Dali bi vi svi guzice za tog anonimusa iz Argentine
Za koju godinu ćemo čitati kako engleski klubovi redom šalju 100+ miliona ponude za istog
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Dali bi vi svi guzice za tog anonimusa iz Argentine
Pisac je htio reci da je manji rizik dovesti talenta iz lige petice nego iz divljih liga kao sto je Brazilska i Argentinska.Shategabri je napisao/la: ↑03 feb 2026, 10:54Šta je pisac htio reći?jasmin10 je napisao/la: ↑02 feb 2026, 16:56Aha, kotira kao i Endrick. Ovaj barem igra u ozbiljnoj ligi za razliku od Realove dvojice.Shategabri je napisao/la: ↑02 feb 2026, 16:36
Masta? Kakav anonimus![]()
On bar kotira kao wunderkid.
Za ovog niko nije čuo.
Pa i on je do jučer igrao u francuskoj ligi u kojoj je Endrick na 3 od 4 utakmice bio MOTM.
Ta ti tvrdnja nema veze s vezom.jasmin10 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 11:43Pisac je htio reci da je manji rizik dovesti talenta iz lige petice nego iz divljih liga kao sto je Brazilska i Argentinska.Shategabri je napisao/la: ↑03 feb 2026, 10:54Šta je pisac htio reći?
Pa i on je do jučer igrao u francuskoj ligi u kojoj je Endrick na 3 od 4 utakmice bio MOTM.
jasmin10 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 11:54Ti fakat imaš problema sa mozgom.
Taj Rodrigo i Vini skupa imaju samo 3 ligaška gola vise od promašaja Wirtza.
Ne znaci da će svaki talenat uspijeti. Ali valjda imaš barem toliko fudbalakog znanja da znaš da je manji rizik dovesti talenta iz lige petice nego iz Južne Amerike. Ili bi ti radije Endricka sa 18 ili doveo tamo nekog Mbapea sa 18 godina iz tamo nekog Monaca?
Smiješan si, isključi se sam iz rasprave.
De nam još jednom argument za Vinicijusa.
Pa komentarisao sam transfer ove bandere u Liverpool, al me napadoše dušebrižnici sa argumentima, a to ti očito ne smeta.VivaLaStella je napisao/la: ↑03 feb 2026, 12:41Ma dobar Rodrygo, nema šta. Haj sad prestani ići u off topic živ bio, **** te i perez i wunderkidovi
Ma nemoj tako. Ne znaš ti kako je Rodrigo (iako je i tada bio klupa) prije 4 godine izbacio City. Sto automatski znaci da je miljama bolji igrac od Wirtza.
That's what she said