FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Burey je masina treba ga odma zaganjat a nije skup
-
19vendetta87
- Kontakt:
Nije pitar, on je fan kluba iz Siminog Hana...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Mi imamo dragulja kojeg ne koristimo i nece biti ni prvi ni zadnji koji ce negdje otici pa proigrati. Ja ruku smijem dati da je istih kvaliteta kao trenutni koje imamo, cak sam ocekivao da ce ga Adzem zbog toga i koristiti, ali nista nazalost.
Korora mora dobiti sansu, sto u prijateljskim, sto u kup utakmicama, bez obzira na njegove godine. Obit ce nam se o glavu
Korora mora dobiti sansu, sto u prijateljskim, sto u kup utakmicama, bez obzira na njegove godine. Obit ce nam se o glavu
Muharem ko da piše roman a ne svoje ime na papiru. Hoce li to vise?
Joj Mahdi naporan si. Idi vise sa teme. Dizes igraca u nebesa kao da Ronaldo dolazi, a ne neki klasicni prosjek od igraca koji su redovni u Zelji.Hazre je napisao/la: ↑03 feb 2026, 10:29Da ti je znati ko sam a...vidis da sam u semi sa igracima, neko mi je rodjak, nekom mozda menadzer, i tako dalje...u svakom slucaju Zeljo mi je drag klub, za kojeg imam simpatije i pratim utakmice.Levin je napisao/la: ↑03 feb 2026, 10:20Kakav on i Željo. Pokupi neku poluinformaciju pa tuši okolo. Ako ispadne tačna dobro je a ako ne idemo ponovo.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 09:44
Druze jel ti navijas za Zelju? Ako ne, onda nemoj nam temu zatrpavati.
![]()
- dubioza144
- Kontakt:
Neki ce rec sta ce nam otpad Zrinjskog a isti taj Zrinjski uzima nas otpad, a ovaj bi nam bas legoFerroviere1987 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 11:35Burey je masina treba ga odma zaganjat a nije skup
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Da, da fino ga je izofirao i onaj profil sky9, najaktivniji profil o slobodi. Vjerovatno se radi o nekoj podguznoj muhi husarića koja nešto načuje. Istog onog husarića koji nam je na zvaničnoj facebook stranici ostavljao "ha-ha" reakcije na potpis Cvetanoskog što je i danas dostupno da se vidi. Muharemu još jednom dobrodošlica a profile kao ovaj hazre u najmanju ruku treba ignorisati, a ne da se lože na njegove postove.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Nisam 100% siguran ali ja mislim da bi se on vodio kao stranac. Prema transfermarktu ima samo Englesko državljanstvo a oni više nisu EU. Možda griješim, neka me neko ispravi ako zna bolje, ali ja mislim da bi bio stranac. To nam je onda stranac viška.dubioza144 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 11:45Neki ce rec sta ce nam otpad Zrinjskog a isti taj Zrinjski uzima nas otpad, a ovaj bi nam bas legoFerroviere1987 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 11:35Burey je masina treba ga odma zaganjat a nije skup
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
- gegenpressing
- Kontakt:
Tako je.AhmedNurudin je napisao/la: ↑03 feb 2026, 12:04Nisam 100% siguran ali ja mislim da bi se on vodio kao stranac. Prema transfermarktu ima samo Englesko državljanstvo a oni više nisu EU. Možda griješim, neka me neko ispravi ako zna bolje, ali ja mislim da bi bio stranac. To nam je onda stranac viška.dubioza144 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 11:45Neki ce rec sta ce nam otpad Zrinjskog a isti taj Zrinjski uzima nas otpad, a ovaj bi nam bas legoFerroviere1987 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 11:35Burey je masina treba ga odma zaganjat a nije skup
Brohra ribo se...
-
GavranBeli
- Kontakt:
Ja vam kažem nodi je hazre a vi ne vjerujete.
Nisam preko huskovica smo se sudarili i to je to
Nebitno dosta o hdukovic i mene je ta prica pocela prati
Treba nam krilo ili djecu da guramo ili Koningsa ili da dovodimo
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
**** ja majku pa ne dovode Messija da se ovoliko ceka ozvaničenje. Možda jos neko dođe sa Huskovicem npr Bayala
Sta je s Pejica osim one slike nisam nista vidio da je potpisao, mozda hoce zajedno u paketu da ih predstave?Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 12:30**** ja majku pa ne dovode Messija da se ovoliko ceka ozvaničenje. Možda jos neko dođe sa Huskovicem npr Bayala
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Možda sutra prije treninga??NoDi80 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 12:32Sta je s Pejica osim one slike nisam nista vidio da je potpisao, mozda hoce zajedno u paketu da ih predstave?Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 12:30**** ja majku pa ne dovode Messija da se ovoliko ceka ozvaničenje. Možda jos neko dođe sa Huskovicem npr Bayala
-
synapsa1987
- Kontakt:
Cilj je jasan, POBJEDA u Posušju, zato sve Željine tribine trebaju i moraju biti uz klub ma gdje on igrao. Vrijeme je da se počnemo ponašati kako dolikuje najbrojnijoj bazi navijača u našoj državi. Apsolutno nema prepreka, rizika ili bilo čega što bi spriječilo odlazak u nedjelju na utakmicu. Ne mora to biti bus, ne mora to biti grupa, sjedi u auto i kreni. Pune tribine bez obzira na lokaciju, zajednički pravac i kao što rekosmo jasan cilj.
10 KM karta.
Svi u Posušje, svim prijevoznim sredstvima!
10 KM karta.
Svi u Posušje, svim prijevoznim sredstvima!
"S Pejicem".NoDi80 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 12:32Sta je s Pejica osim one slike nisam nista vidio da je potpisao, mozda hoce zajedno u paketu da ih predstave?Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 12:30**** ja majku pa ne dovode Messija da se ovoliko ceka ozvaničenje. Možda jos neko dođe sa Huskovicem npr Bayala
S kim, s čim, padez, osnova...
Pravo da ti kažem, uopšte me ne zanima ko si. Drago mi je da imaš simpatije prema klubu ali druže opra ti sa ovim malim a mali ne može da se nametne u najlošijoj ekipi u Austriji. Nek je on nama dobrodošao a vidjet ćemo šta može, nema potrebe da pereš sa njim. To nije od koristi ni njemu a ni tebi.
Zadnja izmjena: Levin, dana/u 03 feb 2026, 12:41, ukupno mijenjano 1 put.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Samo sto bi se on pikao kao stranac jer nije EU drzavljanin nego je iz Engleske koja je napustila EUdubioza144 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 11:45Neki ce rec sta ce nam otpad Zrinjskog a isti taj Zrinjski uzima nas otpad, a ovaj bi nam bas legoFerroviere1987 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 11:35Burey je masina treba ga odma zaganjat a nije skup
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Jel istina da gubimo štopera?
Nadam se
Hvala na ispravci profesore
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Trenutno korisnika/ca: blap, Kajkutenjoyer, Levin, LoveFootball1987, Paromlinac, ristagrad i 91 gost.