Hvala druze
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
Nekadasiigrostarsno
- Kontakt:
-
Nekadasiigrostarsno
- Kontakt:
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Marin često napušta svoju poziciju jer nerijetko pokriva i kolegu stopera i beka.
Zato i sam ispada.
Ne bi da ga kujem u zvijezde, ali mislim da je najbolji stoper od Daniela Graovca pa na ovamo.
Zato i sam ispada.
Ne bi da ga kujem u zvijezde, ali mislim da je najbolji stoper od Daniela Graovca pa na ovamo.
-Domovina se brani vjerom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
-
MoSaZeLjo1921
- Kontakt:
Burey iz Zrinjskog bi bio extra za nas,da dobijemo na širini rotacije na krilu.Mišljenja sam da tamo nije dobio potrebnu minutažu,a ono što je odigrao više nego solidno.
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Nije se nesto puno naigrao dole, nije mi jasno sto.. meni je izgledao dobro ono sto je igraoMoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 10:09Burey iz Zrinjskog bi bio extra za nas,da dobijemo na širini rotacije na krilu.Mišljenja sam da tamo nije dobio potrebnu minutažu,a ono što je odigrao više nego solidno.
- gegenpressing
- Kontakt:
Karamarko u najboljim godinama nije mogao da igra austrijsku bundesligu,tu sva priča završava.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑03 feb 2026, 10:01Marin često napušta svoju poziciju jer nerijetko pokriva i kolegu stopera i beka.
Zato i sam ispada.
Brohra ribo se...
Kakav on i Željo. Pokupi neku poluinformaciju pa tuši okolo. Ako ispadne tačna dobro je a ako ne idemo ponovo.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 09:44Druze jel ti navijas za Zelju? Ako ne, onda nemoj nam temu zatrpavati.

"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Frajer nema života pa ide od teme do teme i trola kako neko dolaziLevin je napisao/la: ↑03 feb 2026, 10:20Kakav on i Željo. Pokupi neku poluinformaciju pa tuši okolo. Ako ispadne tačna dobro je a ako ne idemo ponovo.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 09:44Druze jel ti navijas za Zelju? Ako ne, onda nemoj nam temu zatrpavati.
![]()
Forza Željo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
Željo je šampion
Da ti je znati ko sam a...vidis da sam u semi sa igracima, neko mi je rodjak, nekom mozda menadzer, i tako dalje...u svakom slucaju Zeljo mi je drag klub, za kojeg imam simpatije i pratim utakmice.Levin je napisao/la: ↑03 feb 2026, 10:20Kakav on i Željo. Pokupi neku poluinformaciju pa tuši okolo. Ako ispadne tačna dobro je a ako ne idemo ponovo.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 09:44Druze jel ti navijas za Zelju? Ako ne, onda nemoj nam temu zatrpavati.
![]()
Cobane kad sam ja naveo da dolazi Huskovic, nisi ni znao ko je taj igrac, a kamoli sta drugo...Uniited je napisao/la: ↑03 feb 2026, 10:27Frajer nema života pa ide od teme do teme i trola kako neko dolaziLevin je napisao/la: ↑03 feb 2026, 10:20Kakav on i Željo. Pokupi neku poluinformaciju pa tuši okolo. Ako ispadne tačna dobro je a ako ne idemo ponovo.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 09:44
Druze jel ti navijas za Zelju? Ako ne, onda nemoj nam temu zatrpavati.
![]()
![]()
![]()
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Čobani su ti što su te naučili da se tako izražavaš, za tvoju info ja znam za tog malog već 4-5 god, ali samo ti znaš mi ostali smo glupi
Forza Željo
Željo je šampion
Željo je šampion
Hazre majmune **** odavde, nabijem i tebe i Huskovića, pitaru mrtvi
Željezničar za život cijeli!
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Burey je masina treba ga odma zaganjat a nije skup
-
19vendetta87
- Kontakt:
Nije pitar, on je fan kluba iz Siminog Hana...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Mi imamo dragulja kojeg ne koristimo i nece biti ni prvi ni zadnji koji ce negdje otici pa proigrati. Ja ruku smijem dati da je istih kvaliteta kao trenutni koje imamo, cak sam ocekivao da ce ga Adzem zbog toga i koristiti, ali nista nazalost.
Korora mora dobiti sansu, sto u prijateljskim, sto u kup utakmicama, bez obzira na njegove godine. Obit ce nam se o glavu
Korora mora dobiti sansu, sto u prijateljskim, sto u kup utakmicama, bez obzira na njegove godine. Obit ce nam se o glavu
Muharem ko da piše roman a ne svoje ime na papiru. Hoce li to vise?
Joj Mahdi naporan si. Idi vise sa teme. Dizes igraca u nebesa kao da Ronaldo dolazi, a ne neki klasicni prosjek od igraca koji su redovni u Zelji.Hazre je napisao/la: ↑03 feb 2026, 10:29Da ti je znati ko sam a...vidis da sam u semi sa igracima, neko mi je rodjak, nekom mozda menadzer, i tako dalje...u svakom slucaju Zeljo mi je drag klub, za kojeg imam simpatije i pratim utakmice.Levin je napisao/la: ↑03 feb 2026, 10:20Kakav on i Željo. Pokupi neku poluinformaciju pa tuši okolo. Ako ispadne tačna dobro je a ako ne idemo ponovo.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 09:44
Druze jel ti navijas za Zelju? Ako ne, onda nemoj nam temu zatrpavati.
![]()
Trenutno korisnika/ca: BosnianLevi i 16 gostiju.