuli i gle čuda, tu su na telecomu i dalje.

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 02 feb 2026, 19:56

Saurman je napisao/la:
02 feb 2026, 19:53
galia95 je napisao/la:
02 feb 2026, 19:49
Saurman je napisao/la:

Zato što je FACE TV medijsko glasilo Trojke koja je trenutno na vlasti, a Senad Hadžifejzović glavni propagandista i medijski guru Trojke i njihovih botova i kao takav je veoma cool i poželjan. :mrgreen: Isto kao što je poželjna i Federalna TV na čijem je čelu SDP-ovac Bakir Hadžiomerović koga je na tu funkciju postavio premijer Nikšić. Oni su cool i poželjni jer će nam u izbornoj godini omogućiti samopromociju i višesatne monologe Dine Konakovića, Nermina Nikšića i Sabine Ćudić. Jedini koji nije cool i koji se ne uklapa u ovu medijsku idilu i harmoniju Trojke je Avdo Avdić i to je suština čitave ove priče oko Hayata, da se ne lažemo i ne varamo. :thumbup:
Ovog pulena sam zaboravio dok je radio na 60min žario i palio je po SDA a kad su ga postavili na Hayat postao je njihov glasnogovornik.Kujica mala daj mu para i odmah mahne repom.
Novinarstvo je inače teški kurvaluk. Pišeš za onog ko ponudi više - takvi su gotovo svi koji se u ovoj državi nazivaju novinarima. Pogledaj samo onog smetljara Radončića, on je enciklopedijski primjer novinarskog kurvaluka. Pa i Senad je na kraju krajeva nekad davno bio novinar blizak SDA, haman privatni Alijin novinar. Ako ništa za Avdu Avdića se može reći da je ostao dosljedan i da je uvijek udarao po onima koji su na vlasti. Nekad po SDA, sada po Trojci, u oba slučaja apsolutno zasluženo.

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 02 feb 2026, 20:23

Wilshere10 je napisao/la:
02 feb 2026, 19:20
Zašto bi iko normalan gasio Moju TV zbog Hayata? Ne kontam? Pa nije ovo 17. stoljece pa da ne mozes gledati Hayat, ako zelis.

Umjesto što čitaš taj botovski portal, imam nešto bolje za tebe:
U Washingtonu će u četvrtak u Evropskom centru Atlantskog saveza SAD biti održana osnivačka konferencija Samita “Balkan naprijed”.
Na konferenciji će, pored više nekadašnjih američkih ambasadora u državama Zapadnog Balkana, učestvovati i predsjednik Crne Gore, ministrica vanjskih poslova Albanije, zamjenica ministra vanjskih posliva Grčke, predsjednik Skupštine Sjeverne Makedonije… te predsjednik Bechtela. Na konferenciji će se razgovarati o aktuelnoj američkoj politici prema regionu, a jedna od posebnih tema razgovora je i situacija u Bosni i Hercegovini. Jedini govornik iz naše zemlje je Željka Cvijanović.
Neće ti trebati Hayat da ti prenese šta se bez nas dogovorilo o nama. Bit ce i na Raportu, samo laga. :yawn:
Ministar vanjskih poslova BiH Elmedin Konaković neće biti na tom događaju. On trenutno ima prečih poslova - gašenje Hayata na BH Telecomu i jalijaško prepucavanje po društvenim mrežama sa neistomišljenicima. :mrgreen:

Jabroni
Kontakt:

Post Postao/la Jabroni » 02 feb 2026, 20:30

gdje da potpišem da i Senada ugase

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 02 feb 2026, 20:37

Avdo dosljedan, de me banujte molim vas.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 02 feb 2026, 20:37

Jabroni je napisao/la:
02 feb 2026, 20:30
gdje da potpišem da i Senada ugase
Smetljar koji je u svojoj emisiji ugostio ratne zločince Momčila Krajišnika, Fikreta Abdića i Vojislava Šešelja, a garantujem da bi vrlo rado doveo i Radovana Karadžića kad bi mu se ukazala najmanja prilika. Smetljar koji redovno intervjuiše Dodika, Vučića, Stevandića, Stanivukovića, ustaša Prkačin mu drži monologe i predavanja, a četnikuša Jelena Trivić mu je ličnost godine. 🤮
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 02 feb 2026, 20:49, ukupno mijenjano 4 puta.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 02 feb 2026, 20:39

Evo ja nemam bh telecom imam txtv i oni su ugasili Hayat iz istih razloga, šta sad jel i njih Konaković drži
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 02 feb 2026, 20:51

Arvid je napisao/la:
02 feb 2026, 20:37
SDA godinama bila na vlasti - Avdo ih pljuje, gazi, udara i razotkriva kriminal. Check 👍

Trojka trenutno na vlasti - Avdo ih pljuje, gazi, udara i razotkriva kriminal. Check 👍

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 02 feb 2026, 20:53

Arvid je napisao/la:
02 feb 2026, 20:37
nije brat nimalo popusio pricu :urnebes:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 02 feb 2026, 20:54

StevieG8 je napisao/la:
02 feb 2026, 20:39
Evo ja nemam bh telecom imam txtv i oni su ugasili Hayat iz istih razloga, šta sad jel i njih Konaković drži
Logično da je TXTV ugasio Hayat nakon što ga je ugasio i BH Telecom jer su oni mali kablovski operater koji kupuje pakete od velikih operatera (BH Telecom, Telemach...) Na kraju krajeva sve će ovo imati sudski epilog jer su ovi iz VIP Team United pripremili tužbe pa ćemo vidjeti ko je u pravu.

Inače, ovaj slučaj sa Hayatom traje od 2022. godine i gle čuda, baš sad u izbornoj godini BH Telecom dolazi na ideju da ukine Hayat iz ponude. :mrgreen:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 02 feb 2026, 21:05

Ne znam što je Hayat bitan toliko u opšte, ne pratim ih od kako su Mirzu zavalili na ZMBT da bi naštimali Hankinoj snahi. :mrgreen:

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 02 feb 2026, 21:15

Da se vratimo na TXTV:

"Posebno naglašavamo da na teritoriji Bosne i Hercegovine djeluje više od 66 domaćih televizijskih emitera, što dodatno povećava rizik od lančanog efekta u pogledu finansijskih zahtjeva", saopćili su.

Znači BH Telecom i TXTV smatraju da našim domaćim tv kućama ne treba platiti ništa. Super su to zamislili kablovski operateri, uzimaju pare građanima od pretplate a program od domaćih televizija dobijaju potpuno besplatno hahaha dok Pinkovima i ostalim sranjima iz Srbije plaćaju 50 miliona godišnje.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 02 feb 2026, 21:18

Vidim da se i na ovoj temi sprema predizobrna kampanja, pa samo da zamolim i navijace Hayata i navijace BH Telecoma da potraze neki drugi forum.

I forum je dzabe, kao i 99% online sadrzaja koji se konzumira u BiH ne vidim sto i TV ne bi mogla biti sva dzabe. A provider naplacuju promet koji ne bi postojao da nije tih besplatnih platformi. I nikom nije palo na pamet da im trazi pare, Mada nije ni losa ideja. Uostalom, vise ljudi svakako provode vremena online nego gledajuci TV.

A Ako neko voli da im plati, sto da ne, i to je lijepo I treba podrzati. Samo nas ne smarajte na ovoj besplatnoj plaformi tim pricama.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 02 feb 2026, 22:25

Bojim se sa TV programi i TV operateri nemaju neke sanse u buducnosti.

Dok izumre informaticki nepismeno stanovnistvo i oni su gotovi.

Jedina im sreca sto je to kod nas bas puno ljudi i generacija.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 02 feb 2026, 22:31

feniksptica je napisao/la:
02 feb 2026, 22:25
Jedina im sreca sto je to kod nas bas puno ljudi i generacija.
Taman toliko da se propisno obogate.
I kad se to desi, onda će ti poskupiti internet do te mjere da će ti TV doći kao gratis.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

TefalTava
Kontakt:

Post Postao/la TefalTava » 02 feb 2026, 23:34

admin je napisao/la:
02 feb 2026, 21:18
Vidim da se i na ovoj temi sprema predizobrna kampanja, pa samo da zamolim i navijace Hayata i navijace BH Telecoma da potraze neki drugi forum.

I forum je dzabe, kao i 99% online sadrzaja koji se konzumira u BiH ne vidim sto i TV ne bi mogla biti sva dzabe. A provider naplacuju promet koji ne bi postojao da nije tih besplatnih platformi. I nikom nije palo na pamet da im trazi pare, Mada nije ni losa ideja. Uostalom, vise ljudi svakako provode vremena online nego gledajuci TV.

A Ako neko voli da im plati, sto da ne, i to je lijepo I treba podrzati. Samo nas ne smarajte na ovoj besplatnoj plaformi tim pricama.
Problem hayata je da hoce da naplati nesto sto u suštini je besplatno u Sarajevu ustekaj obicnu antenu u TV i imas hayat besplatno putem DVB-T2 mreze fta kanal koji bi oni da se placa

To isto da ovaj portal trazi naplatu za ulaz na portal preko Chrome browser, a da je preko edgea i opere besplatan ulaz :mrgreen:

Nego jeste li vi ikada razmišljali o premium verziji sportsport portala gdje bi naplatom korisnik imao full iskustvo citanja portala od ekskluzivnih vijesti do intervjua i naslovnica bez politicara iz susjednih zemalja da taj korisnik oblikuje content koji prati kako on želi kao sto imaju drugi sportski portali sirom svijeta

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 02 feb 2026, 23:44

I found freedom. Losing all hope was freedom.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 03 feb 2026, 01:20

StevieG8 je napisao/la:
02 feb 2026, 20:39
Da su Konakovic i sdp jurisnici rekli "Ne znam stvarno eto uprave telekoma pa vidite sta se desava, ja odo u ameriku da se bavim drzavom jer dodik ne miruje"....vjerovatno pola raje koja sad negoduje ne bi se ni pocesala..prvi ja, iako smatram da je Avdina istrag i on kao novinar, liga prvaka za sve ostale i emisije i novinare koji su nivo federalne

Medjutim posto je ovo mozda top 3 stvari ako se gleda kolicina napora koju je konakovic ulozio u svom mandatu...APSOLUTNO SAM NA STRANI HAYATA!

Sama njihova tolika angazovanost vam dovoljno govori o cemu se tu radi, pa taman da je i telekom u pravu za ove pare, ali to uopste nije bitno...jer da je do para naslo bi se rjesnje, ali oni su jedva cekali bilo sta da ovo urade..

Jel vam sad jasnije imalo?

Da izumem aferime konakovica i trojke o kojima mogu knjigu napisat i njihovoj nesposobnosti i svjesnoj izdaji, ono sto posebno iritira je konatanta prica da je neko drugi BiA, vucic ...i prica da su mu njegove komsije, porodica i nas narod iz SDA gori nego cetnici ili ustase...to je jedna od linija preko koje se ne prelazi. Tako isto i za Hayat...kad nema
sta rec ubaci oni "Alija je radio za srbe"...i ozezi.

Avdo je neprijatelj BiH a covjeku boba fali da ga SOA i fizicki likvidira, dok istovrmeeno tog istog konakovica ko kera vodaju ustase poput Grlic Radmana, Zeljane Zovko i ostale bratije

Napisah na drugoj temi...doce dan uskoro, puno prije nego sto vi mislite kad vam ovo sve nece bit nimalo smijesno...kad srbi i hrvati naprave korak preko linije i vide da istu apsolutno niko ne cuva..al neka sta da vam
kazem.

Pogledaj samo vijesti na ovom forumu..ako vec meni ne vjerujes
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 03 feb 2026, 01:35, ukupno mijenjano 2 puta.
=\_1921_/=

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.