Na poklon penale protiv moćnog Rayo Vallecana tebi je Bayern na pameti.
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kako bolan neko da te ozbiljno shvata kad ti je ono poklon penal ?Saurman je napisao/la: ↑02 feb 2026, 19:32Na poklon penale protiv moćnog Rayo Vallecana tebi je Bayern na pameti.![]()
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Koliki si debil od 1 do neobjektivni retaridani simpatizer Real Madrida?
Strasno koja doza bezobrazluka.
Strasno koja doza bezobrazluka.
- Shategabri
- Kontakt:
Daj nam link da je kažnjen.Petardaa je napisao/la: ↑02 feb 2026, 16:48Kako si sa ovim ponistio da je Manzano kaznjen za (najmanje) ovo kolo jer je pokrao Barcelonu protiv Sociedada?Shategabri je napisao/la: ↑02 feb 2026, 11:13Kako si time poništio ovu nadoknadu od 11 minuta?Petardaa je napisao/la: ↑02 feb 2026, 00:22
Kad vec pises onda sve napisi.
Da se prisjetimo i da je prosle sezone utakmica Barcelona - Betis produzena samo 4 minuta, a bilo je izmjena u 6 razlicitih intervala. Dakle, samo na osnovu toga su trebale biti 3 minute, a da ne spominjemo sve ostalo. A kada Realu treba gol onda ide nadoknada 10+ minuta
Ili onu od 10 sa Sociedadom?
Ja to nisam nigdje našao.
Ako je i kažnjen, možda je kažnjen zbog neopravdano dugog produžetka te nekih drugih loših odluka gdje je dobio lošu ocjenu delegata, bez da je striktno loše sudio na štetu ili korist jednog tima.
No, po defaultu je na štetu Barse jer je izgubila isto kao što je po defaultu u korist Reala kad Real dobije.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Pa Bayern je završavao titule u zadnjim kolima protiv moćnog Šalkea i sličnih ekipa, sklanjao se jel ono bi HSV, a ti nekom ovdje pišeš o poklon penalima.Saurman je napisao/la: ↑02 feb 2026, 19:32Na poklon penale protiv moćnog Rayo Vallecana tebi je Bayern na pameti.![]()
Mani se najvećeg kluba na svijetu idi prati kobasičare, ako bude prilike, biće i porcija u LP i ćao.
Koševo Zapad
Ja i ? Mi ovdje pišemo o krađama u korist firgoša iz Madrida maltene svako kolo pa Mbappe skupio više penala u sezoni za Real nego u Francuskoj za 7 godina.Shategabri je napisao/la: ↑03 feb 2026, 10:59
Pa Bayern je završavao titule u zadnjim kolima protiv moćnog Šalkea i sličnih ekipa, sklanjao se jel ono bi HSV, a ti nekom ovdje pišeš o poklon penalima.
Mani se najvećeg kluba na svijetu idi prati kobasičare, ako bude prilike, biće i porcija u LP i ćao.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Raspravljas se s likom kojeg je zena sutnula kao zadnjeg kera.Saurman je napisao/la: ↑03 feb 2026, 11:10Ja i ? Mi ovdje pišemo o krađama u korist firgoša iz Madrida maltene svako kolo pa Mbappe skupio više penala u sezoni za Real nego u Francuskoj za 7 godina.Shategabri je napisao/la: ↑03 feb 2026, 10:59
Pa Bayern je završavao titule u zadnjim kolima protiv moćnog Šalkea i sličnih ekipa, sklanjao se jel ono bi HSV, a ti nekom ovdje pišeš o poklon penalima.
Mani se najvećeg kluba na svijetu idi prati kobasičare, ako bude prilike, biće i porcija u LP i ćao.![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Kojoj krađi svako kolo?Saurman je napisao/la: ↑03 feb 2026, 11:10Ja i ? Mi ovdje pišemo o krađama u korist firgoša iz Madrida maltene svako kolo pa Mbappe skupio više penala u sezoni za Real nego u Francuskoj za 7 godina.Shategabri je napisao/la: ↑03 feb 2026, 10:59
Mani se najvećeg kluba na svijetu idi prati kobasičare, ako bude prilike, biće i porcija u LP i ćao.![]()
Ne znam samo kakvi su vam argumenti to s penalima, najbolje da za Real ne sviraju penale nikako.
Ništa ja i, navijaš za ekipu koja je privatizovala ligu, koja titulu osvaja po 10 sezona zaredom i kad se desi da neko drugi osvoji, odmah mu raskupusa ekipu i uzme sve što valja od igrača.
Kojoj su se sklanjali u zadnjem kolu i zadnjim minutama da uzmu titulu.
I onda nešto tu prozivaš, pa treba imati malo obraza.
Koševo Zapad
Kakvu ocitu penalcinu sad ne svira nad Yamalom
Komedija u ligi se nastavlja.
Komedija u ligi se nastavlja.
- Shategabri
- Kontakt:
Tako je, pokralo vas protiv Majorke koja je zadnji put na Campu slavila 2008.
I opet dobili 3-0.
I opet dobili 3-0.
Koševo Zapad
Da, pokralo. Nije sviralo ocit penal pri rezultatu 1:0.Shategabri je napisao/la: ↑07 feb 2026, 18:21Tako je, pokralo vas protiv Majorke koja je zadnji put na Campu slavila 2008.
I opet dobili 3-0.
Zelis reci da to nije tacno?
Zelis reci da je sudija sudijo ispravno i sa tim nije direktno ostetio Barcelonu?
- Shategabri
- Kontakt:
Sa tim sto je kasnije Barcelona zabila jos 2 i lagano dobila, opravdavas sudijsku lakrdiju kod 1:0 i nedosudjen cist penal? Je li bio penal ili nije? Ne ocekujem konkretan odgovor od tebe.
Ovaj put su lagano priveli utakmicu kraju, dok su recimo prije dva kola, ponistili im cist gol za 1:0, pa na kraju izgubise od Sosijedada. Sudije probaju, pa gdje prodje, prodje.
Dok se pritom Realu izmisljaju dodatne sudijeske nadoknade i poklanjaju nepostojeci penali u 99-oj minuti.
Zelim ti samo da i Borac ima isto sudjenje uvijek, kao sto ima i Real Madrid.
- Shategabri
- Kontakt:
Tako je, izmislili su i Barsi nadoknadu na toj utakmici, ko im je kriv što nisu iskoristili.
Koševo Zapad
Da li je sudija danas ostetio Barcelonu za penal?Shategabri je napisao/la: ↑07 feb 2026, 21:55Tako je, izmislili su i Barsi nadoknadu na toj utakmici, ko im je kriv što nisu iskoristili.
Da ili ne?
- Shategabri
- Kontakt:
Fc kmecavci Tita mi.
Dobiju 3:0 i opet kmece na sudije
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Poker madridski debila koji brane svaki potez, cekaju se jos preostala dvojica da ostave komentar 
⚽FK Garaže⚽
Moralna horizontalo, je li na taj nacin opravdavas ocitu kradju?
Ima li iko od RM ljigavaca da ljudski kaze "sudija pogrijesio, ostetio Barcelonu"?
Ima li iko od RM ljigaavaca reci ikad '"jeste hebiga, sudija pogrijesio u korist Reala"?
- Shategabri
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.